Én sem értek egyet veled André, sajnos nincs mindenkinek elég pénze, hogy csiri-viri röpiket rendeljen, de megcsinálhatja.
Marcsi előtt le a kalappal, hogy próbálja a lehetőségeihez (bár azt nem ismerem) mérve, a lehető legjobbat biztosítani, már-már túlzottan is féltve őrzött kedvenceinek. Váljuk be André, szerintem nem is olyan rosszul hozza össze a dolgait. Bár én is azt vallom: egy nő főzzön vasaljon és mi férfiak barkácsoljunk.
Személy szerint kb. nekem is annyi cuccom van (értelmetlen több!!!), mint Marcsinak és a kocsi beállómtól kezdve a kutyaház, garázs, madár kalitok, röpik,……. kennelig mindent én csinálok saját kezűleg, pedig még nem kevés pénzzel is rendelkezem. Egyszer akartam tenyész boxot rendelni, de amikor az árát mondta a szivar, köszöntem és letettem a telefont. Felvetődik a kérdés: nem jobb érzés, amit te saját magad csinálsz, vagy elérsz? DEEEEEEEEE!!!! Pedig nem vagyok asztalos, de a környékről mindenki azt kérdezi kivel csináltattam és lecserélné az övét, ha megadom a számát. Erre csak annyit mondok mindig, elviszlek, bevásároljuk a cuccokat és együtt összehozzuk, utána meg már megy egyedül is, csak egy icipici kézügyesség kell, na meg agy, valaminél az sem.

Szóval, hajrá Marcsi és a többiek, André meg csak röhögjön, fizessen és irigykedjen!