Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:47 
Gabesz írta:
:57: , nagy vagy Neco... De hogy-hogy te (is) ezt olvastad ki??? :89:

ÁÁÁÁÁÁááááááááá....... , csak véletlen volt! :oops:

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:45 
eszterolajos írta:
Kedves mindanyiótok !

Már csak 9 nap és megvan az évi munka eredménye, mindenki szorongathatja a dijakat, mert ma már én bizony mindet magamnál tartom. Elkészűltek!!!!!!!!!!!!!!!!

Az az igazság Lajos, hogy mindennap sokat foglalkozom a madarakkal, és néha a mennyben érzem magam, néha meg a pokolban....Egyszer leesek a székről a gyönyörtől, egyszer meg arra gondolok: mi a francnak viszem el ezeket a borzalmakat a versenyre....
Azért azt elárulom, hogy mostanában egyre többet érzem magam a menyországban :wink: !
Remélem a madaraim nem hagynak cikiben a versenyen....

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:43 
Szia Gabesz !

Nagyon jó lett az első és a 3. oldal már azok is itt vannak nálam. ( a teljes anyag készen van.) Kössssssssszz......

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:39 
Kedves mindanyiótok !

Már csak 9 nap és megvan az évi munka eredménye, mindenki szorongathatja a dijakat, mert ma már én bizony mindet magamnál tartom. Elkészűltek!!!!!!!!!!!!!!!!

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:35 
:57: , nagy vagy Neco... De hogy-hogy te (is) ezt olvastad ki??? :89:

Szili, légy üdvözölve a Fórumon! Nézzél szét itt a környéken: http://www.idre.hu/forum/ . Sokan vannak, akik ugyanolyan madarakat tartanak, mint te. Megtisztelő, hogy első hozzászólásodat nálunk tetted meg :wink: ! És azt írod, hogy "még" nincs kanárid!!! De itt körözöl a kanárisok felett :D... Ez jó jel!

Raina, légyszíves váltsál bérletet abba caffé-bárba!!! Nagyon hiányoznál!

Imola, hol tartasz az olvasmányban? Kitört már a Csillagok háborúja? :lol:

Nyuzi! Hová tűntél? Tüntess ki minket a fotóddal! Légyszi!
És Neco, te is! :96:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2007 dec. 20, 22:40-kor.

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:34 
Szia Szili
Üdvözöllek a honlapunkon. Nézz be a rizspintyes topikba is.

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:29 
:57:

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:16 
neco írta:
Kicsit figyelmesebben visszaolvastam a hozzászólásokat.... Dorombolót ismerve, szelektíven csak ennyi jutott el hozzá Nyuzzi üzenetéből:

Nyuzilla írta:
Kedves Doromboló!
......hölgy vagyok, hajadon,...... közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, és én is a pedagógusok táborát erősítem. :28:

De azért ne mondj le rólam teljesen: pár év múlva babát szeretnénk.... :47:

Nyuzilla/Adrienn
:07: :57: :65:

:22: Ez nem semmi, ahogy összeraktad! Kíváncsi leszek Doromboló véleményére!!! :57:

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:05 
Szia Gabesz, helló mindenkinek.

Tegnap már nem néztem meg a maileimet, úgyhogy nemtudtam reagálni az üzenetedre amiért most utólag is elnézést kérek.

Eddig csak némán olvasgattam hogy miket irogattok a kanárikról, hozzászólni nemnagyon akartam mert még nem vagyok kanári tulajdonos. Viszont nekem vannak törpe-,veréb-, énekes-papagájaim és rizspintyeim.

Köszönöm az üdvözletedet és Kellemes Ünnepeket Kivánok az IDRE Fórum résztvevőinek (hozzászólóinak).

