Jesszus Peppi!!! Minnyá lejesek a székrő!!!
Gyerekek! Hogy itt mik vannak?!?!?
Először is Kuzmi, léccccives bővítsd az emotikonok tárát, mert pl. nem találom a hason fekvő görcsösen nevető pofit!!!

Díszmadár, egy humorista veszett el benned! Ilyen jót még csak a Neco meséjén és a Doromboló írásain nevettem! Tervezem is, hogy ki fogom ezeket a sziporkákat nyomtatni és ha beüt a zinflujenza, s ágynek esek, ezekkel gyógyítom majd magam

.
Másodszor- Gizmó, figyeltem!- Manócska, hiába keresel te dalokat a neten, ha az a madár nem lehet a tied... Te egy olyan madarat keresel, amelyiknek megtetszik a dala! Hidd el, ha egy énekes kanárit vásárolsz, az fog a legszebben dalolni széles e világon!!! Legjobb példa erre az én megboldogult Fonzóm.
Harmadszor pedig kedves Doromboló, haragszom rád! Mert jön egy ilyen selytelembe burkolózó fiatalember a Zottan, aki először ilyen kriksz-krakszokkal akar téged meghipnotizélni... és te hagyod! Aztán elhozza ugyanazt a linket a youtube-ról, amit már egyszer én is elhoztam a rollerosra- 8. oldal! és láss csodát, mindjárt szebben fütyül az a madár!!! Bocsánat, énekel. Téged idézlek: "Vannak ezek között gyengébbek is természetesen mint pl. a Gabesz videóján (Roller Canary 2)
az a kis tarka de a neco által ajánlott sem az igazi, bár, ha lehelkítod már közelíti az igazságot... " Persze mondanád, hogy nézőpont kérdése... Mert ha a Zottannak írt "a tarka roller, a roller 2 már közelíti a rollert de hiányzott az énekből a kongva csengő és a mély hangok !" véleményezésedtől elindulunk lefele, pont ott kötünk ki...
Puszi nektek: Gabesz