Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 szept. 26, 19:40 
Tudja valaki ÁGYURI elérhetőségét????? segítsetek, na légyszi légyszi légyszi????

Hozzászólás 2008 szept. 26, 19:21 
CWG Persze,hogy ismerem a jércét. Az Ő nagymamája, és az én édesanyám kolleginák voltak a bölcsödében. Ezért ismerem a familliát . Sok szerencsét és boldogságot !! A szeretetet nem csak kapni, hanem adni,adni is kell. :wink: Spekulánt egy gyermek, látszik a szeme állásából. Ez egy szabaduló művész.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 19:19 
Íme Giorgio (mától Monte Christo) aki megszökött ugyan, és önként de még nem dalolva visszatért.
Kép
Kép

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 17:15 
királymátyás írta:
És milyen a fris vér? neve? kora? spec ismertető jelei? Ha ismerem a felmenőit letudom informálni a vérvonalat, és küldök tőrzskönyvet, mint doromboló a rigókról. Egyébként bevált?:lol: Ne ezért mit fogok kapni??????!!!!! Lerántanak a tíz körmömről!!! :twisted: elástam magam.Csak vicceltem :lol: Szerintem a tyúkok megkopasztanak :evil:
JÓK A MEDGYESI CSAJOK :wink:

Nahát, Matyi, van dumád neked is! :61:
Hogy mit kapsz majd? Tán szeretnél kapni??? :wink: Úgy veszem észre, te sPéCi provokálod a tyúkokat... :72: :89: :77:

És kicsi roller:
Ma Illés és Rolandom olyan gyönyörű duettet nyomott le gyerekek, hogy az egész család, mondom az EGÉSZ! szájtátva és lélegzetvisszafogva hallgatta! Hát kérlek, ez mindent megért! 8)

Gábrisom frakkban van már rendesen, de kövér a drága :shock: . Úgyhogy ezért nem énekel. Diétára fogom őkelmét.

Puszi nektek: Gabesz

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 szept. 26, 15:48 
Persze a hiv. vadász kollégámnál van kb. 20 stigó és ugyanennyi egyébb társaságában...Bekönyörögtem hozzá mert nem szeretném hogy a rollerek átvennének pár hangot...Ha kell viszem !...

Hozzászólás 2008 szept. 26, 15:20 
A sors is kegyes volt, de én is megtettem mindent, a rolleresek meg szurkoltak keményen. A madár bárhova szállt volna az udvaron, innen ki nem megy. Lép és csapó minden mennyiségben. És mégis a kaja győzött, pedig a nyárfa magját nagyon szereti és a fán még ette is. A röpdébe úgy ment be mintha minden nap ezt csinálná. Úgy örültem, hogy madarat lehetett volna velem fogatni. Fényképet a csuriról majd holnap teszek. A félvér? Az Medgyesi bővérű! Facsinak az unokahúga. Ha így nem tudod akkor szerintem kár elkezdenem magyarázni. Én nem panaszkodhatok, pedig egyedül nevelem. Meg is gyűrűztem rögtön az elején, míg rá nem jön mire vállalkozik, meg aztán nehogy azt gondolja nekem, hogy nem vagyok tisztességes. Vasárnap búcsú lesz hazaviszem egy kicsit.

Komoly dolgokról is szeretnék kérdezni. Az a szilveszteri hangverseny amire úgy készültök, az hol lesz? Szabad oda másnak is betennie a hótaposóját, vagy zártkörű a nyilvános része is? Doromboló! Addig kibírja a zöldi nálad?

Hozzászólás 2008 szept. 26, 14:30 
Húúú Matyi ! Te már jól be Medgyezhetted a farkincádat a szép csikó éveid alatt ! Most meg ráfanyalodnál a félvérre ?.....Teeee !... :shock: :lol: !...

Védd a dinnyét...egyél nyulat ! :57:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 13:14 
Ezt hívják kegyes sorsnak.Gratula CWG.A fa is meg maradt ,te is megusztad :Oda kéne lökni a szomszédnak egy köszönömöt a szád széléből.El nem tudná képzelni mit akarsz. :shock: És milyen a fris vér? neve? kora? spec ismertető jelei? Ha ismerem a felmenőit letudom informálni a vérvonalat, és küldök tőrzskönyvet, mint doromboló a rigókról. Egyébként bevált?:lol: Ne ezért mit fogok kapni??????!!!!! Lerántanak a tíz körmömről!!! :twisted: elástam magam.Csak vicceltem :lol: Szerintem a tyúkók megkopasztanak :evil:JÓK A MEDGYESI CSAJOK :wink: Meglátunk mi más madarat is, van titokban papagaj,meg, meg, meg, meg, de[color=red] a mi szivünk roller dallamra dobog.[/color]mutasd a madarad..!!!

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 11:55 
cwg írta:
Na! Mögvan. Ez jó muri volt, de azért nem kívánom senkinek.

Nagy gratula, Willy ( :lol: )! Ügyes voltál! Rád gondoltam a reggel, hogy vajon, ugyanbize? De akkó jógondótam!

