Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 dec. 29, 19:03 
Ne hülyéskedj, Lajos!
Benedek helyett Béla lett a pápa :shock: ???
:57: Na, ne félj! :25:

Ne csigázz! Mondj már valami konkrétat is nekünk, szegény, szerencsétlen itthonmaradottaknak!
(Nyuzi, most rajtad a sor! :lol:)

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 29, 18:53 
Szervusztok !

Fellszállt a füst....

Hozzászólás 2007 dec. 29, 18:23 
Gratulálok Doromboló. Nagyon szép teljesítmény, de ezt megszokhattuk tőled.
De gratulálok a többi résztvevőnek, szervezőnek is.
Üdv:Poci
:06: :37: :31: :88: :83:

Hozzászólás 2007 dec. 29, 18:06 
Nagyon Gratulálok én is Doromboló!!! :55:

Hozzászólás 2007 dec. 29, 17:14 
GRATULÁLOK!!!
:31:
Király vagy, Doromboló!!! :37:
360- ból 359!!! Ez igen!
:55:
És mostmár kilencszeresen vagy országos bajnok!!!
A vándorserleg meg szépen kifényezve megy vissza a helyére! :79:
(Jó szám az a 9-es! Mondtam én :wink: ! )
:27:

És mondd csak, Mona! Az a bizonyos csatorna súgott neked még valamit? Ha a tuti nyerőt megtudtuk, a többiekről is csak mondtak neked valamit?!? Igazán megoszthatnád velünk!

Hozzászólás 2007 dec. 29, 16:37 
Gratula!

Hozzászólás 2007 dec. 29, 16:23 
Sziasztok!!!

Most kaptam a hírt, hogy a hivatalosan még ki nem hirdetett eredmény alapján Doromboló nyerte az idei Országos Bajnokságot, amelyen a győztes kollekció 359 p-ot énekelt!!!!
GRATULÁLOK!!!

:20: :06: :08: :35: :83: :88:

Hozzászólás 2007 dec. 29, 15:48 
Sziasztok!

Most értem haza a munkából, és egyből a gép elé ültem, hátha van valami eredmény. Kb. mikor várható, hogy megtudjuk a helyezettek, na meg persze a győztes neveit?

Drága Lajosunk, természetesen neked is gratulálunk, hiszen a háttérmunka éppoly fontos, mint a verseny! Köszönjük szépen a szervezést, a tájékoztatást!

Úgy látom azért a kellő izgalom megvan, Gabesz elvégezte a számításokat, folyik az esélylatogtatás is, de azt hiszem azzal, hogy elmentek a versenyre már mindenki nyert nagyon sok tapasztalatot, hallhatott nagyon szép roller énekhangokat és egy jó hangulatú színvonalas, országos verseny résztvevője lehet. Nagyon bízom benne, hogy jövőre már mi is elmehetünk, legalább "tátott szájú" közönségnek... :wink:

Várjuk az eredményt! (lassan már nincs köröm az ujjaimon...)

Hozzászólás 2007 dec. 29, 9:18 
Kedves Lajos!

Hunn jártál? Vótál itt s én nem láttalak? Hát pont, hogy kerestelek! Gondoltam a szervezéssel most biztosan nyakig el vagy foglalava, de estére reméltem, hogy csak fogsz gépközelbe jönni... De ha jól meggondolom, én is a későbe nyúló beszélgetést választottam volna :wink: .
:24:
Köszönjük a tájékoztatást, még VISSZAVÁRUNK!!!
Örülök, hogy mindenki épségben megérkezett, és annak is, hogy nem ült rájuk a versenydrukk. Dehát már nagy fiúk... Lányok, ha szeretnétek kicsi szegedi hangulatot, ajánlom a www.radio88.hu , www.radiomi.hu és még van egy pár rádió adását. Benne hírek, közlekedési infó, programok, időjárás, miegymás és zene dögivel :wink:

És akkor igazából már el is kezdődött :roll: .
:20:
Hajrá, fiúk! Mindent bele!
Hajrá, Lajos, ügyes légy, hogy jövőre is téged kérjenek fel a rollerosok erre a nagyszabású esemény megszervezésére, lebonyolítására- ami azért gondolom, nem kevés utánajárással és fejtöréssel is jár! :04: ...de ezt igazából majd elmondták volna és biztosan el is mondják a nagyok, ha majd visszajönek.
Vagy ez másként szokott lenni, mármint a helyszín megválasztása? No, erre még visszatérünk :wink:

Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2007 dec. 29, 0:56 
Kedves Lányok!

Még 9 óra és dörren az ágyú!!

A csapat minden tagja megérkezett, elhelyezte madarait.

Késő délután a versenyzők és párjaik egy közös estebéden voltak, vidámak és jókedvűek... semmi verseny izgalom, illetve csak nem mutatták...
Mostanra készűltem el az oklevelekkel tehát minden beizzítva.

Azért figyeltem rátok, mert napközben többszőr is belelestem a honlapba, hogy mit csináltok, kuzmi is itt volt dél körűl, de hazament most már pihenget...
Én is izgulók, mert ez lesz a vizsgám szervezésből a rolleresek elött...
nahát nekem is kijár egy kis drukkolás, hogy minden jól menjen...
:23:

Hozzászólás 2007 dec. 29, 0:24 
Sziasztok, lányok! Mert úgy látszik, csak mi maradtunk... Cincognak az egerek :lol: Ja, bocsi. A nagygabe még itt tesz vesz, de nem vegyít velünk :? , mert nem hozott képeket a kalitokról, mit készített...

