Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
Regionális Aranykoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 okt. 8, 15:39 
Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat mindenkitől.

Feri, én is gratulálok neked, itt is! Itt a Bajnok madarad!

Kép

Timba, gratulálok a szombathelyi kiállításon szerzett első helyezésedhez a kérdésedre Neco már válaszolt.

eszterolajos írta:
Szia Csaba !

Gratulálok az eredményeidhez :20:

Ezek a madarak Karcagon is szerepeltek ?
Ha igen légyszíves vesd már össze a két bírálat eredményeit egy - egy egyednél.

Írd már le ide légyszíves az erdményeidet a Pannoniát és a Karcagit összevetve. Érdekelne a két bírálat eltérése. Zalaegerszegre hozd már el a bírálati lapokat is, hogy ott a képzösökkel kiértékeljük.

Nyíri Feri és Gyepes Imre is jól szerepelt a képek szerint.
Mégegyszer Gratulálok nektek.

Na, akkor kezdem:

A sárga „B”-s kollekcióm 362 pontot kapott mind a két helyen
A fehér kollekcióm 5 pontot fejlődött Karcag óta, itt 363 pontos lett.
Legnagyobb eltérés a Sárga elefántcsont kollekciómnál mutatkozott, Karcagon 366 pont a Pannónián 355 pont.
Fehér egyéniben a Karcagon 91 ponttal győztes madaram itt 88-at kapott, de viszont másik két madaram, akik Karcagon 89 pontot kaptak, itt 92-91 ponttal hozták az első két helyet.
Sárga "B" egyéniben Karcagon 92-91pont volt a legjobb, itt 89 pont.
Összegezve a Sárga elefántcsont kollekciómat leszámítva nem voltak nagy eltérések a két bírálat között 1-2 pont mindig benne van a pakliban és az a gól, amit a bíró megad

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 okt. 8, 15:27 
Hűha, Csaba!

Ez a Hófehérke annyira fehér, hogy egészen, teljesen beleolvad a fehér kalitba! :shock: :D 8)
Gratulálok az eredményeidhez, úgyszintén Friccnek is!!
(Férnek még a díjak, serlegek? :wink: )

:31: :31:

Kép

Timba, gyönyörűek a madárkáid és a fotók is nagyon, nagyon szépek!!!! Neked is egy nagy gratula!

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 okt. 8, 1:40 
Gratulálok minden színes szakinak! Sajnálom, hogy nem tudtam ellátogatni a kiállításra, de pénteken a BNV környékén levő dugóról szóló hírek elijesztettek, szombat-vasárnap meg egyéb elfoglaltságom miatt nem volt időm. :?
Képeket tegyetek fel minél többet!!!

Timba, gyönyörű kis madár mind a kettő! Néked is gratulálok hozzájuk, büszke lehetsz rájuk! Ha szőrszálhasogató akarok lenni, a mozaik madár zsírszíne kicsit narancsos, nem elég intenzív piros. A bronzba ha akarok sem tudok belekötni. :wink: Szerintem nyugodtan beküldheted a magazinba mindkettő fotóját. Sokkal gyengébb madarak képe is megjelent már ott, és ha valaki mindenáron kritizálni akar, az hibát fog találni bármilyen madárban.

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 okt. 7, 20:05 
Gratulálok minden kiállítónak és tenyésztőnek az elért eredményekhez, valamint a szervezői munkához. Gyönyörű madarakat és színvonalas kiállítást láthattunk a hétvégén. Sok sikert mindanyiotoknak a következő tenyészidőszakra! :lol:

Valódi név: K.-né T. Tímea

Hozzászólás 2008 okt. 7, 13:40 
Sziasztok!

Előszőr is had gratuláljak mén is a fiúknak az elért eredményekhez! Nagyszerű a teljesítmény, csak így tovább!
:31:
Én sajnos idén se tudtam elmeni, mert a mi kiállításunk is pont ezen a hétvégén volt. Detalán majd jövőre...
A feltett képek magukért beszélnek, még sose láttam ennyi kanárit egyben, fantasztikus látvány lehet élőben!
Pákozdi urat véltem felfedezni az egyik képen? Akkor most már tudom miér nem láttam itthon a hétvégén! :wink:
Végezetül egy kérésem lenne a "nagyokhoz".
Az alábbi két madárról készült fotórókról szeretném a véleményeteket megkérdezni, pontosabban nem a fotót kell elemezni, hanem a madarat!
Mindkettő a sajátom, a kiállításon készültek. (A mozaik 1.helyezett lett.) A kérdésem annyi, hogy van-e helye esetleg a DM magazinban? Nem szeretném a kiadót kellemetlen helyzetbe hozni, ha megint probléma lenne a megjelentetett madarakkal kapcsolatban, haldd augusztusi rizspinty botrány...
???
Köszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

+3620/503-8303
timba76@freemail.hu

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2008 okt. 7, 8:19 
Gratula Csaba itt is,ha lesz egy kis időm majd rakok én is fel képeket a kíállításról.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 okt. 6, 22:45 
Szia Csaba !