Hozzászólás 2008 szept. 26, 9:54 
Húú Vili ! Akkor nagyon megtiportad ha így hívott !....Aztán mégis lepattant ?....Sebaj ! A rigó möggyütt ! Ez a lényeg....tojóban meg lesz majd egész vérű, vagy vértelen !.... :57: Ha kell gyűrűzött zöldike akkor ugorgyá be ha erre jársz !....Még májusba hozta az egyik vizslám valahonnan....Félóráig volt a nagy pofikájában a szélkiverte tokos picimadár ! Ott sertepeltétl körülöttem de nem vettem észre hogy miért nyöszörög és tipródik mert éppen más fontos dógom vót....Aztán csak nem hagyott békin s mikor mán lökögetett is feltünt hogy kissé lóg a szája széle ! Belenéztem és ott szorongott benn a zöldike gyerek. Na gyorsan kivettem és egy kanári mama alá meg betettem aki föl is nevete annak rendje módja szerint...Sokáig nem voltam benne biztos hogy erdei pinty vagy zöldike de most már mikor telejesen kitollasodott láttam meg benne a zöldike faj félrenézhetetlen jeleit. Már a csőre is megvastagodott és a színei alapján mint ha hím lenne bár a melle tollai még hosszanti csíkosak. Még tökös korában meggyűrűztem...Elengedni nem mertem mert egyetlen zöldikét sem láttam a környéken azóta sem...Az is lehet hogy egy macska horrorja után maradt meg ez a kicsi, de a szülők emiatt elköltözhettek ?!...Szóval nem voltam biztos hogy túlélte volna e azt az átmenetet míg az élelmet és a vizet fel találta volna... Tehát ha az a volna ott nem lett volna ! ÁÁÁÁááááá.....,nbvmnbaf-a a.aéfla.jéafaoAÁS !
Hú de [cenzúrázva] mikor belebonyolódom magamba !.... :41:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 9:28 
Köszönöm, és a szurkolást is. Meg az ötletet is. Az összes közül ez a legjobb. Mármint topik. Na ezért majd törexek egy rollerra.
Mátyás de Király!
Maj' tudsz ebben segítni? Nem csak a távolság miatt. Az asszony medgyesi volt, míg meg nem szöktettem...
A képet meg azér' gondótam, hogy oda teszem ,mert nem kanári ez teljesssen- hogy egyem a szivét. De ha szabad, akkor mért ne.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cwg 2008 szept. 26, 9:59-kor.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 szept. 26, 9:22 
cwg írta:
Remus! A magevősbe teszek majd képet róla. Ő volt a tanár.

Ügyes vó'tál! Gratula! :lol:
Azt a képet meg ne vidd olyan messzire, nem szakbarbár ez a topic. :wink:
(de szerintem ezt tán észre is vetted.... :lol: )

Üdv a topicon!

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 szept. 26, 9:03 
Remus! A magevősbe teszek majd képet róla. Ő volt a tanár.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 8:37 
Egyszer régen, volt egy spanyol félvér csajom és ő hívott úgy, hogy Commandante Willy Grande. De már elmúlt.
ÚÚ! B...ssza meg! Oda az inkognitó...
Még nincs, de meglesz úgy érzem. nem megy el 20 méternél messzebre. Most éppen repülőleckéket ad a vad cübekcsapatnak. Félvér a lelkem oszt a vidéki rokonokkal kokettál.

Hozzászólás 2008 szept. 26, 8:25 
VILIIIIIIII !!!!! Az Isten áldjon meg TE ! Hát persze már bugrott hogy ki vagy !...... Akkor most írdd le nekem hogy mi a cümmárgya ez a cwg ?!!
Meg van má a rigó ?... :lol:

Hozzászólás 2008 szept. 26, 8:08 
Köszönöm a jó tanácsot Mátyás, az ötlet tetszik de a fát azért sajnálnám. Doromboló (kedves rokon :56: ). A tapasztalatodban bíztam, úgy van ahogy mondtad, habár egész jó szelünk van itt Békésben ennek ellenére a madár itt van a röpi körül, a párja meg bent várja. Már csak egy jó éhes zúza kell ami behúzza a szökevényt a helyére.

Hozzászólás 2008 szept. 25, 23:56 
Hááááááááááááát igen :lol:

Hozzászólás 2008 szept. 25, 23:34 
Szerezz egy ejtőernyőt !.... :lol:

Hozzászólás 2008 szept. 25, 23:12 
Nekem pont a vakációba indulás napján átrakáskor egyik kalitbol a másikba kiment egy tojóm de egy óra múlva meg a csapóba vickándozzot persze szerencsémre mert majdnem elment a repcsi kaptam is miatta nyugi madarááááááááász stb.,és kedves doromboló ezért is nem látogatalak meg mivel repülővel mentünk, de majd legközelebb.

Hozzászólás 2008 szept. 25, 22:47 
Kedves Ciwige !...Ha egyszer rájönnék hogy miért kell ilyen hülye neveket választani....?!.Már én sem tudom hogy miért nem jutott eszembe hogy Bélát írtam volna a doromboló helyett ?!...De a dorombi mégis kimondható ? Valahogy emberibb de a cwg ?...Legalább osszad meg velem lécci hogy mit takar ez a fiúra és lányra sem sejtető inkább zseblámpa elem márkanévre emlékeztető betűegyüttes ?!...
Te nem a Moncsi leányzója vagy ?... Áááá ! Mostanában sok mindent összekeverek...Na mindegy ! ....
Válasz : Ha jól repülő a madár és nem lesz nagy eső és szél akkor nem fog elmenni...Ott fog röpicélni a röpi körül és be is fog menni ha nyitva hagytad az ajtót. Ahogy leírtad mindent jól csináltál. Ha rosszul tud repülni mint a kalitka madarak általában, akkor az első széllökés szárnyán belendül és különösebb navigáció nélkül repül előre mint egy ámokfutó...Aztán valamelyik kertben landol aztán jön a macska vagy jó esetben a szomszéd !...Nekem már hoztak vissza ilyent helyi TV hirdetésre.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 261  Következő