brimston írta:
Szia
Semmi baj sincs, de valamit félreérthettél. Rám nem kell szavazni sehol, mert lemondtam elnöki tisztségemről, és néhány évig biztos semmilyen poziciót sem kívánok betölteni a Szövetségben. Világossá vált, hogy jelen lehetőségeimmel nem boldogulok a rám váró feladatokkal. E mellett úgy tűnik nincs bennem elég alázat ehhez a feladathoz, mert habár a magyar madarászatért még sokat szeretnék tenni életem során, ha az megadatik nekem, ám szégyen -nem szégyen, az elmúlt évben "megismert" emberek egy jó részét nem akarom és nem tudom képviselni.
Semmi baj sincs, de valamit félreérthettél. Rám nem kell szavazni sehol, mert lemondtam elnöki tisztségemről, és néhány évig biztos semmilyen poziciót sem kívánok betölteni a Szövetségben. Világossá vált, hogy jelen lehetőségeimmel nem boldogulok a rám váró feladatokkal. E mellett úgy tűnik nincs bennem elég alázat ehhez a feladathoz, mert habár a magyar madarászatért még sokat szeretnék tenni életem során, ha az megadatik nekem, ám szégyen -nem szégyen, az elmúlt évben "megismert" emberek egy jó részét nem akarom és nem tudom képviselni.
Szia Sanyi !
Azt elmondta a T.Sanyi, hogy nem akarod csinálni mert már elkezdtek cseszegetni de mikor a beszélgetésünk végén azt mondtam, hogy pedig mi szívesen szavaznánk (mint most kiderült Rád) erre a fiatal srácra akit ő pátyolgatott akkor azt válaszolta,hogy jó ! Az is igaz, hogy magát is ajánlotta előtte burkoltan de ha Te semmiképpen nem akkor ő nekünk szerintem jó lenne anélkül, hogy megbeszéltem volna a többiekkel. A Tóth Sanyi idejében kijutottunk a VB-re, felajánlotta a központ támogatását...Az összes többi a füle botját nem mozdította, bár lehet, hogy módjuk sem volt rá mert csak percekig voltak vezetők !...
Azért arra kérlek gondold át ! Ha mégis vállalod akkorránk biztosan számíthatsz, 2 biztos szavazattal...