Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Nagy Katalin

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 18:03 
Sziasztok!
Nemrégen sikerült vásárolnom egy pár kanárit.
Igazán nem értek hozzájuk,ezért a segítségeteket szeretném kérni a beazonosításukhoz.
A nemükkel tisztában vagyok, csak a fajta,szín stb érdekelne.....
Remélem sikerül a képek feltöltése.....
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 8:29 
Én elmondok mindent csak tartsatok meg mert én sajnos öreg vagyok az is igaz h kanárizásban nem igazán!! :41:
Arany haverom örülök h hallatod a hangodat és te is aktív legyél mert én tudom: nagyon sokan olvassák a beírásainkat. Ez kell h megindítson minden színest :D igen is írjon akár másnak már lerágott csontnak tűnő apróságot is . Te mondtad :minden tenyész év más és más gondokat vet fel.
Köszönöm a pü-ben írtakat mindenkinek és ma délelőtt válaszolok mindenkinek illetve adom amit ígértem. :!:
Felhivatott a főnököm remélem nem :44: mert az nagyon megroggyantana.

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 0:43 
feketemarcsi írta:
Az a jó. Sajnos elég sok idősebb madarász irigy a tapasztalataira és félti a helyét, ezért a fiataloknak sokszor éppen az ellenkezőjét mondja, nehogy legyen szaporulat. :?

Na most Marcsi fején találtad a szöget.

Mert engem is behintáztattak volna ha balekűl fogom fel a dolgot,volt is amit megszívtam de saját káromból tanultam.
Annak idején elbeszélgettem a nagy öregekkel mindenki mondott ezt azt,de néha néha egy egy szót csak elkotyog és ha azt a szót megragadod és társítod a saját tapasztalatoddal akkor szépen lassan kezded kapisgálni a dolgot.
Van sajnos egy baj,hogy ez a hobby egyben egy felelősség ,mert igazából sok időt rabol el a szabadidőből,ezt szeretni kell és egy kicsit "megszállott" lenni.
A nagy öregeknek sajnos többszőr a kis nyugdíj pótlék nagyon sokat ért és emiatt van,hogy sok fiatalt aki gyengébb inkább elriasztanak a madártartástól mint hogy biztatnák mert néha vetélytársat látnak benne ,ez a saját tapasztalat.

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 0:30 
Igazgató írta:
Kész a gépem és szeretném ha jól vennék részt a színkanári oldalon.
Nem akarok regényeket írni de az ami tegnap történt azt megszeretném veletek megosztani.
Örököltem egy "pirosoldalpofis" madarat , nagyon szépen énekelt és arra gondoltam legyen feleség mert akkor már csak a fák virágzását kell bevárni és csak lesz valami a fészekban.Telefon ide-oda és Bacskó barátom kisegített egy fehér madárkával.Kihúzták együtt a telet.A házból kiment az egész madár állomány és csak ők bitorolták a teret és a nagyfiammal együttes szeretetünket.
Átraktam őket két hete a fém tenyészkalitba.Szépen ültek ettek stb egymás mellett. Kiemelten kezelte őket az egész család.
Ami történt azt már többször érzékelt és látott dolog a részemről, nem is fogott meg soha de........Reggeli etetés stb oldalra néztem és csak a koppanásra figyeltem fel.Leborult a rúdról a kis tojó.Nagyon fájt az elpusztulása.Kimentem a szobából és kértem a nagyfiam csomagolja be és tegye ki a kukába.Fiatal bohókás , persze elfelejtette azonnal kivenni .Irány a munka .Jött a telefon kb két óra múlva a hím is leborult.Lehet utána ment a párjának?Betegek lehettek és aznap érte őket utól a kaszás?Addig a napig minden rendben és egyszer csak beütött a baj? Tudom sok kérdés van a madarászásban de ezt nem értem.Rettenetesen szetettem őket lehet ez volt a baj és azért agyalok a haláluk miatt?
Igazából nem akarok semmit gerjeszteni csak elmeséltem ezt a rövid történetet a legjobban szeretett madár páromról.Azért írtam a színesbe mert én itt maradok és félig színes pár volt.
Megkezdtem a madárházam bővítését a tegnapi nappal.Ha megtanulom :D képeket is fogok feltenni persze egy piros madarat oda teszek egy kalitban!!!

