Szép napot Mindenkinek!
Hát kedves Doromboló nálam arany életűk van a kedvenceimnek az biztos, ilyen szabadságot kevés helyen élvezhetnek madarak (a vadmadarak kivételével persze), de nekik meg meg kell a kajáért harcolni, ezeknek meg még az is tálcán van kínálva
Egész nap ki-be járhatnak, ahogy kedvük tartja, sokat repkednek, mozognak, ezzal is lestrapálják kicsit magukat... Persze amikor én odamegyek és zörgök a konyhában, akkor csak nekem akarnak udvarolni és persze, hogy fújják, ahogy bírják. Le nem takanám őket napközben, az csak éjszakára van, akkor is őket védjük, hogy ne zavarja a villanykapcsolgatás, amikor a fiam még éjfélkor is kimegy esetleg valami kajáért.....
Persze a férjem is imádja ám őket, csak közben amikor besokall, akkor mondja nekik viccesen, hogy szélnek ereszti őket, ahogy néha én is .... Aztán szépen megbeszélem velük, hogy ebéd után most szieszta, mert a gazdik is pihizni szeretnének kicsit, és akkor tényleg ők is elcsitúlnak általában...
Szóval mi így elvagyunk velük, ők hoznak egy kis vidámságot a lakásba, nem csak a szomszédok fúrás-faragását, kopácsolását kell legalább hallgatni....
És ugye a mi kutyánk kölyke csak a legkedvesebb, ha fogyatékos akkor is....
Azért amíg lehet választani és valaki tényleg kellemes halk hangokat akar csak hallani, az jó ha megfogadja a tapasztalt bölcs Doromboló tanácsát!
Puszi....