Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 149  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2009 júl. 17, 11:31 
Sziasztok!

Én sem értek egyet veled André, sajnos nincs mindenkinek elég pénze, hogy csiri-viri röpiket rendeljen, de megcsinálhatja.

Marcsi előtt le a kalappal, hogy próbálja a lehetőségeihez (bár azt nem ismerem) mérve, a lehető legjobbat biztosítani, már-már túlzottan is féltve őrzött kedvenceinek. Váljuk be André, szerintem nem is olyan rosszul hozza össze a dolgait. Bár én is azt vallom: egy nő főzzön vasaljon és mi férfiak barkácsoljunk.

Személy szerint kb. nekem is annyi cuccom van (értelmetlen több!!!), mint Marcsinak és a kocsi beállómtól kezdve a kutyaház, garázs, madár kalitok, röpik,……. kennelig mindent én csinálok saját kezűleg, pedig még nem kevés pénzzel is rendelkezem. Egyszer akartam tenyész boxot rendelni, de amikor az árát mondta a szivar, köszöntem és letettem a telefont. Felvetődik a kérdés: nem jobb érzés, amit te saját magad csinálsz, vagy elérsz? DEEEEEEEEE!!!! Pedig nem vagyok asztalos, de a környékről mindenki azt kérdezi kivel csináltattam és lecserélné az övét, ha megadom a számát. Erre csak annyit mondok mindig, elviszlek, bevásároljuk a cuccokat és együtt összehozzuk, utána meg már megy egyedül is, csak egy icipici kézügyesség kell, na meg agy, valaminél az sem. :D

Szóval, hajrá Marcsi és a többiek, André meg csak röhögjön, fizessen és irigykedjen!

Hozzászólás 2009 júl. 16, 22:44 
Bocs h beleszólok (már megint) de sztem ez így egy kicsit erős.
Az a szép aminek támaszkodsz az avatrodon? Nem akarok vádaskodni fogalmam sincs miben vannak a madaraid, de sztem ez így akkor is TÚLZÁS, ill. senkinek sem akarok a pártjára állni.

Erről most nekem vmi más jut eszembe...
Egyszer valaki kijelentette hogy kompakt fényképezővel senki ne képzelje hogy akármit is el lehet érni, mert ez meg az... Nekem mégis sikerült (legalábbis azt hiszem). Namost itt is ugyanez van. Miért ne lehetne három láda szerszám nélkül is megvalósítani valamit?

Ízlések és pofonok között kéretik különbséget tenni!

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 júl. 16, 22:27 
Tutdjátok én "mindig azon röhögök",hogy egyesek úgy gondolják egy kalapáccsal és egy csavarhúzóval tudnak röpdét épiteni de az eredmény olyan lesz mint egy szaros tyúkól.
Ilyet egy jobb izlésű ember az udvarába sem tesz nemhogy a lakásába.
Lehet ez nekem azért vicces mert 3 börönd szerszámom van.

Bocs de ezt már nem birtam lenyelni!!!

Hozzászólás 2009 júl. 15, 14:18 
neco írta:
...Ez azé' v'ót, mer' Marcsi tudja, hogy én galamblelkű vagyok...

*Ehhez hozzátartozik azért egy arpóbetűs rész: Marcsi hozzászólása a galambos topicon: "A galambok csak a mesékben galamblelkűek." :twisted:

Hozzászólás 2009 júl. 15, 13:08 
Áhhhááá, ja így már más a helyzet...
Lehet Bélának akkor rollerek is tarkítják a mozaikjait, elgondolkodtató... :lol:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 júl. 15, 13:03 
KRicsi írta:
Na látod Marcsi tudsz te ha akarsz, Neconál miért ment ilyen simán csípőből a válsz , és még jó is volt, csak olaszosan...

Ez azé' v'ót, mer' Marcsi tudja, hogy én galamblelkű vagyok, Béla meg egy szőrös szívű mészáros, aki gondolkodás nélkül lelő minden elébe kerülő vemhes őzbakot. :lol: :D :lol: :D
Ezek után meg már bármit feltételezhet róla az ember. :wink:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 júl. 15, 10:30 
Nem rossz, ügyes vagy. 8)

Hozzászólás 2009 júl. 15, 9:28 
Na látod Marcsi tudsz te ha akarsz, Neconál miért ment ilyen simán csípőből a válsz , és még jó is volt, csak olaszosan...

Hozzászólás 2009 júl. 15, 9:24 
Kedves Gabesz!
Mit szeretnél tudni, kérdezz bátran?? :oops: :P ...
A belépő tudod mindig, úgy jó, ha robban :D , de a pia volt az inspiráló erő!!!