Hát nagy kár azért a pofafoltos madárért mert olyanod se lesz egyhamar az tuti,de hogy olyan hirtelen elmentek az se semmi,majd kitaláljuk az okát,nekem amúgy van sejtésem.

Hozzászólás 2010 ápr. 21, 0:11 
pappcsa írta:
fric32 írta:
Lejtőn való elindulásomban a főbűnös Pappcsa, aki egyébiránt (hogy ne csak szóban, hanme írásban is piszkáljam :-)) igazán meg is szólalhatna, ha má' így javul itt a színkanárisban a légkör, tisztul az égbolt :-)
Jó lenne ha Pappcsa is előbukkana,mert rég nem írt már be.

Hahó Pappcsa jó lenne ha visszajönnél a forúmra már,mert hiányolunk. :72: :90:

Bird írta:

Igen Igen!

Jó rendben van jövök, bár jóval kevesebb időt tudok majd itt lenni, mint korábban. Aki vitatkozni meg veszekedni akar az kerüljön, mert reagálni sem fogok, keresse a Fricet szerintem szívesen áll a rendelkezésére :lol:
Gabeszt meg ne bántsátok, mint ahogy Vlad írta ő a fórumot védi, semmi rossz szándék nincs abban a csajban, itt maradt ezen a fórumon, kell ő ide, meg elég jól is néz ki. :D
Akkor néhány mondatban az idei szezonról, bár sok jót nem tudok írni. Kezdődött azzal, hogy ősz végén új helyre kerültek a madaraim, ami sokkal jobb mint a régi, bár jóval kisebb, ezért le kellett szűkíteni az állományt 12 párra. Úgy döntöttem az idén nem végzek semmilyen megelőző kezelést, leitatást.....meg is szívtam! Az első körben lett 16 madaram, de a fele sem maradt meg, ezek után csak leitattam az állományt, bár tényészszezonban, mint tudjuk nem a legszerencsésebb, mert kell egy kis idő, hogy kitisztuljon a szervezetből az antibiotikum!
Aztán indultam a márciusi monori börzére és előtte való napon a legfelső polcról szedtem le kiállítási kalitkákat, amit a Kinnyonak vittem, közben a székkel amin álltam megbillentem és magamra kaptam a komplett madár bokszomat. :D Még éjfélkor fúrtam meg faragtam, raktam vissza a polcokat meg a kalitkákat, meg a madarakat, már ami maradt, nem volt gyenge! Neco jutott eszembe, nála szoktak előfordulni hasonló esetek :D Aztán annyit olvastam mostanában a tetvekről, a fórumon, hogy engem is megszálltak, :D , de kiirtottam őket. Ezek után remélem most már helyre áll a rend, rám férne egy kis siker élmény, de semmi pánik! Szal, nagyjából ez a helyzet nálam, vannak ilyen szezonok is, mikor nem jön össze semmi, vagy nagyon is összejön, attól függ, honnan nézzük :D
Érdekelne, akkor hogy nálatok mi a helyzetet, főleg azoknál akik ritkábban írnak be?
Timba, Ocskó Tibi, Vörös Tibi, Kinnyo, Guti Zoli, Kriston Endre, Karcsi bácsi, meg akiket kifelejtettem, írjatok egy pár mondatot, hátha sikerülne egy normális topikot csinálni!
Mindenkinek jó madarazást, meg hallgassatok jó zenéket.
http://www.youtube.com/watch?v=aQIxn7s3ym8

Hahó "Mester"!!!

Na végre előkerültél és beszámoltál mert legalább a kezdők mikor olvassák akkor rájönnek nem csak a kezdöknél hanem a "nagymestereknél" is van néha galiba,de ettől jó mert legalább van min agyalni vajon mit szúrt el az ember és máskor legalább betartja a felkészítési szabályokat.
Jó,hogy visszakerültél,remélem ezután gyakrabban látom a beírásaid.

