királymátyás írta:
... Ehhez minden képességem megvan.

, Matyiiiiii... te meg hunn a csuádba vagy mindig, mikor szükség van rád? Dinnyézni még korán van, vagy nem? Neco elment alunni, Doromboló meg esment egy istenverte bika után kujtorog valahol a Bakonyban, André... hát róla ne is beszéljünk, mert valahol a taraját igazgatja

, csak akkor jön elő nagy peckesen, ha a horgász kupái felől kérdezzük...

Szóval kell a kokas a kerítésre. Aszontad, ehhez minden képességed megvan. No, hát gyakrabban tessék bekukorékolni idre. Ja bocs, van egy Laci tarajosunk is és egész ügyes, mert a szomszédos tyúkólat is figyeli

.
Norbi, mi van Gabesszal? Csaknem mondod, hogy zárlatot okoztam?

Najó, ehhez nekem is van képességem

, de má nehogy aszond, hogy betiltottam a hangicsálást! Na, merthogy tetszettforma a hanghordozás
Közben míg itt pötyögök lazításképpen egy hossssszú sulisnap után, azon skubizok, hogy mit csináljak ezzel a beindult tojómmal... Ha hagyom neki, 3 hét múlva már fiókái lehetnek, oszt szépen novemberre bőőő 9-10 hónaposak lesznek... Ha meg nem hagyom, akkor elpotyogtat egy rend üres tojit. De az nem akkora baj. Asszem, várok még kicsit. A többi még szép nyugiban van, a hímek is danolásznak de nem olyan nagy hévvel... Sőt, sokkal visszafogottabbak, mint novemberben voltak. Ugye ez így normális?
Neco, mi az a slojzi???

Ja bocs... psssszt alszik
Ne te, Doromboló is megkerült. Akkor itt a váltás

, na? Volt kapás? Izé, bőgés...