Remélem levelemmel nem zavarom...
Kedves Mónika !
Remélem levelem jó egészségben találja !...
ÉBRESZTŐŐŐŐŐ !!!
......rám jött a régi idők hülye levelezési szokásai !...
Szóval Gabikám !....Félre ne érts, a világért sem szeretnélek megbántani, de most Te abban a korszakban vagy, mikor gyüjtögeted a kis alapmadarakat és gyönyörködsz bennük. Én ugyanezt csináltam mint a legtöbb kezdő, hogy jaj ebből is meg abból is hisz nem is drága stb...
Hidd el egy ideig tart csak ez az állapot mindaddig, míg nem találsz egy nemesebb célt ami a komoly madarászat speciális területe. Ha a madarászat a különféle kis jószágok megfigyelésén túl sikerket magasabb szintű izgalmakat akarod hogy jelentsen akkor kell kijelölni egy célt amiért érdemes dolgozni ! Szerintem Te már sokat játszadoztál a kis madárkákkal, eljött az idő, mikor ugyanezt megteheted komoly madarakkal egy nemesebb cél eléréséért ! ...Kimondhatatlan öröm számomra, hogy a közeljövőben sikerül beszerzned néhány kiválló rollert s ha ebben van némi szerepem akkor különösen ! Azt nem írtad, hogy hogyan akarod őket tartani, de ha a tömegszáláson akkor nem érdemes, mert nem fogod tudni kit mikor bogarászott meg, így az utódok értéktelenek lesznek...mármint állattenyésztési szempontból... Ha meg rászántad mégis magad akkor csak jó minőségű madarakat hozzál mert a gagyi az mindenhol az !
Mona már megtette az első lépést ! Gyerünk lányok...

!!!

ntötte a konkurencia itatóját és a madár máris kinullázódott ! Ilyen magyarországon is megtörtént...de hálisten már nincs a csapatban az illető !...