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 20:16 
Akkor azt mondom lassan mi leszünk az öregek és nekünk kell ezt a stílust kiírtani mert nem lesz aki madarazzon illetve kanárizzon." Ésakkor" cserélhetjük egymásközött a madarakat mert nem lesz igényes piac.Sőt az én gyerekeim nem fognak érdeklődni semmi után.Sicc.Ez politika és nem szabad de lenne itt mit leírnom. :bom:

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 15:13 
No csak mókából írtam a színesre h a leg!! .Az a legjobb ha megértik egymást a tenyésztők nem vitáznak.Nekem a Stickhanc -no most kérek elnézést mert nem tanultam meg a neved leírni drága Béla-Béla elmondott mindent mert azt mondta csak jo ha többen madaraznak az országban.Aztán meg a Nyíriről ne is beszéljek.Amikor tartotta azt h időre otthon van ,átmentem és rám zúdított mindent amit tudni kell vagy legalább is kéne nekem. Láttam mikor somolygott a szakálla mögül és csak zúdította az igét.Sőt még van több is csak nem publikus..

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 14:52 
Lebuktam!
Nem járatok semmilyen újságot.Azt hiszem kivételt fogok tenni a madaras újsággal.
És Marcsikám én hiszek abban h egyszer egy lesz a kanáris" világ" még ha kell különbontani dolgokat igy-úgy de a kanári az kanári/főleg ha szín :D :D :D :D /és egységben több erő létezhet. Én elindultam egyszer de megtorpantam mert az MDOSZ sincs kiszínesedve :bom: állandóan készül valami. A fiókomban van minden de erről kicsit később.
Apropó.Én reggel megírtam:színkanári tartó/figyelem tartót írtam/ vagyok és ide írok mert azt godolom akinek ilyen madara van az ezt az oldalt keresi fel. Ha a 110-es /lásd emotikon :D /kirak akkor minden mondatba becsempészek valami színmadaras dolgot.Azért a Papcsát irigylem mert már látta is. :88:

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 13:45 
Én is így vagyok vele.Eltudom képzelni akinek pl 15 éves kutyusa makkan meg.
A boncolást -mert elhűtőztem annak idején a jákót is -azért hagytam ki mert akkor már két hete kinnt vol a többi madár.No de most már elég mert ez nem nyivákolós topik :D :D :D
Várom a Papcsát remélem beindítja a visszarendeződést mert kell az mostanában.No meg várom nagyon h a Fric barátom egy kicsit aktívabb legyen mert aztán tőlem akkorát kap h elszédül ha eltünik a kanáris világból.Azt hiszem kinnt is beindult az üzlet és nincs semmi idő csak este akkor meg nálunk tömött sorokban vannak a gép előtt így én nem férek oda.
Pedig mindenkihez lenne kérdésem : a külső röpdei etetést h csináljátok mik azok a visszatérők-zöld, vitamin stb- amit közre adtok mert a köz nagyon fontos.
Át mentem az uralon túlra és ott iszonyú jó beírást olvastam az atkákról.
Itt is feltehetné a szerző/albertirsai úr!!/mert lehet mit tanulni tőle no meg erről nem lehet eleget beszélni.
Ahogy olvasom vagy elmondja valaki vagy titkolja mert de ezt már a Fric jobban megfogalmazta előttem.

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 9:40 
De igen sőt ott volt nálam a Nyíri feri is és most figyelj:kivettem 4 kismadarat a fészekből.A határeset előtti állapotban.Kivittem a külső röpdébe és nem adtunk nekik egy napot sem.A szülőket a Fric kivitte a monorra mert azt akartam h adja el mert ritkán jön és kell neki a pénz mert hogy az ő madarai voltak. amiből pedig megdöglött mind a négy annál ott maradt az anyuka mert nem volt szive elvinni .a kivitt madarak most is élnek.
Gondoltam rá h elviszem de marcsi nem tudok kimenni a mhelyemről mert nem kéregetek a vezetőimtől.2008. óta várom a mostani vasárnapot és az utána következő dolgokat de ez nem idetartozó rész.
inkább idetartozo h neked tenyész szezon után hol vannak a madaraid?

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 9:15 
Elfelejtettem!!!!
A SKYPON elérhető vagyok munkaidőben írással és otthon élő beszélgetősen az igazgato1953 -on.

