Na mi van, mindenkit eltemetett a sok hulló őszi falevél?
Söpörjünkszag cseppecskét, hallám...
Nos kérem szépen, kipróbálam a hatalmas nagy ötletem mi beléhasíta pár napja a fejembe. Ú, de zseni vagyok

... Kiraktam a két csurit, eszegettek, iszogattak, na mondom, most jön André Rieu youtubes rollerok képében és beinti két pasimnak a tutit. Hát beintettek ők nekem

. Egy két strófát elfújtak, de ahogy fokozatosan elhalkítottam a háttérzenét, a szólistáim is abbahagyták. Aztán kussban ültek jódarabig. Maguktól ezek meg nem szólaltak

. Hagytam még kicsit, hátha... noszogattam hívóhanggal, de semmi. Aztán mikor az öregeket is kiraktam alul meg legfelül, hát lássatok csudát! Énekeltek, mintha ettől függne, mennyi kaját kapnak. Másnap felvételt is készítettem a produkcióról, de a telefonba rögzített hanganyagot nem ismerte fel a számítógépem, ígyhát megmutatni sem tudom bár egy véleményezés erejéig

. Nade ettől függetlenül minden nap gyakorolnak lelkesen egy lélegzetvétellel, ha az idősebbek intonálnak. Gyönyörűen bedőlnek a rúdon, torokzacskójuk szemmel láthatóan felfúvódik, berezeg és fülemnek igencsak tetszetős hangokat produkálnak. A fütty nem túl hosszú, a ririri meg szinte minden nap felcsendül. Hogy én leintsem, ha nem jó hangzatot hoznak, hát az teljességgel ki van zárva, mivel halvány gőzöm sincs, most éppen mit fújnak és egyáltalán hogy lenne a szebb. Úgyhogy abszolút rájuk van bízva, mivel állnak ki majd a színpadra

.
Még csak annyit, hogy újból tisztjét tette nálunk a meggyvágó!

Ezúttal szépen sütött a nap és én fájós térddel meg fényképezőgéppel a nyakamban osonkodtam fel a szomszédos almafán a fiúk által rögtönzött lépcsőn... Madárszaros lett a nadrágom és leszállni sem tudtam segítség nélkül

, de megvan a fotóóóó! Nézzétek azt a szigorú szemöldököt!
Puszi nektek: Gabesz
Ui:

, hihi... alighogy söprögetni kezdtem, már be is jegyzett Amaryl!

Csak néztem nagyot, hogy előbb még senki sem volt alattam. Hogy vagy drága, még mit mesélsz?