Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2007 szept. 16, 18:37 
Hali,

időközben hazaértem, s megyek Gabesz hazájába Csíkba, pityókaszedni segíteni.
Margareta, beleneztem a klippbe, kosz. A teraszon levő madaraink egybol reagaltak a hangokra, ide-oda ropultek, s nezelodtek.
Nem irtam vegig ekezettekel, mert siettem. Kerem az elnezest.
Udv nektek,
Zsolt

Hozzászólás 2007 szept. 15, 10:41 
Kedves Doromboló tudom miről beszélsz....
Bizony olyankor néha villog kicsit a dobhártyám :wink: Amikor a télen mind a hárman egyszerre fújták teljes intenzitással, vigyázzbaállva a kalitka tetején, nekem a főzés közben, hát néha bizony már könyörögtem nekik, hogy kicsit halkabban, ha lehetne. A rádiót aztán végképp nem tűrik, azzal folyton rivalizálnak. :lol:
A narancs (Csipet) vedlett, meg még most is kicsit, én nem adtam neki sosem semmi vegyszert, csak a répát, azt megeszi, meg sok zöldet is, és ha világosabb, akkor is az én "unokám". Valóban mikor vettem sötétebb volt, de nem zavar...
Viszont jól rámijesztett egyik nap, a másik topikban megírtam, ha érdekel nézz át légyszíves oda is...
Köszi a jó tanácsokat, legyen szép hétvégétek, üdv:Margó

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 szept. 14, 20:48 
Margókám !
Ha ez így maradna még el tudnám viselni, de mikor azok a "tyiű-tyiű"
Tyu-tyu - k megerősödnek attól vagy én mennék ki az ablakon vagy a rigó...Hihi.. Bűbájosak és szeretni valók, de te választottad őket, akkor a szeretet is a tiéd ! A piros izabellád vagy lipokrom pirosod (a képről így nem látszik pontosan) még csak ezután fog vedleni ?... Ha nem adsz neki szinezőt a vedlés alatt akkor csak olyan narancssárga lesz a következő színe..tudod, de erről már írtam korábban...Meg arról is, hogy a színező károsítja a májat..tudod azt is,..a döntés a te kezedben van !?...

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 szept. 14, 18:34 
Margókám, én meghallgattam és tetszett :D Nagyon aranyosak!
És azért is, mert kiderült, hogy milyen jó ízlésű madaraid vannak!!! A háttérben Louis Armstrong énekeli a What a Wonderful World c. csodálatos dalt és a te kis pasijaid remekül kísérik :wink:
Gratula!

Neco, te pedig miben sántikálsz???????

Hozzászólás 2007 szept. 14, 18:14 
Előre is bocsika, hogy itt a rolleresek közé merészkedem behozni a kis drágáimat, hisz tudom, hogy ők csak "sivítani" tudnak, de ma olyan édes volt a Csirikém, ahogy ült a Fricivel szemben, mintha tanította volna, hogy kell már fütyülni. Közben bent a kalitban Csipet is besegített kicsit neki. Felvettem pár mpercet, azért hátha meghallgatjátok őket.
Itt:http://www.videopost.hu/video.php?vid=4067
Szép hétvégét mindenkinek! :54:

Hozzászólás 2007 szept. 13, 0:25 
Sziasztok!

Kössz szépen a www címet Neco. Meghallgattam a felvételeket.Jók, tetszenek, de valahogy a csapper éneke jobban tetszik, ne haragudjatok, de az én fülemnek szebben szól.

Én is üdvözöllek Zsolt(Gizmó)!Egyszer bizti megnősülök, de az nem a közeljövőben lesz.

Hozzászólás 2007 szept. 11, 20:36 
Kedves Barátaim,

Zsolt üdvözöllek, én is Zsolt vagyok, de itt elkereszteltek. Miért írod, hogy a házasságot nem neked találták ki?
Nálam, ahol kissé "melegebb" az idő, mint Gabesznál, a madárpár nem nagyon hullatja a tollait. Lehet "örökzöld" fajták... :D
Időközben, a figyelmünk más, a lakásunkban akaratlunk ellenére lakó állatokra, az egerekre koncentrálódik. Remélem nem találnak bejáratot a madarakhoz, hogy amíg elmegyünk a 7végére bemenjenek, s megegyék a kajájukat...
Gabesz kért, hogy tegyek képet a madarainkról...teszek. Itt vannak a székely kanárik.
Kép :lol:

Köszönöm, hogy a képfeltöltés ilyen jó.
Üdv

Hozzászólás 2007 szept. 11, 15:59 
:67: :12:

:88:

Hozzászólás 2007 szept. 11, 14:57 
Szia Gabesz!
Végignéztem ezeket a videokat, irtó jópofák, az egyik a Gaby nevezetű táncolt a zenére, haláli jó volt....
Mondom én, mindenkinek a magáé tetszik, mivel azt szoktuk meg, akár a gyerekeink :lol:
Jól elkalandoztunk ide a roller vízekre....
Lehet, hogy a szakemberek meg kitiltanak bennünket a csevegésünkel....
Azért most az origon is volt egy vendégünk!
Puszillak:M.

