Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 jan. 5, 12:25 
Szia Marcsi! Merre jártál?

Lajos, tehetnél fel képeket a rolleres cuccaidról-szekrényről stb., hátha ihletet merít belőle valamel'ikünk?!

Almus', átolvastam a lapod, gratula'! Mona készült ilyesmire, csak valahol elakadt a dolog?! ... :roll: ...vagy átigazolt a konkurenciához?! :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 5, 11:51 
Szia ! Jégtörő Mátyás !....Mikor gyüsssz máááá !!!?????
Komolyabban mikor lesz utad erre tudod e már ?...

Hozzászólás 2009 jan. 4, 23:49 
Itt szeretném megköszönni Varga Tibórnak az új évi sms köszöntőjét amit küldött, és minden Jót kívánni neki és családjának.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 jan. 4, 21:08 
Almuska, így már sokkal szimpatikusabb! És ha megengeded, súgok még neked további neveket, akiktől én is olvastam különböző oldalakon és nálad is megtalálni őket mint Neubrandt Gábor http://rollerkanari.mlap.hu/, Eszteró Lajos, Iker Ferenc, Vörös Tibor http://www.voroskanari.mlap.hu/?m=1129992 ...

Hozzászólás 2009 jan. 4, 20:24 
Varga Tibor írta:
Necó kőszi a képeket és gyürd fel a gatya szárát az idén

Majd igyexem, de lehet' nem lesz egyszerű feladat. :wink: Szegediek úgy látszik nem aprózzák, ezerrel készülnek a dobogó minden fokát elfoglalni.... :lol: ...Dorombiiiii! Gabeeeee! fogjunk össze mer' vége lesz a dicsőségnek. :D

Lajos, sajnos nincs színpadom, egyiket Dorombinak adtam, másikat Ikernek... :? ...tőlük kérd légyszíves, vagy várj 1-2 hetet, mert leadtam a bútorlaposnak, ha kész lesz majd tudok méretet adni.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 jan. 4, 20:24 
Szia Tibiiiiiiiiiiiii !...
Benne vagy a tyúkudvarba ! :08:

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 jan. 4, 20:01 
Varga Tibor írta:

Az jó lesz, mert ma elkészűltem a 24 rekeszes " énekes "szekrény korpuszával.....várhatóan tele lesz a jövő évi versenyre....

Neco add már meg a szinpad méreteit...

Hozzászólás 2009 jan. 4, 19:51 

Valódi név: Zsófi

Hozzászólás 2009 jan. 4, 19:31 
No, kicsit szerkesztettem. Egyelőre remélhetőleg megfelel! :)

Hozzászólás 2009 jan. 4, 19:19 
Almamag!
Tökéletes, ha utalsz a fórumokra, és úgy fogalmazol, hogy több neves tenyésztőtől szedted össze tudásod, nem hiszem, hogy zokon veszik ha névszerint említed őket, hiszen azzal elismered tudásukat, és végülis ez a célja.
Jogi vita is kisülhetne ebből, ha olyanok lennének az illetők, csak ezért csicseregtem bele.De ne törölj, csak utalj valami látható helyen rájuk.
A továbbiakban meg fogalmazd át a mondatokat, ha új dolgokat viszel fel, mert a Dorombisztájl tényleg nagyon felismerhető :lol:

Hozzászólás 2009 jan. 4, 19:19 
Varga Tibor írta:
tisztelt rolleros kollegak,Varga Tibor vagyok Szerbiabol B.U.E.K. mindenkinek!Szövetségi roller kanári biró vagyok és ha valamibe tudok nektek segiteni,irjatok!!!Jó HOHLT MINDENKINEK

Szeva' Tibiiiii! :08:

Láttam hogy regisztráltál, azt is hogy partizánkodsz néha felénk, most meg nagyon örülök hogy megejtetted az első hozzászólásod!

Néked is BUÉK, és gyere minél többször. Oszd az észt bátran, ránk fér! :wink:

Felteszek két képet (hogy mindenki megösmerhessen ily formátumban is :wink: ) ami a mostani versenyen készült rólad munka közben:
Kép
Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neco 2009 jan. 4, 19:24-kor.

Hozzászólás 2009 jan. 4, 19:08 
Baba, köszi a tanácsot!
- feltüntettem a kezdőlapon, hogy az anyag nem az én termésem, hanem összegyűjtögettem. Ha sajátomként szerepelne, akkor plagizálnék. Szvsz.
- Két konkrét névre emlékszem, Dorombira és Pappcsa-ra, de tuti többen vannak...hogy soroljam fel? Fórumokat tudok megadni mint forrást, ha mindent újra ki kell keresnem, akkor inkább törlöm a lapot.

Nincs harag :)!

Doromboló, név szerint megemlíthetlek?

Almamag

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2009 jan. 4, 19:04 
Szia Tibi !

Küld el az e-mail cimed az avikultura@t-online.hu címre ..

