Én tegnap délben jutottam hozzá a DM- hez, rögtön megnéztem és elolvastam a cikket, nagyon életszerű és hiteles az interjú.
Béláról valóban plasztikus képet alkotó a mű. Az viszont nagyon kár, hogy közbejött ez a képcsere, mivel tulajdonképpen kissé hiteltelenné vált a cikk, de aki ismeri Őket az nem fogja összetéveszteni a két rolleros Gurut.
Egy tanácsot azért, had engedjek meg magamnak a szerkesztő védelmében : mivel mindenki hibázik valamiben és valamikor, és botlása vagy kap nyílvánosságot, vagy nem, ezért azt javasolnám, hogy ezt a tévedést sem kell most nagyon túlreagálni, biztosan megjelenik a következő számban egy helyreigazítás a szerkesztő részéről és normálisan lezajlik a dolog. Ezzel nem elsímítani akarom a problémát, hanem arra gondoltam, hogy erre a lapra mint madarászoknak azért szükségünk van és nem feltétlenűl, kell lenyakazni a vétkest, mégha sokunkat sért, illetve kimondottan bosszant is a malőr.
És egy apró javaslat : én az E-mailen leadott cikkeknél mindig visszakérem a képekkel szerkesztett oldalakat ellenőrzésre és az átnézés után engedem nyomtatásra. Ezt bárki megteheti, csak kérjen előzetes szerkesztést.

mert mindig előbbre jár a kezem mint a zagyam!!!
Aztán beestem idre,és doromboló volt,aki lebeszélt narancssárga álmomról,és érvekkel alátámasztva meggyőzött a rollertenyésztés fontosságáról,na jó,lehet,nem volt túl nehéz dolga,azért a tradíció is mondhatni húzóerőnek némileg,de nem lett volna elég........viszont,ami nagyon meghatott,és még nem igazán hiszem,hogy van ilyen,az tényleg az önzetlenség,a segíteni akarás,ami itt kivétel nélkül mindenkiben megvan!!!!Voltam én tag a MEOE-ban,tenyésztettem anno kutyákat...voltam tag az MMOE-ban,mikor cicákat tenyésztettem!!! voltak keserű tapasztalataim,ott sajnos mind2 helyen a gáncsoskodást,rosszindulatot tapasztaltam!!!Azt hittem,nálunk már csak ez létezik,a gyengébb eltiprása!!!!Teljesen meghatódtam doromboló,Lajos,Csaba és bocs akit kihagytam,önzetlen segíteni akarásán!!!!azon,hogy befogadják az új tagokat,elmondanak olyan kis apró szösszeneteket,ami nekik természetes,nekünk meg ugye mennyit segít!!!! hisz ezekből áll össze a majdani munkánk egésszé!!!!Köszönöm Nektek,az összes itt jelenlevő nevében!!!