Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 26, 16:40 
ezek a verseny díjai.... azoknak akik nem fogják látni, na meg azoknak is akik megnyerik....
Kép

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 25, 10:28 
Ezaaaaaaz ! Katyyyy ! Ez a beszéd !!!! :08:

Hozzászólás 2007 dec. 25, 9:46 
Jó reggelt! Pécsett 20 centi a hó. :rendeer:

Hozzászólás 2007 dec. 25, 1:18 
Fiúk,most már egészen biztos,hogy nem tudok elmenni,pedig nagyon szerettem volna!!!! :03: :03: :03: na de majd 2008-ban!!!!!ronggyá verlek benneteket!!! :02: :06:

Hozzászólás 2007 dec. 24, 19:07 
Biztos jön, beszéltem vele...A papírokat meg majd ott leadjuk !
Szép estét !...

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 24, 15:14 
Szia Béla !

A versenyre Tóth László Miskolcról még nem jelzett semmit se, biztos , hogy jön?????

Hozzászólás 2007 dec. 24, 14:59 
Hello,

szerencsére nem kőkemény anyósom feltekert süteménye. Csak a laskasiritő fakemény, vagyis keményfa. Viselkednem kell.
Ma kinnjártunk az erdőben. S, hogy a székely társamat kövessem beteszek 2 képet. Kutyámmal is szép képek készültek, de azzal nem teszek.
Áldott karácsonyt neked, kívánom, hogy Jézus a szívedben megszülessen.

Kép

Kép

Hozzászólás 2007 dec. 24, 13:12 
Nyuzi ! Akkor Te most bomba gyártólettél !..Beigli helyett... Lehet hogy most nyúltál bele a tutiba !..Szerintem kezd el ezt gyártani ipari méretben és a focimeccsek bejáratánál biztos sok barom venne ilyent, erre biztos nem szólnának a biztonsági őrők ?!...Aztán a meccs végén sem derülne ki, hogy hogyan keletkeztek hulla hegyek !... :22:

Hozzászólás 2007 dec. 24, 12:05 
Sziasztok!Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!Pécsett szépen esik a hó. :) A neconak jó felkészítést a versenyre.

Hozzászólás 2007 dec. 24, 11:27 
Halihó!
Ne veszekedjetek, mert szétcsapok köztetek! A mézeskalács olyan keményre sikeredett, hogy ölni lehetne vele!!! :07:

Hozzászólás 2007 dec. 23, 22:29 
Sziasztok!

Igen, bocsánatot kért, csak szerintem előbb kellett volna...Akkor Gabesz se haragudott volna meg...

Hozzászólás 2007 dec. 23, 22:23 
Gabesz, Trubadur.

Jól is teszitek ha megbékültök. Így a szép és hiteles.
Trubadur példát mutatott, nekem is: bocsánatot kért. Remélem kap is...
Jó éjt.

Hozzászólás 2007 dec. 23, 21:46 
Kedves Gabesz!

Ha akaratom ellenére megbántottalak, bocsánatodat kérem - dehát nem is erdélyi beszédet gúnyoltam.
(Az egy mondat letelt, ezért a többi pü-ben.)

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 dec. 23, 20:46 
Gizmó írta:
Nem tűnt fel, hogy milyen sokszor említették ma a templomban a hím kanárím nevét, Emmánuelt? Zsuzsát böktem oldalba, amikor újra említették a nevét.... :wink:

:57: még a misén is szórakozunk, mi? Nálunk mind a nagyobbik fiamat, Tamásomat emlegették... Pedig jó gyerek. És tényleg, mintha szó lett volna egy aranyos kis sárga dalosmadárról is... Vagy azt csak én gondoltam ábrándozásaim közepette? :lol:
:25:
Békés angyalvárást!

Hozzászólás 2007 dec. 23, 20:29 
Kedves Trubadúr!

Azt talán döntsem el én, hogy mi érdekel és mi nem…
Igen, Szmolai is kutyázott, de nem töltött tele egy egész oldalt a kanáris topikon kutyás-tudását fitogtatva… Ha figyelmes voltál, meg is kérdezte, hogy nincs-e itt ilyen kutyás társoldal?! Ha meg Dorombolót akartad feltétlenül kijavítani, megtehetted volna azt privát üzenetben is. Éppen ezért lett a kopós eszmefuttatásod áttéve a moderátor által egy másik topikba és egyáltalán nem az én kérésemre. Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Engem személy szerint az is zavart- sértett, ahogyan erőltetted az erdélyi népies beszédet… humort próbálva belőle fabrikálni. Gunyor lett belőle. Kár. Kívánom, hogy legyen alkalmad idevalósi posztóharisnyás emberrel beszélgetni, hogy megízlelhesd az erdélyi (-székely) ízes beszédét, megismerhesd őszinteségét és hogy ráébredj, hogy nem ilyen emberek tenyésztik az általad romantikusnak nevezett kopókat. Azok az emberek egész máshogy beszélnek...

