VladTepes írta:
VladTepes írta:
Csak kérdezném > nem megy most ki valaki úgy a monori börzére, hogy tudna nekem helyet foglalni (1 kocsinyit), ott az elején, a nagy fa melletti soron jobbra, ahol múltkor is voltunk?
(nem igazán érzem most magamban az erőt 11kor kimenni lesántulva, fájós lábbal)
OK, hagyjuk.

, akkor tekintsük a kérdést tárgytalannak. (Ez esetben a börzét most inkább kihagyom, menni úgyis alig tudok, esik is állandóan, stb. )
Hali,
Seres Laci foglalta helyet mindenkinek, aki igényelte, ezúton is köszönöm neki a többiek nevében.
Mi is kint voltunk egy kis családi kiruccanás gyanánt, a biztonság kedvéért gyerekeken gumicsizma volt

Ismét jó pár élménnyel lettünk gazdagabbak, valamint egy sokkos hirtelen rövidzárlat-ot is kaptam:
Az egyik helyen dobozból árulták a használt odúkat, közép papagáj méretűeket, 250Ft/darab áron. A problémám (lehet csak nekem?) az volt hogy az árus még a fáradságot sem vette a megtisztításukra. A fa mintázatát sem lehetett igazából kivenni a sok madár...-tól. Hát mit mondjak, csak sajnálni tudom az eladót is, és azokat is akik esetleg vettek belőle...
Ahogy elnéztem volt kint mindenféle hatósági felügyeletes emberke, nézegették a papírokat rendesen. Kár hogy dél fele eggyel sem találkoztam már, mert biztos hogy azért a konténeres WC utáni parkolóba beküldtem volna őket. A felvásárlók kocsija (nem is egy) tömve volt a lapos szállítókalitkákban élire állított madarakkal. Őket kellene egy picit meg papírozni, nem a tenyésztőket zargatni...
Kutyafuttában sikerült beszélnem az MGKSZ elnökével a helyfoglalási szervezkedésünkről. Pozitív hozzá állása volt a dolgokhoz, a legközelebbi börzére remélhetőleg már rendezettebben és nyugisabban fogjuk tudni intézni a helyfoglalást (is).
A képfeltöltésekkel és megnézésekkel kapcsolatban sajnos a PostImage.org-on van hiba, ahova feltöltődnek a képek, nem nálunk. Valamit biztos molyolnak...