Amaryl:
szmolai@gmail.com remélem nem késtem el!
Mona: kérek szépen nyers dokumentumot, ha rendszerezett lesz, azt is. Ráér, mire én tenyészteni fogok, addigra garantáltan készen lesz.
Doromboló: ha a kiskutya körmét manikűr ollóval vágnám, nyilván fájdalmat okoznék neki. Ezért kérdeztem, van-e valami külön szerszám erre a célra madaraknál. A verebecske (színkanári lehet?! Néha csipog, énekelni még nem hallotta senki) nem az enyém, a barátnőmé. Pár hete vette állatkereskedésben. És most nem akar repülni csak üldögél a padlón. Mit nézzek rajta? Vigyék állatorvoshoz? (tudom, hogy nem szabad állatkereskedésben madarat venni, de ez már múlt idő. Ha meghal Karácsonyra a verebecske, szomorú Ünnep lesz) Körömvágás-technikát továbbítom, köszönöm.
Ha van még nem lefoglalt énekes, és megmondod, hogyan kell lefoglalni, én szeretnék EGYET a Te tenyészetedből. Minden sznob (én is) hasraesik a koszorúidtól természetesen.
Csak azt nem tudom, hogy fog hozzám kerülni. Az árát előre is szívesen átutalom.
(Mert: az autómat 26-án elviszi a fiam, mennek az anyósához. Ha 29-re visszahozza, akkor sem szívesen vezetek Szegedig. Az a baj, hogy nemcsak én nem tudok vezetni az utakon. Ha munkanap lesz, nemigen találok "sofőrt". Buszon/vonaton meg nagyon nem szeretném kifázítani a madaramat. )
Trubadúr: a magyar tanár nem Neked szólt. Próbáltam felhívni a figyelmet egy meg nem válaszolt kérdésemre. Erőszakoskodtam, de nem Veled.
Neked az idézetet szántam, mert ez a kedvencem.