Köszönjük, Neco! így már elhisszük! Különben...
Nagyon szépen hatnak így a fekete színfal előtt, akár a színpadon
És különösen szép az a kis fehér ott legfelül. A legalsó meg mintha már fújja is!

De jó lenne hallani őket!!!
És akkor most itt ezt a kódolást tessék szíves nekünk szépen elmagyarázni, mert én próbáltam megfejteni, de mindig összegabalyodtak a szálak! Először is mi az, hogy tízes? Jó, én azt értem, hogy felül a hím

, de ha ezek a madarak idei fiatalok, akkor a 07-es számot is 4x kellett volna olvasnom...
Más: Ma beszéltem a román rollerosok elnökével telefonon. Egy nagyon rendes, készséges úriember! Összeszorult gyomrú kérdéseimre nagyon készségesen, bőven kifejtve válaszolt és megígérte, hogy megtart nekem 2+1 madarat, ha netalán nem tudnék elmenni a díjátadó ünnepélyre, amikor is vas. de. megtekinthető és meghallgatható a 3 vagy esetleg 4 nyertes kollekció. Még szállást is felajánlott, ha netán szombaton érkeznénk. Mert mondtam neki, hogy honnan kéne odacsorogjak, de ő mondta, hogy ez aztán már igazán nem távolság, hisz ő egyenesen Németországból hozta a madarait! Ismerős a sztori

A Botta madarait meg nem szándékszik eladni. Tudja ő, hogy miért!

Azért bízom benne. Pont egy hét múlva lesz a megmérettetés.
Érdekes dolgokat tapasztaltam, míg itt keresgéltem... Egy akármilyen állatboltban megvásárolva mennyivel drágább, mint egy tőről választott, meghallgatott énekes!!! Pl: nekem előre láthatóan ez a 3 madár abszolút megbízható forrásból 220 lejembe fog kerülni, míg egy pár no-name boltban vett madár (2 db) ára 200 vagy jobb esetben 190!!! És nem beszéltem még a madárról...
Na, írtam most egy hétrevalót
Puszi nektek: Gabesz