Gratulálok az eredményeidhez :20:

Ezek a madarak Karcagon is szerepeltek ?
Ha igen légyszíves vesd már össze a két bírálat eredményeit egy - egy egyednél.

Írd már le ide légyszíves az eredményeidet a Pannoniát és a Karcagit összevetve. Érdekelne a két bírálat eltérése. Zalaegerszegre hozd már el a bírálati lapokat is, hogy ott a képzösökkel kiértékeljük.

Nyíri Feri és Gyepes Imre is jól szerepelt a képek szerint.
Mégegyszer Gratulálok nektek.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2008 okt. 8, 6:48-kor.

Hozzászólás 2008 okt. 6, 22:30 
Sziasztok!

Hétvégén, a Pannónia Kupán voltunk Budapesten, ahol újra egy magas színvonalú kiállításon vettünk részt. Fantasztikus érzés egy ilyen kiállításon részt venni, ahol közel 600 db kanári van kiállítva. A rendezők megint kitettek magukért, profi módon zökkenő mentesen ment minden, még arra is figyeltek, hogy a serlegek névre szólóak legyenek. Német COM bírók bíráltak, ami szakmai szempontból is nagyon érdekes volt a karcagi kiállításhoz viszonyítva. Azt hiszem újra szép eredményeket értünk el, személy szerint én nagyon örülök az elért eredményeimnek, mivel itt a Pannónia Kupán mindig az ország legjobb kanári tenyésztői jönnek össze.

Eredmények:

Kép

Képek:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

DJackson, küldtem pü-t.

Hozzászólás 2008 okt. 6, 17:39 
Szia Timi!
Megnéztem a képeket, így legalább kicsit én is ott voltam ....

Egyébként a Pirkóm már szépen énekelget pianóban, (elmúlt a tavaszi rekedt hangja) nagyon kis fürge-ürge, sokat repizik, míg az "öregek" még punnyadnak, a vedlés még nem ért náluk véget teljesen és eléggé maguk alatt vannak. Remélem ez a béke megmarad azután is, most nagyon aranyosak együtt! Nagyon szép lett a picike igaz kicsit világosabb, de szép narancsszínű és nagyon értelmesen figyel rám...
Remélem Ti is jól vagytok, most már az igazi várható eseményre tudsz koncntrálni madarak híján... További sok jó egészséget, puszillak:Margó

Valódi név: K.-né T. Tímea

Hozzászólás 2008 okt. 6, 15:49 
Sziasztok!

A szombathelyi kiállítás képei megtekinthetők a honlapomon!

+3620/503-8303
timba76@freemail.hu

Hozzászólás 2008 okt. 6, 14:02 
Mér, voltak egzóták is? :D Na jó félig viccelek, voltak persze, ahogy szoktak, egy kis sarokban... nem tudtam őket fotózni, mert ők annyira icipici kalitkában voltak, hogy esélytelen volt, olyan kicsi fokusztávolságot nem lehet összehozni...

Zottan írta:
Spirit!
Egzótás képek??? :o

Valódi név: Herczeg Zoltán

Hozzászólás 2008 okt. 6, 13:56 
Spirit!
Egzótás képek??? :o

Hozzászólás 2008 okt. 6, 13:54 
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2008 okt. 5, 20:55 
Köszönöm pappcsa, bocsi a "gyanusítgatásért"!

Micsoda képek, mennyi madár! Lehet ott hangzavar! Még sose voltam iylen kiállításon meg börzén, biztos nagy élmény lehet... kedvet kaptam. A szentesire szívesen elmennék, de a vonat legobb esetben is 3,5 óra, 7 óra utazás elég durva de talán megérné.

Hozzászólás 2008 okt. 4, 20:41 
DJackson írta:
kedves pappcsa, remélem nem veszed tolakodásnak, csak szeretném kérdezni hogy megkaptad-e a pü-met a beteg madaram lábának fényképével?
üdv!

Szia DJackson!

