feketemarcsi írta:
Sziasztok!
A fürjeket én is szoktam simogatni, meg ilyesmi, de azt már végképp nem hiszem el, hogy a madár a szárnyával ölelkezik, ez már hülyeség és nem lehet meggyőzni.
Bocs, hogy itt öntöttem ki a lelkem, de az a tegnapi menj a pi...ba, nagyon kiakasztott.
Megnéztem tegnap azt a fórumot, pont az ölelkezős részt olvastam el. Hát nem tudom. Az én madártartási tapasztalatom nulla a Tietekhez képest, de én a hullámos képből rögtön nem azt gondoltam, hogy ölelkezik, hanem egyértelműen párzást mutató kép volt.
Most már erősen elgondolkodom azon, hogy szétszedjem-e az összemarakodó kutyáimat, ha összeverekednek, mert az elején olyan aranyosan összeölelkeznek. Igaz, hogy vér folyik közben, de gondolom csak azért, mert annyira örülnek egymásnak, a kis hevesek...
Én be is fejezem ezt a témát, néha bosszant az emberek hozzáállása az ilyen témához. Én szerencsémnek tartom, hogy nem vagyok ilyen, mert nagy állatok mellett (lótenyésztő vagyok) kifejezetten veszélyes, esetleg életveszélyes az, ha félreértelmezed a jelzéseket. Teszem azt, szomorú végem lehet, ha félreértelmezem azt, ha a ló lesunyja a fülét a fejére. Maximum még jobban odamegyek, hogy "milyen éééédes vagy így fülek nélkül". Aztán a ló (mivel nem értettem a jelzését), vagy felrúg, vagy megharap, vagy az első lábával lecsap. Tök jó lenne nekem.
Na OFF-ot végleg befejeztem.
Hogy roller témában is hozzászóljak, elkezdtem puhítani Kedvesemet roller kanári ügyben. Felvételeket mutattam neki, hozzátettem, hogy mindezt zárt csőrrel, és a valóság gyatra mása a felvétel, mert nem lehet visszaadni felvételen az énekét.
Nem volt elzárkózó egyáltalán. Lehet, hogy lesz ebből valami???
dujuor