Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 892 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 okt. 10, 16:01 
Szasztok!!! Madarasnak van igaza,és Capricornnak!!!nem kakas!!! :lol: :lol: :lol: mind tyúk! :oops:
Abban is igaza volt,hogy ha veszélyt lát,magasabb hangot a tyúk is kiad! Hát a szomszéd macska ha átjön,ebből egyből megtudom!)))) meg a kutyámnak is ő jelez,mert szegény kezd süket lenni,és már nem mindig hallja meg a macsek surranó lépteit! ja mert a macska rákapott az aranyhalaimra,csak még eddig nem volt ideje kipecázni,mert tyúk rikkant,kutya fut! :lol: :lol: :lol: a macska meg fejvesztve rohan- haza!)) Összedolgoznak!
Ebben a jó időben kint kapirgálok én is...és sikerült elcsípnem az esetet!)))

Valódi név: Patrik

Hozzászólás 2010 okt. 2, 20:28 
Csoportkép. :)

Kép

Hozzászólás 2010 szept. 27, 16:56 
fekete babos t.cochin család eladó 2000ft/db
tel. 06 70 450 76 16

Hozzászólás 2010 szept. 25, 20:19 
Igen,elég nagyok japihoz mérve,úgy hogy be vannak keverve rendesen!de nem baj,nagyobbakat tojnak majd a madaraknak!))))
"De valaki csak kukorékol" - hát ez az! és mivel nekem nincs több,csak ez a 4,a szomszédoknál meg csak kutya és macska.....na majd beszámolok 1-2 hónap múlva,és köszi!! :D

Valódi név: Ferenc

Hozzászólás 2010 szept. 25, 18:44 
Azért ezek nem is igazán japik, elég langalléták. Még a második képen lévőt kéne jobban megnézni, abból alig látszik valami. És a taraja is gyűrött. Az idő majd megmondja kakas-e valamelyik vagy nem. De valaki csak kukorékol :D .

Hozzászólás 2010 szept. 25, 18:36 
Frici írta:
Akkor is kakas :lol: :lol: :lol: . A 3. és 4. képen kinagyítva simán látszik, hogy a nyakán milyen fényesek és hegyesek a tollak, a 3. képen meg a hátán is ki lehet szúrni egy hegyes vörös tollat. Ha beletúrnánk jön ott már több is szerintem. A taraj meg a legutolsó dolog ami árulkodó jel lehet. Egy csomó kakasnak sokáig egész kicsi a taraja, szóval azt nem is érdemes annyira figyelni. Szóval akkor is kakas :D :D :D .

Összképet kell nézni. A nyakán lévő tollak lazán lehetnek egy tyúk tollai is, semmi kakasost nem látok benne, annyira nem élesek és nem is kifejezetten eltérő színűek. Azért egy fűrészes tarajú kakasnak ilyen idősen már komoly taréjjal kéne rendelkeznie, főleg egy japinál tarély alapján már 2-3 hetesen szerintem lazán látszik melyik lesz kakas.
Tuti kukorékolás? Magasabb hangot a tyúkok is kiadhatnak, ha veszélyt látnak. Max az lehet még,hogy egy bábakakas, de akkor fazékba való.

Hozzászólás 2010 szept. 25, 18:19 
Akkor is kakas :lol: :lol: :lol: . A 3. és 4. képen kinagyítva simán látszik, hogy a nyakán milyen fényesek és hegyesek a tollak, a 3. képen meg a hátán is ki lehet szúrni egy hegyes vörös tollat. Ha beletúrnánk jön ott már több is szerintem. A taraj meg a legutolsó dolog ami árulkodó jel lehet. Egy csomó kakasnak sokáig egész kicsi a taraja, szóval azt nem is érdemes annyira figyelni. Szóval akkor is kakas :D :D :D .

Valódi név: Kozák Krisztián

Hozzászólás 2010 szept. 25, 15:34 
Amaryl írta:
Fiúk,ezek 2 napos fotók,tegnapelőtt csináltam őket.....és ma már egész jólsikerült kukorít kanyarított valamelyik.Az pedig ezer %,hogy ezek közül,ha csak nincs olyan fészkelő vadmadár az ezüstfenyőimen,amelyik kukorékol! :lol: :lol: :lol: mert a tyúkok helye a fenyők alatt van,és onnét jön a hang!sajnos a nád eltakarja,meg hááát egész nap nem sasolom őket,hogy megláthatnám a tettest!

Hát ha ezek friss képek akkor szerintem kizárt, hogy legyen közöttük kakas, szerintem valahol van a környéken egy, mert eléggé kakastalan az a kakas ami ezek között van akkor:) Semmi más csírkéd nincs ott vagy a szomszédokba?:))

Hozzászólás 2010 szept. 25, 14:21 
Fiúk,ezek 2 napos fotók,tegnapelőtt csináltam őket.....és ma már egész jólsikerült kukorít kanyarított valamelyik.Az pedig ezer %,hogy ezek közül,ha csak nincs olyan fészkelő vadmadár az ezüstfenyőimen,amelyik kukorékol! :lol: :lol: :lol: mert a tyúkok helye a fenyők alatt van,és onnét jön a hang!sajnos a nád eltakarja,meg hááát egész nap nem sasolom őket,hogy megláthatnám a tettest!