Kedves Maricsi!
Aláírom vannak emberek, akik kínozzák, üti, verik, látod Neco sokkolja és megfőzi :D lax20 rugdos :D , de azok szerintem nem itt vannak, főleg nem Dorombi, tulajdonképpen ezért szálltam be a fórumra. Mert-hááááát-naaaaaa!!!!
Látom még mindig nem teljesen érted a szitut, de majd egyszer, tudod mit az énekversenyre én is beszállok Dorombi mellé és viszek pezsit, mert neked van igazad!
Viszont szépek a madaraid, gratulálok!
Látod ezzel kéne itt foglalkozni. Nem minden szavát az embernek kiforgatni, ami vicc azt meg helyesen értelmezni.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2009 júl. 15, 8:35 
Gabesz írta:
Neco? Olvastam a vadmadarason, hogy Krétán tekergett. Fotók??? Beszámoló??? Várjuk bizony!

Jövök, amint lesz egy pöttyet több időm!

Addig hirtelenjébe egy naplementés pikcsör:

Kép

Most megyek gyorsan levágok néhányat a már használhatatlan öreg rollerekből ebédre. :wink: (ugyanis én nem freskót csinálok belőlük, hanem állatbaráti mód' fájdalommentesen levágom őket -szigorúan az elektrosokk után- majd kibelezem, megpucolom, és remek tárkonyos ragulevest készítek belőlük. :chef: )

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2009 júl. 14, 22:17 
feketemarcsi írta:
A fürjesek macskákat gyilkolásznak halomra, ti meg madarakat vagdostok be a röpdébe, má csak szerencsétlen gyerekeiteket sajnálom... :twisted:

Bocs h beleszólok... :oops:

Marcsi ha itt tartunk én meg a holland búbos kakasimat rúgdosom fel. Mert írtóra elszemtelenedtek. Úh engem is felvehetsz a priuszosok közé :P (Szal az úgy van h oan szelídek voltak h körbevettek és nem lehetett tőlük lépni, mert még a lábamon is álltak, erre most a kakasok megtámadnak. Múltkor egy hónapig volt egy "lyuk" a lábamon. A tyúkok viszont még mindig szelídek :D )

--------------

És ha már szelíd madrakról írok. Üdv Gabesz! Remélem jól ki tudtad magad pihenni. Jók a képek (de azért mejd várok egy részletesebb beszámolót -jó sok képpel- ha lehet -jó priviben is, de itt is szívesen elolvasom.) Hogy lehet egy vadmadár ennyire szelíd? Én a Balaton hattyúit sem értem :roll:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2009 júl. 14, 21:08 
KRicsi írta:
Inkább beszéljetek másról, én meg csak olvasom és tanulok belőle. Mire lesznek nekem is rollereim, mit és hogyan csináljak!

Inkább beszéljünk rólad, mi meg óvassuk, mitszósz? Na, merthogy én pölö téged még nem ismerlek. Ahogy ide berobbantál, biztos vagyok, hogy van mesélnivalód.

De addig is, míg KicsiRicsi bemutatkozik, hozok nektek két cuki képet az Adriáról, merthogy ott valánk lábat áztatni és szemet gyönyörködtetni 8) . Na jó, van harmadik kép is :lol: ...

Petya és a kárókatona
Kép

Kép

Te meg mit bámulsz? :lol:
Kép

Puszi nektek!

Hozzászólás 2009 júl. 14, 16:13 
Béla, ilyet leírni a kezedben is elpusztult, én fogom hívni az állatrendőrséget, biztos direkt jól meg is szorongattad, nehogy ő legyen véletlenül a champion madarad!!!!!!
Na de bocsánat, ez tényleg az ország legjobb roller fóruma nem méltó ilyen magasröptű eszmecserére.

Inkább beszéljetek másról, én meg csak olvasom és tanulok belőle. Mire lesznek nekem is rollereim, mit és hogyan csináljak!

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2009 júl. 14, 15:51 
Az a baj veled Marcsi, hogy állandóan nyavajogsz ! A Rollereket papinak nézed és mindent de mindent ahogy lehet pejoratív színre festesz át !...
A rollerek nem bohócok és nem is plüsállatkák ! És ezt te lefordítottad arra, hogíy "mi a bajom a papikkal"...Semmi bajom velük sőt imádom őket...Kb 40 nagypapim volt az idők során és vagy tízet beszélni, bukfencezni, gügyörészni és fütyürészni is megtanítottam !...Ez a papagájok profilja tudod és nem a kanáriké !...Elvétve lehet szelidíteni kanárit ha valaki egyedül él vele a lakásban és még a fészekből szedte ki !....A többmadaras tenyésztők meg csak somolyognak ahogy te titulálod a madaraidat !...A hullámosokkal meg azért sem szerencsés összerakni mert elfogják tanulni a csiripelést !
Azt meg valóban úgy kell érteni mint azt mindenki tette, hogy ugyan (és csak is a fiatalokra vonatkozik) én valóban leordítom a fejét a notorius szökevénynek és határozottam dobom be a többi közé de azért már ne gondold komolyan hogy ezzel szelektálom a valóban értékes állományomat ! :shock: .. Sőt egyszer tényleg volt olyan, hogy szerncsétlenül a bedobás után elpusztult de nem azért mert hozzávágtam a röpi falához ! A kezemben is pusztult már el madár úgy, hogy egyszerűen kifeszült a steressztől !...
Marcsi ! Nem kell drámázni !...És a rollereket sem kell bölcsödéztetni !...Ezek énekes madarak az ember társaságában de nem több ! Több az a papagáj !...De ez itt egy kanáris fórum ami a mesterdalnok rollereké !....
A pezsgőt én fizetem !...