Megkaptam a pü-t, amiben írtad, hogy elhozod hozzám a madarat, hogy megnézzem, de jelenleg a Pannónia Kupán tartózkodom Budapesten. A jövő héten egyeztessünk egy időpontot.

Néhány kép a kiállításról, az eredményről hétfőn bővebben, mivel minimális internet hozzáférhetőségem van most csak:

Kép

Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2008 okt. 3, 19:43 
Ottó írta:
fric32 írta:
Ottó írta:
Szia Feri!
Nem ajánlom fel a segítségemet kalitkahordásra.....
Tudom milyennek kell lennie a bronz lábszínének ólomszürkének.
Soha nem tenyésztettem bronzkanárit és nem is fogok viszont olvastam sokat a kanárikról. A tavaszi újpesti kiállítás óta nem voltam annál az illetőnél akire célozgatsz. Mutass már egy olyan standard leírást ahol fekete láb a kívánalom!
Ottó
Amúgy engem hidegen hagy hogy te nyertél vagy másvalaki.

Hát akkor nem értem a hozzászólásodat!!!

Látod ez a baj senki nem szeret ingyen dolgozni,aki meg megteszi támadások érik,hát sajnos ez van.De remélem egyszer ez a mentalitás megszünik itt is,de lehet addigra én sem élek.
TUDOD OLVASNI ÉS TENYÉSZTENI NEM UGYANAZ!!!

Miért kellene nekem ingyen dolgoznom egy olyan kiállításon ahová látogatóként sem megyek el? Úgy tudom hogy a bírálatot csak akkor kezdik el ha minden nevezett madár megérkezett és bekerült a helyére akkor milyen kalitkát pakoltál a bírálat alatt? Ha pedig kalitkát pakoltál hogy láttad a mozaik pontszámát?

Na látod így kellett volna kezdened mielőtt csak képzeletből írsz,mert ha ottlennél lenne fogalmad meggyözödni dolgokról.
Szerinted a kalitok,hogyan kerülnek a bíró asztalára maguktól?
Vagy elvárnád,hogy ő egyenként pakolgassa az asztalra és onnan vissza?
Ezért kell elöszőr megyöződni a két szemeddel és utánna írni mit és hogyan,de ezt a témát lezarnám mert lehet itt reggelig írni,vagy egyszer végig kell nézni ha van rá türelmed.

Hozzászólás 2008 okt. 3, 19:30 
fric32 írta:
Ottó írta:
Szia Feri!
Soha nem tenyésztettem bronzkanárit és nem is fogok viszont olvastam sokat a kanárikról. A tavaszi újpesti kiállítás óta nem voltam annál az illetőnél akire célozgatsz. Mutass már egy olyan standard leírást ahol fekete láb a kívánalom!
Ottó

Látod ez a baj senki nem szeret ingyen dolgozni,aki meg megteszi támadások érik,hát sajnos ez van.De remélem egyszer ez a mentalitás megszünik itt is,de lehet addigra én sem élek.

Miért kellene nekem ingyen dolgoznom egy olyan kiállításon ahová látogatóként sem megyek el? Úgy tudom hogy a bírálatot csak akkor kezdik el ha minden nevezett madár megérkezett és bekerült a helyére akkor milyen kalitkát pakoltál a bírálat alatt? Ha pedig kalitkát pakoltál hogy láttad a mozaik pontszámát?

Hozzászólás 2008 okt. 3, 19:08 
Keress már egy standard leírást a neten ahol fekete láb a kívánalom!

Hozzászólás 2008 okt. 3, 19:02 
Ottó írta:
Szia Feri!
Ottó

Hozzászólás 2008 okt. 3, 18:54 
Szia Feri!
Soha nem tenyésztettem bronzkanárit és valószínűleg nem is fogok. Viszont tartok íntenzív bronztojót pasztázni és olvastam sokat a kanárikról. Ahhoz nem kell tenyészteni az adott színt hogy valaki elolvassa a standardet. A tavaszi újpesti kiállítás óta nem voltam annál az illetőnél akire célozgatsz. Mutass már egy olyan standard leírást ahol fekete láb a kívánalom!
Ottó
Amúgy engem hidegen hagy hogy te nyertél vagy másvalaki. Azért nem láttál fekete lábú bronzot Magyarországon mert aminek fekete a lába abban vagy a zöld vagy a piros fekete kobalt van belekeverve.
Ólomszürke a kulcsszó nem fekete.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ottó 2008 okt. 3, 19:06-kor.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 134  Következő