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 9:10 
Kész a gépem és szeretném ha jól vennék részt a színkanári oldalon.
Nem akarok regényeket írni de az ami tegnap történt azt megszeretném veletek megosztani.
Örököltem egy "pirosoldalpofis" madarat , nagyon szépen énekelt és arra gondoltam legyen feleség mert akkor már csak a fák virágzását kell bevárni és csak lesz valami a fészekban.Telefon ide-oda és Bacskó barátom kisegített egy fehér madárkával.Kihúzták együtt a telet.A házból kiment az egész madár állomány és csak ők bitorolták a teret és a nagyfiammal együttes szeretetünket.
Átraktam őket két hete a fém tenyészkalitba.Szépen ültek ettek stb egymás mellett. Kiemelten kezelte őket az egész család.
Ami történt azt már többször érzékelt és látott dolog a részemről, nem is fogott meg soha de........Reggeli etetés stb oldalra néztem és csak a koppanásra figyeltem fel.Leborult a rúdról a kis tojó.Nagyon fájt az elpusztulása.Kimentem a szobából és kértem a nagyfiam csomagolja be és tegye ki a kukába.Fiatal bohókás , persze elfelejtette azonnal kivenni .Irány a munka .Jött a telefon kb két óra múlva a hím is leborult.Lehet utána ment a párjának?Betegek lehettek és aznap érte őket utól a kaszás?Addig a napig minden rendben és egyszer csak beütött a baj? Tudom sok kérdés van a madarászásban de ezt nem értem.Rettenetesen szetettem őket lehet ez volt a baj és azért agyalok a haláluk miatt?
Igazából nem akarok semmit gerjeszteni csak elmeséltem ezt a rövid történetet a legjobban szeretett madár páromról.Azért írtam a színesbe mert én itt maradok és félig színes pár volt.
Megkezdtem a madárházam bővítését a tegnapi nappal.Ha megtanulom :D képeket is fogok feltenni persze egy piros madarat oda teszek egy kalitban!!!

Regionális Aranykoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 ápr. 20, 8:44 
fric32 írta:
Lejtőn való elindulásomban a főbűnös Pappcsa, aki egyébiránt (hogy ne csak szóban, hanme írásban is piszkáljam :-)) igazán meg is szólalhatna, ha má' így javul itt a színkanárisban a légkör, tisztul az égbolt :-)

Bird írta:

Igen Igen![/quote]

Jó rendben van jövök, bár jóval kevesebb időt tudok majd itt lenni, mint korábban. Aki vitatkozni meg veszekedni akar az kerüljön, mert reagálni sem fogok, keresse a Fricet szerintem szívesen áll a rendelkezésére :lol:
Gabeszt meg ne bántsátok, mint ahogy Vlad írta ő a fórumot védi, semmi rossz szándék nincs abban a csajban, itt maradt ezen a fórumon, kell ő ide, meg elég jól is néz ki. :D
Akkor néhány mondatban az idei szezonról, bár sok jót nem tudok írni. Kezdődött azzal, hogy ősz végén új helyre kerültek a madaraim, ami sokkal jobb mint a régi, bár jóval kisebb, ezért le kellett szűkíteni az állományt 12 párra. Úgy döntöttem az idén nem végzek semmilyen megelőző kezelést, leitatást.....meg is szívtam! Az első körben lett 16 madaram, de a fele sem maradt meg, ezek után csak leitattam az állományt, bár tényészszezonban, mint tudjuk nem a legszerencsésebb, mert kell egy kis idő, hogy kitisztuljon a szervezetből az antibiotikum!
Aztán indultam a márciusi monori börzére és előtte való napon a legfelső polcról szedtem le kiállítási kalitkákat, amit a Kinnyonak vittem, közben a székkel amin álltam megbillentem és magamra kaptam a komplett madár bokszomat. :D Még éjfélkor fúrtam meg faragtam, raktam vissza a polcokat meg a kalitkákat, meg a madarakat, már ami maradt, nem volt gyenge! Neco jutott eszembe, nála szoktak előfordulni hasonló esetek :D Aztán annyit olvastam mostanában a tetvekről, a fórumon, hogy engem is megszálltak, :D , de kiirtottam őket. Ezek után remélem most már helyre áll a rend, rám férne egy kis siker élmény, de semmi pánik! Szal, nagyjából ez a helyzet nálam, vannak ilyen szezonok is, mikor nem jön össze semmi, vagy nagyon is összejön, attól függ, honnan nézzük :D
Érdekelne, akkor hogy nálatok mi a helyzetet, főleg azoknál akik ritkábban írnak be?
Timba, Ocskó Tibi, Vörös Tibi, Kinnyo, Guti Zoli, Kriston Endre, Karcsi bácsi, meg akiket kifelejtettem, írjatok egy pár mondatot, hátha sikerülne egy normális topikot csinálni!
Mindenkinek jó madarazást, meg hallgassatok jó zenéket.
http://www.youtube.com/watch?v=aQIxn7s3ym8

