Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 148  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 feb. 28, 12:49 
Ha valakit érdekel saját röpdénket is magunk csináljuk szívesen csinálunk bárkinek.

Hozzászólás 2010 feb. 28, 12:48 
Hát Betty édes a két kis manód.De a mi Taconk is egy haláli pofa.

Ezúton is értesítelek titeket hogy fent vagyunk a parrotlandon tessék szavazni ránk. :D
Ja Sziklapapagájt kell keresni egy kislány fején és még alatta is van két kép az is ő.

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2010 feb. 28, 11:37 
Skrachlaci írta:
Betty, én nagyon sok mindenhez értek, bár most semmi sem jut eszembe így hírtelen, hogy mihez is... :lol: Barkácsoláshoz biztosan nem, kész paneleket raktam össze, a tartó keretet ugyan én készítettem, de az szerencsére nem láccik... :lol: :lol: Viszont jó óccsó volt, a paneleket két marék Zebrapintyért cseréltem! :)

Lényeg, hogy ügyesen van összerakva! Az meg külön jó, hogy ócccsó is volt :mrgreen:
Tupeknál az a köteles megoldásod nagyon tetszik. Sajnos az Én madaraim ebben a kalitban amit most vettem nekik, szűkösen vannak, így egy-két héten belül megkapnak egy 2m*3m-es helyiséget. Olyan kb mint amilyen Józsinál van a fenti helyiségben.
Pár fotó a nászutas párról.. :D A 3. képen látható, hogy Ede már hagyta magát simogatni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2010 feb. 27, 20:50 
Betty írta:
Edécske arca nem rózsaszínes :) Akkor ezek szerint ő korán érő tipus :) csak vicc volt...
Tudom, hogy még korai a lamour, de annak még jobban örülök, hogy nem felfújva üdvözölték egymást :)
Várom, hogy este ki hol fog aludni és lesz e harc a hintán. Ugyan két hinta van, de biztos mindketten egyet akarnak majd.

Laci a Tupek látom ablakközelben van. Nagyon jó kis helye lehet. Én is áthoztam a kalitot a nyugati-déli fekvésü szobába, had napozzanak majd.
A kalitot Te készítetted saját kezüleg?

Lehet, hogy a hinta miatt télleg lesz egy kis zsörtölődés.. :)
Igen,nagyon jó világos kis szobában lakik Tupek meg még néhány madárka!
Betty, én nagyon sok mindenhez értek, bár most semmi sem jut eszembe így hírtelen, hogy mihez is... :lol: Barkácsoláshoz biztosan nem, kész paneleket raktam össze, a tartó keretet ugyan én készítettem, de az szerencsére nem láccik... :lol: :lol: Viszont jó óccsó volt, a paneleket két marék Zebrapintyért cseréltem! :)

IDRE tag

Hozzászólás 2010 feb. 27, 20:40 
Edécske arca nem rózsaszínes :) Akkor ezek szerint ő korán érő tipus :) csak vicc volt...
Tudom, hogy még korai a lamour, de annak még jobban örülök, hogy nem felfújva üdvözölték egymást :)
Várom, hogy este ki hol fog aludni és lesz e harc a hintán. Ugyan két hinta van, de biztos mindketten egyet akarnak majd.

Laci a Tupek látom ablakközelben van. Nagyon jó kis helye lehet. Én is áthoztam a kalitot a nyugati-déli fekvésü szobába, had napozzanak majd.
A kalitot Te készítetted saját kezüleg?

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 feb. 27, 20:05 
Betty írta:
Mióta hazaértünk azt csinálták mintha etetnék egymást. Ez mit jelent?

Jónak jó jel, de kissé korai. Majd 5 év múlva kezd igazán érdekessé válni a dolog. :D

Hozzászólás 2010 feb. 27, 19:59 
Idézet:
Emmának meg a szeme körül rózsaszínes.....lehet flamingó lesz?

Az csak a szűzies pír...jó családból származó úrhölgyeknél ez természetes... :lol: :lol:
Egyébként Tupek is baba arcú rózsaszínes még :D
Azt figyeld ki, az is egy támpont bár nem 100%, hogy a szem mögötti fehér rész milyen!? Állítólag a fiúknak hegyesebb csúcsban végződik..De hát ott a vérvétel eredménye..az a tuti! :)

IDRE tag

Hozzászólás 2010 feb. 27, 19:48 
Ilyen kicsi korban még szerintem könnyebb a haverkodás. Emma tulajdonképpen két hete lett elválasztva a testvéreitől, és az egyedüllétet még meg sem szokta mikor jött ede :)
Valóban vagány fiú, de nagyon szép madár. Most látszik csak kettőjük közt a különbség..mármint a nemet illetően értem. edének nagyobb a feje, Emmának meg a szeme körül rózsaszínes.....lehet flamingó lesz? :mrgreen:

Hozzászólás 2010 feb. 27, 19:37 
Betty írta:
szívesen sony..

