Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 261  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2008 okt. 5, 10:03 
Sziasztok!

Gabesz, nagyon életrevaló ez a Roland fiú! :D És nagyon szép madár! Gratulálok!
Hogyhogy Illést is beiskoláztad? Segíteni?

Nálam, amióta a füttykalitokban vannak, csend lett, még csak nem is hangicsálnak. Gondolom a stressz, a környezetváltozás miatt van. Ez normális, ugye?

Mona

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 okt. 5, 9:05 
Sőt, végső esetben felküldöm a bombázóimat és porrá bombáztatom az ellenfelek lakásait. Vagy mesterlövészekkel kilövetem a kalitkából a rigókat !....RESZKESSETEK EGEREEEEEK :41: !...

Hozzászólás 2008 okt. 5, 8:50 
Herenden befagy a sejhaj 2C ,madaraknak gatya,citromos tea. Doromboló te nagy franc vagy, rájöttem a titkodra. A hajagon lévő titkos katonai bázisrol lehalgatod a konkurencia madarait, és ez alapján tudod tréningezni a rigóidat.Tisztára mint az X-akták v, kaméleon.Nekünk meg marad a ráolvasás,voodoo,gyógynövények,HIT,talizmán..... Hol van az egyenlő esély??? :idea: :idea: :idea: :idea: Na megyek tanulni a deriválást .

Hozzászólás 2008 okt. 5, 7:12 
Gabesz, a ülőrudat kinincs ,ámorfa(gyalogakác)-ból vágtad? látom egyenletes a vastagsága.

Hozzászólás 2008 okt. 4, 23:18 
Irígyellek Gabesz ,gyönyörű vidéken laksz. EGY éve voltunk nyaralni Szovátán és a környéket bejártuk. Sokszor még a lélegzete is elakadt az embernek. DE Petőfi vers sorai is a fülembe csengenek( ezt hívják lelkiismeretnek) Szép vagy alfőld legalább nekem szép. Ezekből az eleven ficsúrokból lesznek a legjobb tanulók.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 okt. 4, 23:02 
Sziasztok, rolleresek!

No, elhozom én is a kis nebulómat. De ez olyan egy tróger kisdiák, hogy már rögtön az első órákról meglógott az oskolából :D .

Kép

Egyébként okos fiú ez a Roland! Két percébe telt, hogy megtalálja az etetőcsészét :wink: . Eleinte szegényke, mind a csésze alját kopogtatta, hisz addig nem volt átlátszó az etető. Aztán egy vékony szeletke almát fektettem a csésze és a luk közé. Símán rászokott. Itt meg megszökött a kis gézengúz, kicsusszant a kezem mellett ide-oda pakoláskor :twisted: és most kívülről kémleli ugyanezt Illés papánál :lol: :

Kép

Ma kirándulni voltunk kihasználva a napsütést 8) . Hoztam nektek két képet a Nap utolsó sugaraiban fürdő hegyoldalról. Amolyan búcsú:

Kép

Kép

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 okt. 3, 15:21 
11

Hozzászólás 2008 okt. 3, 14:07 
Akkor 30

Hozzászólás 2008 okt. 3, 13:41 
..végül mennyi rollerre van szükséged ?....de ne keverd bele a többibe mert nem fog rajta lenni a H-MNK ! ezeket rendeld meg külön...mondom címre leküldi egy lépést sem kell menni...

Hozzászólás 2008 okt. 3, 11:25 
Dehogynem !...Aki akar az a Küzmös Csabinál rendel hamar gyorsan drága de jó minőségű műanyag gyűrűt, aki pedig olcsóbb fémgyűrűvel is megelégszik , a pesti Galambász Kuckónál is megrendelheti. Itt lehet 3,2 milis gyűrűt is kérni. Szűcs Józsefnek hívják a tulajt...nem könnyű pali de rendes ! Szépen kell vele beszélni ! A feldiktált adatokat csak azoknak csinálja meg akik a roller szakcsoport tagjai. Én egyeztettem vele...Ő tudja a megfelelő hivatalos 2009 es gyűrűszint is. Kicsit lassan készül a cucc de azt postán, utánvéttel leküldi a megadott címre !!!

Hozzászólás 2008 okt. 3, 10:38 
Húúú de hülye vagyok ! Kösz Marcsi ! Te mindig jó ha vagy !....Persze hogy Galambász Kuckó !!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK ROSSZUL ÍRTAM !!!!! :57:

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 okt. 2, 23:03 
doromboló írta:
A fekete sorozatból a vörösfekete B-s madaraid mert abból láttam néhány gyönyörűt vagy az intenzív a szurokfekete szarúállománnyal ?
Melyikek a jobbak ?

Hát szerintem mindketőből lettek nagyon jók,de majd megválik.

Habár mindig függ a bíró hangulatán is mert azért én több kiállításra járok és sokszor érdekes dolgok is történnek.

