Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2009 máj. 1, 20:14 
:31:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fric32 2009 máj. 1, 20:17-kor.

Hozzászólás 2009 ápr. 30, 21:04 
Talán akad még eladó köztük csak át kell nézzem pontosan,mert kevés van belőlük mert sok el van adva de itt vannak még a fiókákkal,az áruk átlagról beszélek 10 000 ft-15 000 ft.[/quote]

Szia Feri!
Köszönöm, ha lennél kedves egy párat összeállítani akkor elmennék érte. Havonta egyszer járok Pesten, de ha akkor nem alkalmas, feldöcöghetek máskor is.
Előre is köszi.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 ápr. 30, 14:24 
Ejnye Kari !...Egy telefon csak akadt volna a környéken !...Mondjuk a zsebedbe !?...Majd máskor ! Nekem elég ha egy órával előbb szólsz is ! El tudok szabadulni !...

Mi van már megint most alakult a MDOSZ ujjá és akkor miért nem annak egy kanáris szekciója akar találkozni !?... Vagy megint rohanni kell hátha marad egy üres szék a kisgórésághoz ?!..Grrrrrrr !...
Aztán megint lesznek akik szék nélkül maradnak, azok megint csinálnak egy egyesületet aztán megint ! Az a lényeg hogy jó sok góré legyen és tagság meg semmi !...Ez a jóóóó !!!!....

Hozzászólás 2009 ápr. 30, 9:35 
Chwaidumela írta:
Szia Feri!
Köszönöm a gyors választ, bízom a hímben, eddig is jeleskedett mint családapa. Ha már igy összetallkoztunk szeretném megkérdezni, van eladó bronzod, esetleg tavalyi, tenyészpárnak való?

Talán akad még eladó köztük csak át kell nézzem pontosan,mert kevés van belőlük mert sok el van adva de itt vannak még a fiókákkal,az áruk átlagról beszélek 10 000 ft-15 000 ft.

Hozzászólás 2009 ápr. 29, 20:52 
Szia Feri!
Köszönöm a gyors választ, bízom a hímben, eddig is jeleskedett mint családapa. Ha már igy összetallkoztunk szeretném megkérdezni, van eladó bronzod, esetleg tavalyi, tenyészpárnak való?

Hozzászólás 2009 ápr. 29, 19:04 
Chwaidumela írta:
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, múlt hét szombat, vasárnap kirepült egy fészekalj madárkám. Számszerint 4 picúr. Kedden napközben a MACSKÁNK, az a rohadt dög :evil: , valahogy hozzáfért a tojóhoz és elfogyasztotta. :cry:. A legkissebb azóta panaszosan csipog, de ahogy figyelem a papa eteti őket.(hozzáteszem a költés egész ideje alatt kivette jócskán a részét a nevelésből) Ezzel a csipogással csak a tojót hívhatja, vagy éhes? Ha éhes lehet e és mivel kézzel etetni?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Szia,nem kell aggódnod mert a hím felneveli a fiókákat,kár a tojó miatt de a fióka azért csípog mert éhes szegényke és egy picit bambább mint a fészektesvérei.

Hozzászólás 2009 ápr. 29, 17:57 
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, múlt hét szombat, vasárnap kirepült egy fészekalj madárkám. Számszerint 4 picúr. Kedden napközben a MACSKÁNK, az a rohadt dög :evil: , valahogy hozzáfért a tojóhoz és elfogyasztotta. :cry:. A legkissebb azóta panaszosan csipog, de ahogy figyelem a papa eteti őket.(hozzáteszem a költés egész ideje alatt kivette jócskán a részét a nevelésből) Ezzel a csipogással csak a tojót hívhatja, vagy éhes? Ha éhes lehet e és mivel kézzel etetni?
Válaszotokat előre is köszönöm.

Hozzászólás 2009 ápr. 28, 21:43 
Szerencsére nekem bronz a legtöbb,piros van egy kevés,kobaldok és piros fekete mozaikok.
Ha gondolod gyere el 16-án.

