daniduke írta:
Szia!
Szerintem ne vegyél odút.
Én vettem egyet, de nem érte meg... Nimfáknak akartam, de kb. hullámos nagyságú volt a legnagyobb.
Így inkább csináltam még pár normálisat, abba költöztek be, bele is tojtak a papik. Bezzeg a bolti már szét is hullott.....
Lehet, hogy felétek van normális méretű, jól összerakott, érdemes lehet körbenéni....
De ha van férfi a háznál, vagy Neked van egy kis barkács hajlamod akkor szerintem egyszerűen tudsz csinálni....
Sok sikert!
Jah, és bocs, ez itt off
Szerintem ne vegyél odút.
Én vettem egyet, de nem érte meg... Nimfáknak akartam, de kb. hullámos nagyságú volt a legnagyobb.
Így inkább csináltam még pár normálisat, abba költöztek be, bele is tojtak a papik. Bezzeg a bolti már szét is hullott.....
Lehet, hogy felétek van normális méretű, jól összerakott, érdemes lehet körbenéni....
De ha van férfi a háznál, vagy Neked van egy kis barkács hajlamod akkor szerintem egyszerűen tudsz csinálni....
Sok sikert!
Jah, és bocs, ez itt off

Szia Dani!
Én is gondoltam arra, hogy inkább készítek költőodúkat, de több nehézségbe is ütköztem sajnos. Kb. 2 nimfa, és 6 db. hullámos odú kellene. Nincs faanyagom, nincs cseréplécem, nincs csavarom. A gépeket még nem kezelem biztonsággal, így apámnak kellene megmutatni, hogy mit-hogyan csináljak, ő pedig....őőő....hát finoman is szólva be szokott kicsit tintázva lenni, mire hazaérek. Így általában többet beszél, mint ahogy a munka haladna.
Ezért egyszerűbb most vennem, mint készítenem. Ja és hát nincs kivel hazaszállíttatnom az alapanyagokat sem. Párom nem ér rá, mert ügyeletes a héten, apám a fent említett okok miatt szintén nem jöhet szóba.
De azért köszönöm szépen, hogy válaszoltál a beírásomra.
A fürjecskéd egyedül van még, vagy kapott már párt? És ha igen, akkor van valami "eredmény"?
dujuor