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 ápr. 19, 16:07 
Tamás08 írta:
...Van 3hímem és 2tojóm de nem jön össze a szaporulat...MIT CSINÁLJAK,VAGY MIT CSINÁLOK ROSSZUL SEGITSETEK? Köszi!...Szeretem a kanárit de ha igy folytatja elmegy a kedvem a tartásátol. :cry:

Kedves Tamás!
Mivel sok kanárikedvelő szokott idretévedni a kanáris fórumra, biztosan hasznos lesz majd nekik is a Marcsika és közted lezajló párbeszéd, ezért hozzászólásaitokat áthelyeztem az általánosba. Továbbá sok értékes információt találsz majd ott a kanári tartásával, táplálásával és tenyésztésével kapcsolatosan. Szovel KATT IDE! :wink:
Ha ezek után is lesz kérdésed, csak bátran! Javaslom, próbáld a problémát minél jobban leírni, részletezni. Minél több infót adsz, annál könnyebb megtalálni rá a választ.

Üdv: Gabesz

Valódi név: Takács Chris

Hozzászólás 2010 ápr. 18, 10:17 
Szia Vlad.

Akkor talán bele jönnek, mint kiskutya az ugatásba!!! Reméljük ezután már jó szülők lesznek. :wink:

Hozzászólás 2010 ápr. 17, 23:09 
Szia Tepes!!
Írtam egy-két gondolatot neked és melletted.Nem válaszoltál.Remélem nincs gond.Az is lehet nem csapódott be a nyíl.
Elvben várom a válaszodat.
Csiszi.

Hozzászólás 2010 ápr. 16, 20:34 
Madárka adatai:
piros/fekete mozaik tojót, melynek száma: H56-045-135, évjárat 2008

szül:2008.05.10-én,4 tojás 4 fióka,a szükők nagyon jól neveltek +10-es

Akkor írom az ősöket:

A Hím:
Kobalt hordozó intenzív gy.sz:ÖKB 2007 /A14/1 Tenyésztő:Gerald Bründl 2008 januárjába világbajnok lett a fekete-fehér kobaltókkal

A tojó:Fekete-piros mozaik hordozó "B" gy.sz: H50/046 2007/17 szül.2007 május 7-én,6 tojásból 3 kelt,szépen neveltek a szülők

A tojó szülei,a 2007/17-nek:

Hím:Fekete-piros mozaik hím ÖKB A 31 2006

Tojó:Fekete-piros(bronz) intenzív tojó H50/046 2006/03-as szül.2005.dec.16-án

A tojó szülei,a 2006/03-nak:

Hím:Fekete-piros(bronz)intenzív DKB 352 2004/28-as

Tojó:Fekete-piros(Bronz) A-B-s 2004/29-es

Ha megvan az a lap amit felraktál ide a színkanáris topikba nyomd már át az emailcímemre kanari100@citromail.hu,mert ha excel vagy worldba van akkor be lehet már írni a dolgokat.Köszi VladTepes

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 23:08 
VladTepes írta:
fric32 írta:
Hallod VladTepes,még nem írtad meg a madárkáról amit kértem hadd nézzem ki az ősiet a madárnak,a Pappcsától elkérted már?

Madárka adatai:
piros/fekete mozaik tojót, melynek száma: H56-045-135, évjárat 2008

Egyébiránt köszöni, kiválóan jól van, eszik, röpköd, alszik. Szex nyista. Remélem csak szokja a pasit, a környezetet, aztán tojik a kiadós rántottára valót, és nevel egy marék szépségest.

Ja. Családi keresztségben a Gombócka nevet kapta, mert olyan szépen ívelt a nyaka, a feje. Meg olyan kis gombóckás a kinézete (nem dagi)

A pedigréje meg gyühet, várom epedve.
---
Fric, tanácsot köszi, majd kapnak második fészket, új építőanyaggal, Dunára néző kilátással, a cseperedő kis keselyűket meg odébbköltöztetem, ha addigra nem laknak még önállóan.