Hozzászólás 2009 ápr. 28, 12:02 
fric32 írta:
Látom megint behalt ez a topik.
Gondoltam beírom,hogy azért a nehézségek ellenére ma gyűrűztem a 110 fiatalt a saját gyűrűmmel,de sajnos mivel késöre érkezett meg a gyűrűm másnak a gyűrűjével gyűrűztem szintén a saját madaraimat amit legalább így 2009-es évi gyűrűt kaptak.
Többi sportásak ti hogy áltok a tenyészidő végén???

Szia Feri!
Néhány pár ül még az utolsó fészekaljakon,de vannak párok,amiket már leválasztottam a röpdébe.Eltekintve egy pár tenyészidény közbeni problémáktól,a sok éves átlagot fogom elérni,ha a fiatalok számát nézzük.Eddig én is 110 gyűrűzött madár környékén állok,és még 20-30 darabra számítok.Remélem lesznek közöttük ,amik sikeresen vesznek majd részt az idei versenyeken.A bronzokból viszont idén jóval kevesebb sikerült,mint tavaly.

Hozzászólás 2009 ápr. 26, 20:44 
Igazgató írta:
Tisztelt Tenyésztők!
A MDOSZ közgyűlésén kiosztott értesítők
értelmében ezen a fórumon is tájékoztatni kívánok mindenkit hogy 2009.május 16.-án szombaton megtartjuk a MAGYAR KANÁRITENYÉSZTŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE alakuló értekezletét melyre szeretettel meghívok mindenkit aki a kanári tenyésztésben és tartásban érdekelt legyen az szín,alak vagy roller stb.Várjuk azokat a tenyésztőket akik belefáradtak a szakmai munka melletti állandó veszekedések,vitákkal tarkított "díszmadaras" világba.Megkérem az érdeklődőket hogy a jelzett napon hozzanak magukkal minden olyan jobbító gondolatot ami a kanáris egyesületet előbbre viszi.Elfogjuk érni hogy belépők egy rendezett,barátságban üzemelő a magyar kanárisokat összefogó egyesületévé váljon.
MKOE alakuló értekezlet:2009.05.16. szombat 10.00 óra
MKOE helyszíne:Budapest XVI.ker Batsányi J.út 1 Tiszavirág étterem
Megközelítés:Őrs vezér tere-HÉV Sashalom állomás/3.megálló/
Minden egyesületi elnök ki lett értesítve reméljük tagságukat is tájékoztatni fogják.
Várunk mindenkit szeretettel.

Én is ott leszek!!! :08:

:31:

Hozzászólás 2009 ápr. 26, 20:41 
Aradi Gabi írta:
Sziasztok!
Feri latom nagyon megy a tenyesztes nalad !
Jovore en is beinditom a bronzokat, amit alig varok
:97:

Hát vigyázz rájuk mert jó madarakat kaptál,romcsiba tuti befutó vagy habár azért tőllem vittek oda egy jó pár madarat.
De remélem örömőt leled bennük. :08:

Bronz fokozatú IDRE díjas

Hozzászólás 2009 ápr. 26, 20:09 
szia doromboló tegnap majdnem bementünk hozzád de nem volt megbeszélve és igy váratlanul nem mertünk zavarni de majd legközelebb megnézem a madaraid kíváncsi vagyok rájuk . tisztelettel kari

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2009 ápr. 26, 18:14 
Tisztelt Tenyésztők!
A MDOSZ közgyűlésén kiosztott értesítők
értelmében ezen a fórumon is tájékoztatni kívánok mindenkit hogy 2009.május 16.-án szombaton megtartjuk a MAGYAR KANÁRITENYÉSZTŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE alakuló értekezletét melyre szeretettel meghívok mindenkit aki a kanári tenyésztésben és tartásban érdekelt legyen az szín,alak vagy roller stb.Várjuk azokat a tenyésztőket akik belefáradtak a szakmai munka melletti állandó veszekedések,vitákkal tarkított "díszmadaras" világba.Megkérem az érdeklődőket hogy a jelzett napon hozzanak magukkal minden olyan jobbító gondolatot ami a kanáris egyesületet előbbre viszi.Elfogjuk érni hogy belépők egy rendezett,barátságban üzemelő a magyar kanárisokat összefogó egyesületévé váljon.
MKOE alakuló értekezlet:2009.05.16. szombat 10.00 óra
MKOE helyszíne:Budapest XVI.ker Batsányi J.út 1 Tiszavirág étterem
Megközelítés:Őrs vezér tere-HÉV Sashalom állomás/3.megálló/
Minden egyesületi elnök ki lett értesítve reméljük tagságukat is tájékoztatni fogják.
Várunk mindenkit szeretettel.