Fontos írnivalóm van a számodra !!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás 2009 jan. 4, 18:57 
tisztelt rolleros kollegak,Varga Tibor vagyok Szerbiabol B.U.E.K. mindenkinek!Szövetségi roller kanári biró vagyok és ha valamibe tudok nektek segiteni,irjatok!!!Jó HOHLT MINDENKINEK

Hozzászólás 2009 jan. 4, 18:54 
Helóhaló :)
Bocsi, hogy belecsipogok itt a szakmába, de jelenteni valóm van: Macska békésen alszik megszokott helyén, rá se bagózik extázisban lévő madártársára (pedig nem hallgattam Dorombira, nem vertem meg, csak akkor, mikor túl közel került a parfümös üvegeimhez a bársonytalpú, mert hát azt azért mégse kéne összetörni... :lol: )
Gabe egy igazi RockenRollert nevelt nekem, "imádja" Serj Tankiant, a Paradise City alatt pedig végig dalol, Mansont mondjuk síri csendben tűri, így azzal még nem nagyon sokkolom.Ha kiderül a madárról, hogy a gint is bírja, beveszem a bandába! :lol: :lol: :lol:

Ami Almamag oldalát illeti én is gratulálok hozzá, egy kis sarkot kell kialakítani, ahol névszerint említi kik segítették az oldal tartalmának összeállításában, mivel plágiumnak minősül, ha nincs idézőjel, stb, de a minimum a nevek felsorolása.Ez nem zrika, de tényleg így van.

Linksorrendnek nem tulajdonítottam fontosságot, írtam ahogy sikerült.

Csók a csajokna!!!!!

Hozzászólás 2009 jan. 4, 18:52 
Ötletszerűen nem kezdek el fellistázni senkit. Aki szeretne nickkel, vagy teljes névvel megjelenni a lapon, szóljon és boldogan felrakom, de személyiségi jogi problémák miatt ezt csak saját kérésre, oké?
Dorombi honlapját belinkelem a források közé, ha nincs ellenére?

Hú, mit összepartizánkodok! :shock:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 jan. 4, 18:44 
Naaaggggyon helyes!
Üljön is neki mindenki és olvassa! :cyclopsani: Hátha kedvet kap a kanárihoz :wink: .
No, én azt kétlem, hogy az összefésült mondatokból bárki is ki akarná töröltetni a saját agyszüleményét, ott nagyon jó helyen és szépen ültetve vannak sorba, éppen ezért nem kell szomorú pofit vágni. De azért azt csak tudod, hogy naaagyjából kiktől vannak gondolatok, nem? Mondjuk mindjárt elsőre Dorombolót be is írhatnád. Kilométerről felismerni a mondatait :lol: ! És ha kanáriban itt laksz, miért nem első a linkek között az idre? (Láccik nem feküdtem le... kekec vagyok, ne haragudj 8) ) És tegyél be sok képet!!! Attól sokkal szebb lesz az amúgy is szép szaklap!

Puszi neked!

Ui: Doromboló, kösz a felvilágosítást 8) :lol:

Hozzászólás 2009 jan. 4, 18:20 
Na ja :D. Doromboló, helyettem is megválaszoltad a kérdést. :D
Igen ez egy "terminus technicus" az állattenyésztésben.

Örülök hogy sikerült olyan honlapot összehoznom, amit elég összeszedettnek és hasznosnak találsz, Gabesz, remélem más is így lesz vele.

A forrásokról: az anyagot több mint egy évnyi folyamatos gyűjtögetéssel szedtem össze, különböző fórumokról, sokszor úgy, hogy nekültem a topik elejének és végigolvastam, és közben "jegyzeteltem" és eszemben sem volt hogy ebből valamikor lap lesz - ha így állok neki, akkor tuti lennének forrásmegjelölések / szakasz. Komolyan mondom, halvány lila segédfogalmam sincs, ki mit írt belőle! :oops: (Ezért is írtam mindjárt a kezdőlapon amit írtam, berakva többek közt az IDRE linkjét is.)
A dolgot bonyolítja, hogy több emberke hasonló jellegű de egymást kiegészítő infóit összefésültem, tehát lehet, hogy esetenként mondatról mondatra zárójelezhetném a szerzőket, de erre már nem bírok vállalkozni. Nekem anyagi hasznom nincs belőle, csupán szeretem volna, ha a gépemen felgyűlt anyag azon részeihez, amiket könyvekben talán meg sem találni, mások is hozzáférnek a kanáritenyésztés és -tartás nagyobb sikere és dicsősége érdekében; anélkül, hogy hetekig honlapok fórumainak több ezer hozzászólásos topikjaiban kelljen kutakodniuk! (Csak kivonat van a honlapon, a teljes anyag több mint 50 oldal, több fájlban....)

Mindazonáltal most megkérnék mindenkit, akit zavar, hogy az anyagát feltettem és a magáéra ismer, és szeretné, ha név szerint megjelölném vagy eltüntetném a dolgot a dokumentumokból, az sikítson, én nem fogok tiltakozni, hanem a kérésnek megfelelően járok el! :( Elnézést, ha valakinek esetleg az érdekeibe gázoltam, nem állt szándékomban, csak a segítségadás.

(Azért ez mekkora reklám a lapomnak.... :twisted: ...most mindenki nekiül és végigolvassa!!! :D)

Csóközön: Almamag :)

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 261  Következő