Attila69 írta:
Jucuss!
Nem is láthattad őket mert bent voltak a kocsiban a parkolóban!!!
Ilyen időben nem is vennék olyat amit kitesznek.Szerencse hogy a kocsiban 18fok volt.
Szia Kati!
Voltál monoron és vettél valamit?
A benti világítás? Gondolom az éjszakaira gondolsz,nállam idő kapcsolóval van megoldva, éjjel be kapcsol (éjszakai fény) egy 10-15w-os kis égőt.Ez azért jó mertha megriadnak a madarak éjjel nem törik össze magukat.
Szia Attila!
Igen voltam Monoron,és vettem egy pár szakállas amandinát.
Nagyon körül tekintő voltam,mert alaposan megnéztem,hogy honnan veszem meg a őket.
Egy Rákospalotai tenyésztőtől vettem,felírtam a tel.számát de most nem jut eszembe a neve, valamilyen József.
A madarak üvegfalú kalitokban voltak kocsiban széltől védve.
Volt neki még ezüstcsőrűje is,de egy erőszakos román hapsi elvitte előlem
Pedig annyira szerettem volna egy pár ezüstcsőrű szépséget....
DE az amandinák nagyon jól elvannak,és gyönyörűek.
Én Jucussal ellentétben 2 helyen is láttam gyémánt pintyeket,pedig ,,csak" 2,5 órát bóklásztam a férjemmel a szélben........de MEGÉRTE.
Még soha nem láttam ekkora piacot,mármint ahol ennyi mindenfélét lehet látni,venni....na jó, nem akartam kiírni az ,,állatot"
De megyünk áprilisban is.. ígértek nekem akkora egy pár ezüstcsőrűt,és egy pár 3 színű papagájamandinát.....remélem a választások nem tesznek keresztbe nekünk.Húúúúúú,jö
hetne már a jó idő,úgy mennék ki hátra a kertbe a röpdét újítgatni,annyi ötletet kaptam már tőletek,hogy azt sem tudom,mihez kezdjek.
Szereztem lopótököket horror áron......csak a férjem meg ne tudja......csak vicc
Tuti tetszeni fog a madaraknak.....apropó, láttam az eBay-n kókuszrostokat tartalmazó kis vesszőből lévő golyókat,,,,,az jó lehet a madaraknak fészekanyagnak? 100% természetes....Nekem nem igazán tetszenek a madárbolti fehér,kis szálas valamik.
Na,ez van most jelenleg.
Neked sikerült venned valamit,vagy eladni vittél?
Szia:Kati