Üdv.:Szili

Hozzászólás 2007 dec. 20, 22:01 
Kicsit figyelmesebben visszaolvastam a hozzászólásokat.... Dorombolót ismerve, szelektíven csak ennyi jutott el hozzá Nyuzzi üzenetéből:

Nyuzilla írta:
Kedves Doromboló!
......hölgy vagyok, hajadon,...... közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, és én is a pedagógusok táborát erősítem. :28:

De azért ne mondj le rólam teljesen: pár év múlva babát szeretnénk.... :47:

Nyuzilla/Adrienn
:07: :57: :65:

Hozzászólás 2007 dec. 20, 20:49 
Boldog karácsonyt Mindenkinek!

Hozzászólás 2007 dec. 20, 15:00 
Végre!!! Kítör a téliszünet!!! Mindenkinek magban gazdag karácsonyt és egy dallamos új évet kívánok. Mivel otthon nincs internet, csak jan. 7.én leszek újra, kivéve, ha a falusi internetcafé nyitva lesz. Iker, köszi, majd kicserkészem, hogy hol van ez a falu, ahol laksz. De Bp is jó, mert itt tanítom.

Hozzászólás 2007 dec. 20, 12:38 
Hűha Neco, ilyen csapás!!! Nekem is MINDENEM a gépen van... Jó lenne tanulni más kárából és előre lemneteni dolgokat :? ... Szerencsére ide is hoztál képet a rollerokról jócskán :wink: .

Most mintha kicsit sűrűbben is hullnának ezek a csodálatos hópelyhek... Kuzmi velünk van! :D

Iker, köszönöm az észrevételezést! Igyekszem betartani.

És akkor mától visszaszámlálás? 9 nap van még a versenyig! Még én is izgulok, pedig... Ti, a nagyok, ezt hogy élitek meg? Nem rossz azért, hogy a mindenféle ünnepek közepette kell ilyen fontos dologra koncentrálni? :roll: A szomszédaitok, a romániai rollerosok lehetséges, hogy pont ebből a megfontolásból tették nov. végére az OB-t...

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2007 dec. 20, 10:26 
Meghozták a megjavított pécémet. Kicseréltek benne valami vincsesztert, oszt visszahozták tök csupaszon. Most telepíti rá egy szaki a vindózt. A rolleres képeimet nagyon sajnálom. :cry: Volt vagy hatszáz. :cry: Minden eltűnt a verebet kajáló karvalytól, a beszt of roller 2006-ig . A családi archívumot kiírtam cédére egy hónapja, de a madarasokat nem :evil: .
Majd megpróbálom összevadászni a netről a legjobbakat! :80:
Most egy nótbukon írok, itt meg nem ott vannak a betűk ahol lenniük kéne..... :33:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 20, 10:21 
Szia Almuska !
Már azt hittem elültettek ?! :shock: :lol: Neked is hasonló jókat !

EZÚTON KÍVÁNOK A TYÚKUDVAR ÖSSZES LAKÓJÁNAK, HOZZÁTARTOZÓINAK, ÁLLATKÁINAK, NAGYON BOLDOG ÖRÖMTELI ÜNNEPEKET ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJESZTENDŐT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:25:

Valódi név: Almamag

Hozzászólás 2007 dec. 20, 9:57 
Szeretnék minden régi és új topiktársunknak boldog, szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket és eredményekben, sikerekben gazdag Új Évet kívánni! :santa: :04:

Kedves Amaryl, pü-ben elküldtem a mailcímemet pár napja, megérkezett hozzád?
Gyorsan ide is leírom: maatrix@t-online.hu . Szép ez hóesés :-)

Hozzászólás 2007 dec. 19, 22:10 
Hurrá, HAVAZIK!!!!

Gabesz, megyek a nimbuszommal! :D
Építsünk hóembert is!

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2007 dec. 19, 22:06 
Szia Raina!

Én nem lakom messze tőled! Albertirsán: 20 20 44 300.

Ha valamibenn tudok szívesen segítek!