Kép

Üdv: Gabesz
Ui: amennyiben erre is reagálni szeretnél, hacsak nem egymondatos, azt privátban várom.

Hozzászólás 2007 dec. 23, 14:46 
Húúú Gabesz...azt én is elmondom, habár kutyatartó is vagyok, de nem olvastam el Trubadur, meg Dorombolo kutyás írásait. Átugrottam.
Nem tűnt fel, hogy milyen sokszor említették ma a templomban a hím kanárím nevét, Emmánuelt? Zsuzsát böktem oldalba, amikor újra említették a nevét....
:wink:
Szép napot.

Hozzászólás 2007 dec. 23, 14:45 
Kedves Gabesz! Tantó Néni!

1., Az oktatást ezennel nem kérem ki magamnak, hisz úgy kezelem, mint egy tanító néni rutinját. Nehéz kilépni a szerepekből. Most én is benne maradok mint lelkész, és próbálok igen megértő lenni. Tehát:
2., Nem csak azt írtam, hogy amit hallottam, hanem azt is, hogy amilyen kutyákat láttam.
3., A második és a harmadik pontban írott reakcióidat úgy tudom értelmezni, hogy az Erdélyből hozott kutyák többségének általam kritizált eredetét, tartását érintő megjegyzéseimet olybá vetted, mintha azok az erdélyi emberekre vonatkoztak volna, valamennyiükre. Nem, hanem: Azok az erdélyi és minden országbeli "romantikus" kopózókra vonatkoztak, akik e nemes kutyákat páriaként tartják, éppen azzal a jelszóval, hogy ezek vad, ellenálló stb. kutyák. Magyarországon is van ilyen kennel. A jelszó ott is ugyanaz. A kopóhoz való értés és nem-értés nem helyfüggő.
Tudtam, hogy erdélyi vagy, de ha ez a tény Neked fontos is, akkor érdekelhet a kopó - aminek a neve erdélyi, mert ott maradtak fenn.
Magam is szívesen tanulom Tőletek, amit nemtudok. A módszer a következő: Mindent elolvasok, amit jónak találok, megtartom, amit nem azt elvetem, de nem szólok senkinek, hogy ne írjon valamit. Szabadság van! Még azt sem tilthatom meg, hogy "kirúgj" minket a kopókkal. Neked erre szabadságod van, mármint hogy ezt a kérést terjeszd elő. Mi meg Dorombolóval szintén szabadok vagyunk arra, hogy kérésednek eleget tegyünk, vagy - ha úri kényünk úgy kívánja - akkor nem.
4., Szmolai is kutyázott Dorombolóval, de ott nem szóltál, nyilván mert nem érezted érintve identitásodat (itt sem volt). Titeket "kioktatni", amint írod, nem áll szándékomban, ez félreértés, remélem, szándéktalan. Dorombolónak írtam viccesen, hogy jelezzem, (szerintem!) helytelenül hintette az igét. Őszerinte meg én nem tudok jól dolgokat. Ez természetes egy párbeszédben.
5., A 4. pontért bocsánatot kértél az 5. pontban. Jó.
De - gondolom, a poén kedvéért - mégis benne hagytad, ezért ez is megér egy visszpoént:
A kárpáti medvéd nem tudna velem semmit sem kezdeni, mert sosem voltam "kopó-romantikus", úgyhogy van két olyan erdélyi kopóm, akik Royal Caninon és friss szarvashúson nőttek fel, tökéletes képzést kaptak, szemem fényei voltak mindig is.

Dorombolónak: Én is tudom, hogy medvére öt kopóval, vagy öt agárral mentek.

Hozzászólás 2007 dec. 23, 14:28 
" Itt van a szép víg Karácsony
Élünk dión ,friss kalácson
Mennyi finom csemege
Kicsi szíved nevet-e?

Karácsonyfa minden ága
Csillog-villog,csupa drága
Szép ,mennyei üzenet
Kis Jézuska született !

Jó gyermekek mind örülnek
Kályha mellett körbe ülnek
Arany mese,áhitat
Minden szívet átitat

Pásztorjátszók be-bejönnek
És kántálva ráköszönnek
A családra ,fura nép
De énekük csudaszép

Tiszta öröm tüze átég
A szemeken,harangjáték
Szép éjféli üzenet
Kis Jézuska született !"

Kegyelemteljes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindnyájatoknak !
Laci

Hozzászólás 2007 dec. 23, 14:10 
:17:

Hozzászólás 2007 dec. 23, 11:21 
:25:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 261  Következő