----
Dunnyuséknál viszont valami nem kóser.
Kikelt az első kicsi szerda 04/14 este, majd most reggelre még kettő. Egy kicsit ezek közül a földön találtam meg, de ép volt meg meleg > ment vissza a többihez, mama ült is rajtuk egyből.
Viszont most estére sem látom, hogy lekezdték volna etetni a kicsiket. Megnézve őket kettőnek van valami minimális kaja a begyében, de a harmadik üres, pedig szépen tátognak, nyújtózkodnak kajáért. Ott a fini lágyeleség, amivel másik két kalitban szépen etetnek a szülők, itt nem fogy, a tojó hozzányúlt, de csak egy picit csipegetett belőle, a hím le se.... Az csak üldögél és énekelget, szarik a világra :-(.
Ja, és délután/kora este az egyik kicsit megint a kalit aljáról szedtük össze... :11:

Tipródok, hogy mit tegyek.
Kevés madaram van, ezen kívül még két fészekben vannak kicsik, egyikben 9 naposak, másikban is 6, túl nagy az eltérés... ha oda tenném be vmelyik fészkebe a kicsiket.
Megfordult a fejemben, beteszem őket Jevgenyíjékhez, fészkestül, hátha elkezdnek kétfelé etetni, az a páros az nagyon komolyan veszi a szülőséget, bírnák szuflával, csak nem tudom, madár elfogadna-e így dajkaságba idegen kicsiket.
Vagy vegyem ki őket, és kezdjem a kézi nevelőtáppal etetni őket (vagy azt használva etssek "rá", és tegyem vissza őket?)
Vagy várjak reggelig, hátha megindul a saját szülőkben is az etetési ösztön? És ha nem? Félek, hogy reggelre lesz 3 halott kicsi, vagy kettő félhulla, egy meg esetleg megint a földön, kihűlve, holtan.
Lécci kérek tanácsokat. Köszönöm.

Én ilyen esetben azt szoktam csinálni,hogy a hímet egyből elveszem,mert szerintem direkt nem akarja hordani a kaját,hogy a fiókák pusztuljanak meg mert ha annyira énekel tűzes és pároz-hatnékja van.
Válasz őket külön,ha a fiatalok reggelre még élnek de nézd meg annyi erejük van,hogy kérik a kaját ha nem előszőr egy kis nyálat adjál nekik mert első dolog,hogy dezhidratálodnak,rá kb 30-40 percre egy kis nevelőtápot de ha lehet inkább folyékony legyen az átlaga mint kemény,mert fontos a folyadék.
Ha ez megvan lehet a tojó kezelésbe veszi őket és akkor ez a gond megoldva.
Esetleg nézd meg miért rántja ki a fiókákat a tojó a fészekből,nem nagy a körme,vagy esetleg nem a hím űzte le a fészekről és emiatt estek ki a fiókák?

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 23:00 
Bird írta:
fric32 írta:
Ha valakit esetleg érdekelne eladnám az Eb-ről vett két kobalt madaram.

1.)Feket-piros kobalt mozaik 2008 "B" hím-20 000 ft-volt tuladonosa Roberto Rossi
2.)Fekete piros kobalt 2008 "B" hím-20 000 ft-volt tuladonosa Panizza Idris

Aki érdekel utána lehet nézni kik is ezek a tenyésztők.

Szia Feri!

Lettek tőlük kicsik?

Persze,a tavaly is tőlük voltak amik ki voltak állítva és tudod nem szerepeltek rosszul,de az idén több lett és így eladom őket,mert vannak fiatalok és ezek saját gyűrűsök már.
Az idén már voltak hordozó tojóim és így egy hím több tojót kapott és így már van szép számmal kobalt meg hordozó.

Hozzászólás 2010 ápr. 15, 22:08 
fric32 írta:
Ha valakit esetleg érdekelne eladnám az Eb-ről vett két kobalt madaram.

1.)Feket-piros kobalt mozaik 2008 "B" hím-20 000 ft-volt tuladonosa Roberto Rossi
2.)Fekete piros kobalt 2008 "B" hím-20 000 ft-volt tuladonosa Panizza Idris

Aki érdekel utána lehet nézni kik is ezek a tenyésztők.

Szia Feri!

Lettek tőlük kicsik?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2662 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 134  Következő