A tenyéstésről:

A madarak szaporodását alapvetően 4 tényező indítja be:

1, fehérjében dúsabb táplálék, mint korábban ( tojásos lágyeleség)
2, fajnak megfelelő hőmérséklet ( ez kanári tojónál nem túl nagy, akár 15 0C is lehet!
3, Megvilágítás hossza és intenzitása! (mesterséges világításnál az állattenyésztők 30W/m2-el számolnak. Jobb a meleg fény)
4, A FÉSZEK( anyag) LÁTVÁNYA Ez az ami végül igazán pepörgeti a tyúkokat!

Figyelem! Necónak teljesen igaza van! FOKOZATOSSÁG! A legfontosabb pedig a megvilágítás és a fészek. Természetesen a takarmány és a hőmérséklet jó alapozó kell legyen.

üdv

Hozzászólás 2007 dec. 19, 22:05 
Hurrrrrrrrrá!!! Havazik!!!!!! Mona, elő a söprűket! :lol:
Ki jön hógolyózni???
:89:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gabesz 2007 dec. 19, 22:10-kor.

Hozzászólás 2007 dec. 19, 19:52 
Sziasztok, rollerosok!

Jaj, nagyon várom már, hogy Szent Péter ismét megrázza a szakállát :D !!! Olyan kellemes, hangulatos... Ha a gépek fáznának tőle, köttünk hosszú, meleg, csíkos sálat a szomszédban, kölcsönadjuk :wink: .

Neco, köszönök minden tanácsot! A hőmérsékleten nagyon nem tudok változtatni, mert az egész lakásban egyforma a hőmérséklet. Ahol a madarak vannak- a konyhaablak és az előszoba ablak melletti része, talán kicsit hűvösebb. (A konyhában a tojókák vannak két kalitban négyen. Jó mély az ablak, így kényelmesen elférnek.) A fénnyel mondtál valamit! Eddig mindig égve hagytam nekik este későig és korán reggeltől a kislámpát, hogy enni-inni tudjanak lelkük nyugodalmára, de most kuss! Mákot eddig nem kaptak egyáltalán, most kóstóltattam meg velük először... Majd kiderül, hogy kiválogatják-e a többit mellőle... Almát is kaptak minden nap a régi gazdinál, de most azt is teljesen megszüntettem. És a pár napja megkurtított "nappali fény", az alma megvonás mintha eredményt is hozott volna! Nem vettem észre papírfecniket a kalit alján sem Iluséknál, sem Foltiéknál, mert náluk is ugyanez a gondom volt... Nem titok, Foltiékat is készítem majd a költésszezonra, de csak mint nevelők, ha szükség. Nem tudhatom, hogy hogyan viselkednek majd az új tojók :roll: . Folti is és Fruzsina is pedig jó nevelők voltak! (Kivéve az utolsó fészekaljnál...) Ilus a törzslapja szerint idén két fészekalja fiókát hozott világra, ám nem tudom, milyen szülő volt...

Illésem pedig gyönyörűen fújja a szerenádot! Rádől a rúdra, halkan és mélyen kezdő csengő danolászásba kezd, majd hosszan gurgulázva, néhol megcifrázva énekeli el szerelmét a hölgyeményeknek, vagy Csibikémnek :lol: ? Mert ő van fölötte, belőle lát kicsit... Most még csak azt szeretném elérni, hogyha elém, az asztalra teszem, akkor is hajlandó legyen elfújni a kedvenc nótámat :wink: !

Nyuzííí! Tudtam én, hogy csajszi vagy, azt is, hogy padaigogosz 8) , Nyuzi-papát is üdvözöltem már a konyhából... Ennyi ismeretség után tényleg hozhatnál fotót :D !!!

Puszi nektek: Gabesz

Ui: Nagygabe, ha kész vannak azok a kalitok, szívesen szeműgyre venném :wink: Egyébként tudtátok, milyen sok Gabi és Gábor jár ide??? Én csak most jövök rá... Nagygabe, Ngabe, Kynyoo is gabe meg jómagam... :D

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 261  Következő