Hozzászólás 2010 szept. 25, 13:33 
madaras86 írta:
Az első képen középen az van, ami a 3.-4. képen? Mert akkor ezekkel nem lesz gond, 4db 100%-os jérce. A szomszédban is van csirke? Arra kéne keresni a kukorékolás forrását:)
Az hogy más a színe nem jelent semmit, közelebb áll a porcelán színhez, ennyi. Ha kakas lenne a taréjának úgy 1-2cm-esnek kéne már lennie ennyi idősen. Ha az első képen egy másik csirke van akkor talán lehet kakas, de nem hinném:)

Szia Jani
Én is csak azt tudom mondani amit te. Szerintem a képeken az összes jérce, se a taraja nem nagyobb annak az egynek se a nyeregtollai nincsenek meg, pedig az a japiknak nagyon hamar nő a tarajuk is sokkal gyorsabban pirosodik és emelkedik mint a jércének.

Amaryl nincs friss képed esetleg ezekről a pipikről?

Hozzászólás 2010 szept. 25, 9:48 
Igen,az 1 és ugyanaz.....és sehol a környéken nincs baromfi,csak nálam ez a 4!!!! Szeretném ha igazad lenne,de sajna eléggé kétséges.Hááát majd elválik, 1-2 hónapon belül biztosan kiderül,addig meg kétséges! :D

Hozzászólás 2010 szept. 25, 8:12 
Az első képen középen az van, ami a 3.-4. képen? Mert akkor ezekkel nem lesz gond, 4db 100%-os jérce. A szomszédban is van csirke? Arra kéne keresni a kukorékolás forrását:)
Az hogy más a színe nem jelent semmit, közelebb áll a porcelán színhez, ennyi. Ha kakas lenne a taréjának úgy 1-2cm-esnek kéne már lennie ennyi idősen. Ha az első képen egy másik csirke van akkor talán lehet kakas, de nem hinném:)

Hozzászólás 2010 szept. 24, 21:39 
Köszi Frici,szerintem is!!!! :D Ma már egész jólsikerült kukorít hallottam,persze látni még nem sikerült,de tuti hogy ő volt a "tettes"!.....

Hozzászólás 2010 szept. 24, 20:57 
1-es kép középső tuti kiskakas. :mrgreen:

Hozzászólás 2010 szept. 24, 20:26 
Remélem használhatók,na akkor saccolni tessék!))
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2010 szept. 23, 22:43 
A selymeket a menyemnek vettem,az náluk van! A kis antwerpeni is ott van még,de azt el fogom hozni tőle,csak arra vártam,hogy felnőjön köztük.Nagyon jól elvan velük,kicsit félek hogy nem fogják-e bántani nálam majd a japik,hisz jóval nagyobbak nála!
Hát gondolom 1 kakasnál többet nem fog a menyem megtartani a selymekből,a tyúkot ahány lesz,azt mindet persze....esetleg eladja a létszám feletti kakast,vagy elcseréli tyúkra? még nem hiszem,hogy filózott rajta,hely van nekik,elférnek ,és nagyon szeretik őket,szelídek és szépek!

Hozzászólás 2010 szept. 23, 22:31 
Amaryl írta:
Madaras,megnéztem a neten több antwerpeni szakállast,tényleg olyan,mint azok! nem értem,miért mondta az eladó,hogy német törpe???? azt hiszem meg fogom tőle kérdezni!)))) csak furdal!
Capricorn,szépek nagyon!!!! /kár hogy nálunk nem lehet tyúkokat tartani/ a 4 kis japimat sem volna szabad.Pont emiatt parázok a kis kakas miatt,szuggerálom hogy változzon tyúkká! :lol: :lol:

Szia Amaryl
Köszi:) A te pehelygombócaid is helyesek és az antwerpeni jércéd is. Mi a terved a kis selymekkel? Mindet megtartod?

Hozzászólás 2010 szept. 23, 22:29 
A selymeknél szerintem a 4-ből 2 tuti kakas lesz,de az is elképzelhető,hogy 3!!! Kár! Rajtuk külsőleg nem látok eltérést,csak már össze-összeugranak,amit állítólag csak a kakasok csinálnak, még ugyan játékosan....igaz még fiatalok nagyon,most 2 hónaposak..
A 4 japán /most 4 hónaposak/ csak amiatt gondolom hogy egyik kakas,mert már többször hallottam olyan kis nyekergő kukorékolás próbálkozást! :D Először nem is tudtam beazonosítani,hogy mi lehet,de aztán leesett!))Gyanús volt már előtte is egyik,mert a tollazata más mint a másik 3-é!A nyakán és mellén sokkal hosszabb és sűrűbb.A taraja csak picivel nagyobb,de egyébként is rózsástarajúak,és az azt hiszem,egyébként sem olyan nagy,mint a normál.Holnap majd lefotózom őket,egyenként.A selymeket egyelőre nem tudom,mert azok Kecskeméten vannak a gyerekeknél.

Hozzászólás 2010 szept. 23, 21:06 
Amaryl írta:
Madaras,megnéztem a neten több antwerpeni szakállast,tényleg olyan,mint azok! nem értem,miért mondta az eladó,hogy német törpe???? azt hiszem meg fogom tőle kérdezni!)))) csak furdal!
Capricorn,szépek nagyon!!!! /kár hogy nálunk nem lehet tyúkokat tartani/ a 4 kis japimat sem volna szabad.Pont emiatt parázok a kis kakas miatt,szuggerálom hogy változzon tyúkká! :lol: :lol:

Tennél fel a kakasról képet? Én a képeiden nem láttam kakast, bár a selymekhez nem igazán értek, azok közt nem tudom megmondani van-e:)

Hozzászólás 2010 szept. 23, 20:52 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 892 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Következő