Hozzászólás 2007 szept. 11, 12:06 
Kedves barátném, hoztam neked másik roller éneket és még találsz hasonlókat (canari roller, roller canary hívószavakkal),mondjuk ezek biztosan nem a legszebb produkciók... Élőben azért mégiscsak más.
http://www.youtube.com/watch?v=jT7Y5T_D ... ed&search=

Azért legszebben az én Fonzóm tudott dalolni :wink:
A fiai is örökölték tehetségét, mert olyan dalolás van sokszor a röpdében, hogy öröm hallgatni. Akárcsak egy patak csobogna az udvaron :D

Puszillak: Gabesz

Hozzászólás 2007 aug. 31, 14:19 
Hello,

Gabesz. Olvastam a beszámolód, a csak néhány képet néztem meg nagyban időhiány miatt (én jó fényképeknek találom őket, szépek), mert utazunk el, újra. Utólagos engedélyetekkel hiányzom 2 napra, majd hétfőn este utazok Németo.ba. Úgyhogy, kedves Magyaro.i testvéreim, mjad gondolok rátok, mikor nálatok utazom át.
Köszi szépen Gabesz, hogy megajándékoztál e linkkel. Ha te a 15 madaraddal "elveszel", akkor én a 2vel??? :lol:
Jézus áldjon meg mindannyiatokat.
Zsolt

Hozzászólás 2007 aug. 28, 19:42 
Kedves Új és Régebbi Tagok,

köszöntöm az újonnan bejelentkezett tagokat, innen Marosvásárhelyről.
E nyáron állandóan úton vagyunk. Remélem ez jövő nyáron is így lesz. Csiriék meg itthon. Most kb 18 fok van nálunk.
Szép estét nektek.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 aug. 22, 20:49 
Sziasztok !

Kérem olvassátok el a egyesületi események csoportban a Karcagi kiállítás topikot.

Hozzászólás 2007 aug. 22, 9:19 
Kedves Csaba, nem tudom mi volt az oka, lehet, hogy az én gépemnél nem stimmelt valami, most már működik a nagyítás, köszi!

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2007 aug. 22, 7:27 
Kedves Margaréta,

működnie kéne annak a kép nagyításnak mindig sima klikk-re is...
Ez természetesen csak azon képeknél érhető el, amelyikre lehet kattintani, az-az a képnek kék pontozott szegélye van.

Hozzászólás 2007 aug. 21, 10:38 
Kár volt elkiabálnom :( Most meg már hiába kattintgatok, mégsem nől meg a kép... :cry:

Hozzászólás 2007 aug. 21, 10:33 
Most látom, hogy kétszerrákattintva felnagyítja a képet, így már jól lászik a megvastagodás....
Kép
Kép

Hozzászólás 2007 aug. 19, 9:45 
:88:

Hozzászólás 2007 aug. 16, 8:28 
Szia Gabesz!
Sajnos még mindig vedlenek, de Csiri már fütyülget, hiába ő az igazi! :lol:
Ahogy ülnek egymás mellett Csipet és Frici, mint két szerelmespár, Csiri fújja nekik a nászindulót. :o

Hozzászólás 2007 aug. 16, 8:22 
:lol: De bizony kedves Doromboló, így van! Együtt vannak és csak néha veszekednek az evésen, főleg a Csiri az irigy, mert ő sokáig volt egyedül.... Pedig minden földi jóban duskálhatnak bőven, mégis mindig az kellene, amit a másik eszik. Olyan is van, hogy Csipet eteti Csirit, képzeld, a vén lovat és képes elfgadni tőle. Csipetből nagyon jó apa lenne, az biztos...(Őt Litéren vettük a Czirákitól)
Van amikor meg Frickóval (Ő Szfvárról származik) ülnek együtt, mint egy szerelmespár, Csiri meg énekel nekik a fülükbe. Nagyon imádom őket!
A másik fórumon már végigdrukkolták és élvezték a fórumtársaim az összeszoktatást anno.....
Én sem hittem, hogy így ellesznek együtt. Először mindig két kalitkában voltak, aztán ahogy ők szabadon járnak-kelnek a (konyhában főleg), először mindig a domináns Csirike ment be ismerkedni és végül ottragadt. Aztán volt, hogy Csipet is bemerészkedett az oroszlánbarlangba és nem is félt Csiritől, ő meg csak lesett, hogy micsoda pofátlanság:) Aztán voltak persze kisebb harcok, de veszélyessé nem vált, így lassan egy kalitka maradt. Nagyon izgalmas idők voltak, jobb volt mint egy TV műsor, mindig fotóztam őket, és raktam be a fórumra a fejleményeket. Azért esténként volt és néha még van is kisebb harc az alvóhelyért, mert mindegyik furcsamód ugyanazt a helyet akarta, aztán lassan kénytelen volt engedni, hol egyik, hol a másik....
Szóval így vagyunk most már hármasban!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 66  Következő