doromboló írta:
Necó ! Légyszíves elmenni az MDOSZ soron következő elnökségi ülésére,.....
Biztos, hogy van értelme?

Teljes mellszélességgel támogatom az MDOSZ elnökségének munkáját (ahogy támogattam -gondolom véletek egyetemben- az előzőét, és támogatni fogom a következőt is!) de konkrétan miben tudjuk segíteni őket, mire jó, ha részt veszünk ezeken az üléseken?
A szabadidőm, és anyagi lehetőségem jelentős részét lekötik a rollerek, rollerezéssel kapcsolatos mindenféle tevékenység. Nem igazán van lehetőségem munkával, vagy anyagilag támogatni az egyéb madarász d'ógokat, bár volt már rá példa, hogy megtettem így is, úgy is. (sok más olyan alakszínkanárisegzótáspapeszossal ellentétben, akiknek szintén lett volna lehetőségük rá, de ők nem tették

)
Azt hiszem mi vagyunk a szövetségtől a legfüggetlenebb egyesület. A versenyünket magunk rendezzük a magunk által kijelölt helyszínen, ehhez az anyagi fedezetet mi biztosítjuk, bírót a minősítésre mi kérünk fel, a költségeit mi fedezzük, tenyészanyagot, felszerelést mi intézünk magunknak, külföldi kapcsolatokat ügy'ibe is önállóan araszolgatunk előre'fele, egyre sűrűbben szóba kerül valame'likünk bírává képzése, ebben biztos vagyok, hogy nékünk kell lépnünk, és meg is tesszük ezt önállóan előbb-utóbb, azokkal a Magyar madarászegyesületekkel, akik érdeklődnek a munkánk iránt, a szövetség közben járása nélkül is gyümölcsöző a kapcsolatunk...stb.stb.stb.
...szóval van értelme elmenni bárme'likünknek is