Hozzászólás 2009 júl. 14, 15:41 
Elefántot nem vagdalni kell te buta, lövöldözni és élve az agyarát levágni.... Fuuu Marcsi már érzem mit miért írnak neked néha a többiek.....

Hozzászólás 2009 júl. 14, 15:37 
A gyerekeink ebben nőnek fel, megszokják :lol: ...

Marcsi most tényleg, látom vigyázni kell veled, a rollerok istenére esküszöm, senki nem vagdalja a madarait és hogy nehogy lerohand a többieket, csak vicceltem az előbb, szerinted ezeket bárki is komolyan írja???

Új vagyok a hozzászólásokkal, ezért nem írom le, amit most akartam, majd Béla vagy más megteszi... Ezért csak, annyit, ne legyél már ennyire .... ááá inkább ezt sem.

További sok sikert mindenkinek!

ui: Marcsi, hogy nyugodt éjszakád legyen, mindenki a saját madarát vagy másét nem, hogy vagdalja, de úgy gondoskodik róla, hogy a lehető legjobb legyen a madarának! Bár ez nem zárja ki, hogy néha a falhoz csapkodja, ha a madár igényli… :D :lol: :lol:

Hozzászólás 2009 júl. 14, 15:37 
A gyerekeink ebben nőnek fel, megszokják :lol: ...

Marcsi most tényleg, látom vigyázni kell veled, a rollerok istenére esküszöm, senki nem vagdalja a madarait és hogy nehogy lerohand a többieket, csak vicceltem az előbb, szerinted ezeket bárki is komolyan írja???

Új vagyok a hozzászólásokkal, ezért nem írom le, amit most akartam, majd Béla vagy más megteszi... Ezért csak, annyit, ne legyél már ennyire .... ááá inkább ezt sem.

További sok sikert mindenkinek!

ui: Marcsi, hogy nyugodt éjszakád legyen, mindenki a saját madarát vagy másét nem, hogy vagdalja, de úgy gondoskodik róla, hogy a lehető legjobb legyen a madarának! Bár ez nem zárja ki, hogy néha a falhoz csapkodja, ha a madár igényli… :D :lol: :lol:

Hozzászólás 2009 júl. 14, 15:02 
Bélám! Írd már meg Marcsinak, hogy csak véletlenül és napi max. 1x-2x fordul elő veled, hogy falhoz vágod azokat a rigókat, akik garázdálkodnak a röpdén kívül.

Marcsi bár a többiek privátban már írták nekem, sőt egyenesen tanácsolták, hogy mindenki él ilyen és hasonló fegyelmezéssel, csak előtted itt a fórumon nem akarták írni...... Kínos :? :shock: :D

Hozzászólás 2009 júl. 14, 14:23 
Sziasztok!

Kb. 2-3 hónapja vagyok aktív olvasótok, néha besz.rok rajtatok a nevetéstől vagy éppen jegyzetelek, mert érdemes. Most már nem tudtam megállni, hogy be ne kapcsolódjak.
Látom itt komoly tétek és fogadások vannak. Marcsi én száraz pezsgőt kérek. Dorombinak meg szerintem mindegy csak sok legyen, hogy kellő erővel tudja a falhoz csapni a lurkókat. Marcsi szerintem itt mindenki óvja és védi a rigókat, gondolod, pont a tízszeres győztes vagdosná őket. Ahogy olvastam Dorombi mindenkit húz egy picit, akit lehet és van olyan, akit meg egyenesen kötelező, hogy miért, hát olvass a sorok között.... :D

Hozzászólás 2009 júl. 14, 13:43 
hihi :D méghogy minek mond ilyeneket??? mert gondolom jókat vigyorog rajta hogy komolyan elhiszed! Látod,ez ahogy én ismerem,kitelik tőle! :61: inkább,mint az,hogy 1 ujjal is bántana bármilyen állatot!
Gabesz,akkor muskotyályos rendelve,nekem is jöhet! Fiúk,lehet igényeket leadni,még időben van!Marcsi majd jegyzi! :22:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 149  Következő