Na jó !...Élni kell....Háborgó lelkem még korántsem nyugodott meg, azért az itteni felelőségem tudatában megpróbálok visszamászni a szószékbe mielőtt elporladna ez a korábban sokat dícsért pajkos kis topik !...
Szóval rollerre fel fiúk-lányok !...
Kis helyzetjelentés tőlem : Ötvennégy gyűrűt húztam fel de ezekből 11 bevonút

sajnos !?... Csináltattam egy fél szobányi röpit a kicsiknek ahol állati jól érzik magukat...Hangot még egyáltalán nem hallottam igaz nem is üldögélek köztük pedig kellene mert az emberhez szoktatás elég fontos ha azt akarjuk, hogy madarunk ne álljon le a futamával a joury előtt ha az egyet éppen pislant a szemével !...
Vannak még tökösök 3 tojó alatt és sajnos a leválasztott tojóim versenyt tojnak a röpdék etető vájúiban !...Gyönyörűen feszes a hasuk és kipirulva a kloáka környéke...Borzasztóan sajnálom őket de ezek a fiatalok már egészen biztos nem lennének kész a versenyre !...Egyszer majd át kell értékelni ezt a csak versenyre tenyésztési szindrómát !...Mintha azon túl nem is lenne élet !?...

...És akkor tudnánk következő tavaszal is kiadni jól éneklő fiatal hímeket...Így meg minden érdeklődőnek azt kell mondanunk, hogy majd dcemberben vagy januárban tessék visszajönni !...Ilyent nem szeretnek ma már az emberek...Ha egyszer beindul valaki, hogy énekesrgó köll neki akkor bár rollert szeretett volna de ha nincs azonnal, akkor jó lesz neki a csapper is máshonnan !....Szóval erről van nagy ba szó

...Bár ha meg egész őszig megy a tenyésztés akkor meg velünk mi lesz ?...Szabadság ?...Nyári ide-oda ?...Hát ez az !?...Mi erről a véleményetek és várom a helyzetjelentéseket a keleti frontról is !!!....