Hozzászólás 2009 ápr. 26, 11:40 
Sziasztok!
Feri latom nagyon megy a tenyesztes nalad !
Jovore en is beinditom a bronzokat, amit alig varok
:97:

Hozzászólás 2009 ápr. 24, 21:19 
Látom megint behalt ez a topik.
Gondoltam beírom,hogy azért a nehézségek ellenére ma gyűrűztem a 110 fiatalt a saját gyűrűmmel,de sajnos mivel késöre érkezett meg a gyűrűm másnak a gyűrűjével gyűrűztem szintén a saját madaraimat amit legalább így 2009-es évi gyűrűt kaptak.
Többi sportásak ti hogy áltok a tenyészidő végén???

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 ápr. 18, 16:26 
Bocsánat ! Én azt hittem veszed a lapot és lehet viccesen beszélni veled de most hogy írtad, hogy nem szabad veled akárhogy beszélni így egyenesen besz@rtam, úgy hogy bocs !...Én már átadtam elégszer a tapasztalataimat, tehát a világmegváltásról lekéstünk !...Majd ha megint összezavarodnak a tenyésztők, mondjuk nem sikerül a tenyésztés, vagy a felkészítésnél akadnak meg, akkor majd keresünk egy szobát ahová, mind a húszan beférünk és kitárgyaljuk a roller témát !....A Fradi meg nagyon nem tartozik a kedvenceim közé különösen a neonáci szurkolói miatt !.... :shock:

Hozzászólás 2009 ápr. 17, 18:33 
Sziasztok Kanárisok!

2009-es kelésű színkanárik eladók vagy előjegyezhetők.

A kínálat:

fehér, citrom, narancs, zöld, piros mozaik
bronz és achat- onyx utódok

Érdeklődni: kbela67@freemail.hu vellanypostán vagy a 06-70-516-9533-as telefonszámon.

Madárbaráti üdv.: Krupincza Béla

Bronz fokozatú IDRE díjas

Hozzászólás 2009 ápr. 12, 12:36 
Minden kedves kanári tenyésztőnek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok tisztelettel kari.

Valódi név: K.-né T. Tímea

Hozzászólás 2009 ápr. 4, 11:00 
Ha csatlakozni szeretné ide:

http://ilpetbt.shp.hu/hpc/web.php?a=ilp ... dalak_YnNt

itt jelentkezhetsz: ildiko@shp.hu

+3620/503-8303
timba76@freemail.hu

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2009 ápr. 3, 8:03 
Tisztelt Doromboló és minden kedves Tenyésztő!
A tegnapi felajánlásomat bővitve:a cím alatt egy sportlétesítmény van.Itt van lehetőségem több rendezvényre.Maradjunk ennyiben.Remélem másokat is fog érdekelni a lehetőség amit most csak azért dobtam be,hogy legyenek javaslatok amit meglehet valósítani.Zárójel:a nevem ragadvány név olyan mint a tied-vagy nem!!-,igaz voltam igazgató ott ahol tobb ezer ember ordította a zöld-fehér rigmusokat.A szaktársra pedig csak annyit:ha ismernél nem mernél ilyet írni.Ne idegeskedj nem sokára nem lesz zavartabb időszak.Ezzel végled lezártam az adok-kapok válaszokat.
Egyébként pont a tenyésztésből elért eredményeid miatt gondoltam lenne mit átadni azoknak akik kezdők akár szin,akár roller kanári tanyésztők szeretnének lenni.
Várom javító gondolataidat akár megvalósul akár nem.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 134  Következő