Laci még várjuk ki a végét. Biztos lesznek még összekapások. Ede még néha felfújja magát ha közelebb megyek a kalithoz. Tupek is így volt veled?

Emléxem Edére, nekem is pöffeszkedett mikor Józsiéknál jártam, Ő játszotta a keményebb fiút, Tupek kevésbé volt támadós. Sztem hamar elhagyja majd, legfeljebb idegenekkel nem lesz haverkodó. Persze kisebb összezördülések a legjobb házasságban is vannak, de az nagyon jó, hogy így elfogadták egymást! :)

IDRE tag

Hozzászólás 2010 feb. 27, 19:12 
szívesen sony..

Laci még várjuk ki a végét. Biztos lesznek még összekapások. Ede még néha felfújja magát ha közelebb megyek a kalithoz. Tupek is így volt veled?

Hozzászólás 2010 feb. 27, 19:03 
Betty írta:
Laci egy kalitban vannak, és az eddigi helyéhez képest ez egy minigarzon lesz nekik :( El kell adnunk a házat és venni egy olyat, amihez nagyobb kert van mint amilyenünk most van :mrgreen:

:lol: :lol: papagájbarát lakást kell tervezned! :lol:

Egy kalitban, és máris összehaverkodtak...ez szerelem első látásra :27: :24:

Valódi név: Tommy

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:57 
Látom vannak jó ötletek :)
Köszi lac,betty!

IDRE tag

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:54 
Laci egy kalitban vannak, és az eddigi helyéhez képest ez egy minigarzon lesz nekik :( El kell adnunk a házat és venni egy olyat, amihez nagyobb kert van mint amilyenünk most van :mrgreen:

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:52 
Betty írta:
Sziasztok!

sony...én ma hoztam egy madarat Emma mellé és macskaszállítóban utazott csaknem 250km-t. Nem repkedett, nyugodtan filózott kifelé, sőt a 2 órás útból 1,5 órát végigaludt. Ha van ilyen szállítód ebbe, hozzad, mert a kalitban összetörheti magát!

Laci nagyon jó lett Tupek helye! Ügyes vagy! Mi most értünk haza Edével és a két madár elég jól fogadta egymást. Egyelőre erős megfigyelés alatt állnak, nem szeretném, ha balhé lenne, de úgy tünik eddig minden ok :) Ede most éppen falatozik, Emma meg játsza a sértődöttet, mert mióta hazaértünk csak egyszer vettem ki egy 20 percre :) Volt is kaparás :) Most elvonult a hintájába és ott ringatózik.

Ha etetik egymást akkor az nagyon jó jel... :D Gratula Edéhez is! :) Egy kalitban vannak, vagy rácson keresztül haverkodnak?

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:49 
sonyextreme írta:
Ja és kocsival megyek érte

Nem hiszem, hogy azzal lenne elfoglalva, hogy szétszedja a kalitkát... :) Takard le őt félig, de azért lásson ki, sztem nem lesz gond.Nekem sosem volt, még a vadon fogottak is nyugiban üldögéltek félig letakarva nem bontották a rácsot, igaz olyan 1,5-2 óránál nem utaztattam tovább őket.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:47 
Sziasztok!

sony...én ma hoztam egy madarat Emma mellé és macskaszállítóban utazott csaknem 250km-t. Nem repkedett, nyugodtan filózott kifelé, sőt a 2 órás útból 1,5 órát végigaludt. Ha van ilyen szállítód ebbe, hozzad, mert a kalitban összetörheti magát!

Laci nagyon jó lett Tupek helye! Ügyes vagy! Mi most értünk haza Edével és a két madár elég jól fogadta egymást. Egyelőre erős megfigyelés alatt állnak, nem szeretném, ha balhé lenne, de úgy tünik eddig minden ok :) Ede most éppen falatozik, Emma meg játsza a sértődöttet, mert mióta hazaértünk csak egyszer vettem ki egy 20 percre :) Volt is kaparás :) Most elvonult a hintájába és ott ringatózik.

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:39 
Ja és kocsival megyek érte

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:38 
140 km-t fog utazni.

van akkora kalitom csak gyenge szerintem szétszedi mire hazaérek vele. :(

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:35 
sonyextreme írta:
üdv. all

Lenne egy kérdésem!
Pár nap mulva megyek a jákómért és nem tudom miben hozzam el. Van kimondottan szállitásra való ketrec?

Ötlet?

Sztem attól is lóg mivel hozod el, és milyen távolságról... Jobb ha egy méretes legalább 60-70cm-es kalitban hozod, amit le tudsz takarni.

Hozzászólás 2010 feb. 27, 18:00 
üdv. all

Lenne egy kérdésem!
Pár nap mulva megyek a jákómért és nem tudom miben hozzam el. Van kimondottan szállitásra való ketrec?

Ötlet?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 148  Következő