Szerintem egy ilyen kíállításon egy állományt vagy 3 bíró kéne eldöntse mert mint köztudott egy színcsoporton belül vannak típúskülömségek és kinek mi tetszik azután pontozz.

Pl, egy holland,belga bíró tuti a nagy madarakat helyezi jobb pozicíóba egy olasz pedig a kicsiket csak ezek után nem érhető pontosan az hogy melyik is a standard.

Vannak egyes tenyésztők akik azzal magyarázzák,hogy a bronznak nem kell fekete legyen a lába,csőre én meg az nem értem akkor miért fekete sorozat ha nem az,mert a melanint hamar el lehet szúrni de visszafelé sokkal nehezebb,legalábbis szerintem.

Bonyolult ez a színkanári néha mert sokan direkt bonyolítják.

Hozzászólás 2008 okt. 2, 22:06 
A fekete sorozatból a vörösfekete B-s madaraid mert abból láttam néhány gyönyörűt vagy az intenzív a szurokfekete szarúállománnyal ?
Melyikek a jobbak ?

Hozzászólás 2008 okt. 2, 21:24 
doromboló írta:
Na erre kíváncsi leszek...majd meséld el mert én sajnos nem tudok ott lenni..... :shock:

Hát majd holnap megválik,igazából ezek a mozaikok nem érdekelnek annyira hanem a bronzok az én kedvenceim.

Hozzászólás 2008 okt. 2, 21:08 
Na erre kíváncsi leszek...majd meséld el mert én sajnos nem tudok ott lenni..... :shock:

Hozzászólás 2008 okt. 2, 21:01 
Hát lehet én is holnap fogok,mert óvni fogok,még ha tudom lehet bebúkom de legalább kénytelenek lesznek elmagyarázni a bírok,hogy mit miért is.

Kíváncsian várom már a fejleményeket.

Tudom nem szokás az ovás mert legtöbben nem merik megtenni azért az 5000 ft,de minden kíállítás után van téma,hogy így meg úgy és mielött valaki azt hinné nem bírom ha netalán tán nem nyerek azért van ez bennem,akkor leírom semmi bajom nincs azzal hogy elvernek csak legyen jogos,mert itt amit tudok de csak ezt 2 lettem és ezzel nem is lenne baj csak ne egy ilyen madártól maradjon alul az enyém,mert gáz.
Szrény véleményem szerint max 88-89 de akkor nagyon jó szívű voltam kaphatna és nem 92!!!

Hozzászólás 2008 okt. 2, 20:55 
Persze ! Tudom én csak szeretek rosszalkodni !.. :lol: ..Lecsapkodni a labdákat... :D

Hozzászólás 2008 okt. 2, 20:41 
doromboló írta:
Vigyél egy kis roller port és fujjad szét közöttük ! Már úgyis összenyertek mindent...most jöhet a roller fertőzés...
Feri te már kicsit mintha fertőzött lennél ?!.. :lol:
Egyébként komolyra fordítva a szót, aki ilyen szinten tud szinesezni az szerintem ugyanilyan lelkiismeretes és következetes munkát tudna produkálni az énekeseknél is !?...Az ajtó nyitva ! Ha a Feri befér rajta akkor a többiek is !...

Hallod doromboló a színesekhez szem kell,egy kis érzék, tudod te is,a rollerhez egy kis fül kell meg jó tenyészanyag és hogy tudd felkészíteni+ a többi.....

Hozzászólás 2008 okt. 2, 20:37 
doromboló írta:
Ferikém ! Ne fáradj ! Az ember nagyon jól tud mindent...Kitűnő madarakat kapott tőlem és a Robitól de hozzá vett olcsó olyan rollereket melyek múldszázadi magasságokban énekelnek...Hiába kértem hogy ne tegye de ő tojt rá. Azom kívül 3 éve könyörögtem neki hogy jöjjön el a versenyre még úgy sem sikerült hogy mondtam hogy visszük hozzuk a madarakat de nem, még a lakására is elmentem ! Mindig kitalált valamit hogy most nem volt ideje velük foglalkozni, meg megijedtek az ablakra csapódó karvalytól és elpusztult ilyedtében egy fészekalj...aztán meg elhíztak egyszer..aztán meg az atka ütött be...Aztán kitelepítette az apukájához őket...Egyszer meg azzal jött hogy ő lesz a titkár és csináljunk egy másik egyesületet...
Ennyit a tájékozatlanságról !...Mondom tud ő mindent de a ....szom se könyörög már főleg mikor nem a madár a fontos !

Hát én ezekről nem tudok,talán ti jobban tudjátok,én csak kérdeztem és azt írom amit mondtak,ennyi.

Hozzászólás 2008 okt. 2, 15:23 
Hogy veszed észre ? Nem csúszik rá az ujjakra ugye ?...Nálam már akkora rollerek kelnek mint egy seregély...szerintem a nagyobb a jobb !.. Később húzhatom fel mikor már az anyja nehezebben tuja kidobni a fészekből és kényelmesebb is...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 261  Következő