Sziasztok,üdv mindenkinek!
Naszóóóóval,először is köszönöm a bíztatást,egyebeket!!! félreértések elkerülése végett,én a koromat,mint olyat,nem kórként,hanem tényként említettem meg!!!!Aranyosak vagytok,tényleg!!!

Gizmókának üzenem,hogy dehogy érzem magam annyinak,mint amennyi vagyok,és asszem még fejlődőképes vagyok pár évig,de attól még elhagytam a 61-et,a fotó a tavalyi születésnapomon készült!!!!

úgy hogy necókám,bizony ám,a Doromboló tudja jól,hogy nyögdíjas vagyok,immár 4 éve,kemény 37 évi ledolgozott gályapad után!!!!úgy hogy nagyon-nagyon jól jönne néha a derakamnak a megtiprás!!!

Mona,el sem tudod képzelni,hogy 52 évesen én is milyen fittttt voltam!!!!
Félretéve a hülyéskedést,pont amiatt gondolkodom el néha azon,hogy ez az állapot még vajon meddig kísér el,mert hát az évek azok szállnak!!! Jó,persze,nem adom fel....de tudom,hogy a tenyésztés komoly munka! Az,amit 20 éve csináltam,hogy nem piskóta,megtapasztaltam a magam bőrén! Csak hogy tudjátok,ha már így szóba került,nem csak az 5-6 pár kanárim volt,hanem azon kívül pár100 papagályom.....hullámosok,nimfák,baraband,kis-nagysándor,rozella,pennant,és mondhatom,sikeresen szaporodtak is.....nem beszélve,és ami a legfontosabb,hogy azt is tudom,mennyire oda kell figyelni,és nem lehet az utazó nagykövetet játszani mellettük,mert az mindig visszaüt,nálam is maradt a nimfák röpdéjének ajtaja nyitva,mikor más volt megbízva....
Lényeg a lényeg,ezért kell most nekem 1 hatalmas adag szerencse is ahhoz,hogy amivel kezdek,az nagyon eredményes legyen,mert éveket én már nem tölthetek el azzal,hogy kísérletezzek!!!nekem gyors sikerre van szükségem,ami feldob!!!

)))))))
na mit szóltok??? nem mondhatjátok hogy nem vagyok ambiciózus,és feladtam,és nem vágyok már babérokra!!! hogy szerénységemről ne is szóljak!!!!!!!!
Nagy-nagy pusszantás és ölelés az egész csipet-csapat topik busz őrült utasának!!!
Neco,eszméletlen szép a kollekciód!!!!!hatalmas kalappal hozzájuk!!!!