Szia,Hajni az André már megirta én csak max megerősiteni tudom és Neconak is teljesen igaza van,hogy az állatorvosok ehez nem nagyon értenek,mert igazából sokszor csak a pénzed nyúlják le hivatalosan.
Nekem is a tavaly ezt tették igan nem madárral kapcsolatosan hanem a kiskutyámmal mikor elvittem és mondtam vegyenek vért mert arra gyanalszom,hogy babéziás,erre meg az állította,hogy parvos és be is oltotta ez ellen.
Szegény kutyám 4 nap után ki is lehelte a lelkét pedig a babézia oltást m ikor megkapta másnap visszavittem a dokihoz de akkor már a kollegája volt ügyeletes és az ránézésre azt mondta babézia de már késő volt sajnos pedig ő akkor már beoltotta babézia ellen.
Lenyúltak vagy 40 ft,de ez a legkevesebb mert szegény kutyám meghalt,elvittem az egyetemre fel is boncoltattam szegény ki is állitottak egy igazolást,hogy babéziába halt meg,azt is mondta ott a doki pereljem be ezt az idióta orvost,de nem tettem mert nem akartam visszamenni a rendelőjebe mert úgyis tagadta volna és másnap a hírek azzal kezdődtek volna a tv-be hogy
"Az orvost agyonverték saját rendelőjébe"
Ezért inkább kihagytam mert nem akartam "híres lenni".
Hát röviden ennyit a dokikról.
ja egy fontos infó,nekem is támpontomat egy orvos ismerősom mondta el a kutyával kapcsolatba amit elmeséltem telefonon,de ő egy igazi jó doki csak ezekből kevés van,mégpedig Dr.Sütő András és a Gál János aki az egyetem van.
itt egy link ez az a Dr.Sütő András weboldaluk:
http://www.allatorvosi-rendelo.hu/index2.html
őt azért ajálom,mert ő is madártartó és ebből kifolyólag a madarakhoz is ért.