De bizony kedves Doromboló, így van! Együtt vannak és csak néha veszekednek az evésen, főleg a Csiri az irigy, mert ő sokáig volt egyedül.... Pedig minden földi jóban duskálhatnak bőven, mégis mindig az kellene, amit a másik eszik. Olyan is van, hogy Csipet eteti Csirit, képzeld, a vén lovat és képes elfgadni tőle. Csipetből nagyon jó apa lenne, az biztos...(Őt Litéren vettük a Czirákitól)
Van amikor meg Frickóval (Ő Szfvárról származik) ülnek együtt, mint egy szerelmespár, Csiri meg énekel nekik a fülükbe. Nagyon imádom őket!
A másik fórumon már végigdrukkolták és élvezték a fórumtársaim az összeszoktatást anno.....
Én sem hittem, hogy így ellesznek együtt. Először mindig két kalitkában voltak, aztán ahogy ők szabadon járnak-kelnek a (konyhában főleg), először mindig a domináns Csirike ment be ismerkedni és végül ottragadt. Aztán volt, hogy Csipet is bemerészkedett az oroszlánbarlangba és nem is félt Csiritől, ő meg csak lesett, hogy micsoda pofátlanság:) Aztán voltak persze kisebb harcok, de veszélyessé nem vált, így lassan egy kalitka maradt. Nagyon izgalmas idők voltak, jobb volt mint egy TV műsor, mindig fotóztam őket, és raktam be a fórumra a fejleményeket. Azért esténként volt és néha még van is kisebb harc az alvóhelyért, mert mindegyik furcsamód ugyanazt a helyet akarta, aztán lassan kénytelen volt engedni, hol egyik, hol a másik....
Szóval így vagyunk most már hármasban!