Nyuzilla, mintha kicsi szomorúság vegyült volna a sorok közé :roll: (Ismered a malackás mesét, a malackáról, aki a világ végén lakik? Ha nem, majd egyszer neked elmondom.)

A versenyláz akarva-akaratlanul is ránkragadt. Egész éves munkátok most hozza a gyümölcsét! És egy kicsit mi is belekóstolunk általatok ebbe a nagy megmérettetésbe... No lássuk csak, kikül vogymuk?

Első a rangidős, igen nagy tapasztalattal, szaktudással, óriás szívvel és lehengerlő humorérzékkel :lol: megáldott Doromboló, aki már nyolcadszor vitte haza az országos bajnoki címet szimbolizáló vándorserleget. Nem tudjuk, eddigi években hogyan készült fel erre a nagy jelentőségű versenyre, de most utolsó napokban mintha kapkodott volna :roll: ... Versenyre szánt madarait nem nagyon dicsérte. Szerénységből? Azért a vájt füle biztos tudta, hogy melyik madarat kell becsomagolni :wink: . Vajon sikerül idén is megtartania a bajnoki címet?

Második jelölt az elegáns megjelenésű, komoly tartású úriember, Iker, kinek otthon is egész hölgykoszorú drukkol lelkesen :D , és ki nagyon sokat nem árult el nekünk a saját madarairól, bár a főlapon láthattuk, hogy kifogástalan ellátásban és tartásban részesülnek, készségesen osztotta meg velünk tudását a kanári tartással és tenyésztéssel kapcsolatosan. Tavaly az igen megtisztelő helyen álló középső kupát vitte haza. Vajon idén is sikerül tartani ezt a helyezést, vagy talán egy fokkal jobban végez? Ki tudja?

Harmadiknak Necot nevezem, ki úgyszintén egy humorzsák :lol: , és akkora lelkesedés árad belőle, hogy csak na! Szaktudását már a nagyok előtt bizonyította, és a "tanoncok" naív és néha buta kérdéseire is szívesen adott kimerítő válaszokat. Példaértékű! A dobogón a harmadik hely volt az övé, ám idén nem fordul-e a kocka? Az a bizonyos 10-es... :wink:

És ne feledkezzünk meg egy titkos negyedikről sem! Ki lehet, hogy meglepetésként fog berobbanni témának ide a fórumba, begyűjtve a legnagyobb kitüntetéseket? Hmmm....

Ja, és még valami! A madarak fognak énekelni!!! 8)

No, hát ezek ismeretében (és még csomó minden, mit róluk nem tudok) nekem is van egy jó tippem! :wink:
Kíváncsian várom a holnapi nap eseményeit!!!

Puszi nektek: Gabesz

Ui: hogy nehogy eseménytelenül teljen el a napom, Fiónám ma este szinte beadta a kulcsot :shock: ! Azt hiszem, tojásvisszamaradás az oka, de hála az Idrenek, vannak itt még segítő kezek. Nagyon reménykedem!

Hozzászólás 2007 dec. 28, 14:28 
Kedves Versenyzők!
Kívánok mindannyiótoknak örömteli, tiszta versenyt, és nagyon jó szórakozást! Remélem, az eredményről mihamarabb hírt kapunk mi is, szegény, szerencsétlen itthonmaradottak...
(azért remélem, hogy az én titkos favoritom hozza el a pálmát... :-))

:87:

Valódi név: Almamag

Hozzászólás 2007 dec. 28, 13:31 
Dalversenyzők, kívánok nektek egy kőkemény (mézeskalácskemény :) ) és szoros versenyt!!! Majd kérünk szépen egy részletes beszámolót! Veletek együtt szorítunk a minél jobb eredményekért!

Jók legyetek, és BUÉK mindenkinek!

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 28, 10:28 
doromboló írta:
NAGY GABEEE ! Kérlek jelentkezz !..Hogy beszéltük meg ? Viszem Szegedre a madaraidat ? Vagy utánna jössz hozzám..?! Ja igen már rémlik : az utóbbi, de azért írj ha még tudsz, holnap délig !..

Szia! Ne hozd Szegedre a madarakat, a jövő hétvégén megyek értük... Köszi.

Holnap ha valakinek még nincs fuvarja Budapestről Szegedre (esetleg az autópálya mentén valahol) az jelentkezzen!

Hozzászólás 2007 dec. 28, 8:32 
Még 24 óra és Rajt!

:20:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 27, 22:55 
Kösz Trubi !
NAGY GABEEE ! Kérlek jelentkezz !..Hogy beszéltük meg ? Viszem Szegedre a madaraidat ? Vagy utánna jössz hozzám..?! Ja igen már rémlik : az utóbbi, de azért írj ha még tudsz, holnap délig !..
Ákos ?...Neked meg majd Pesten, vagy lejösz ?...
A Perény-i Laciéit visszem !

Hozzászólás 2007 dec. 27, 19:40 
Mindenkinek kellemes időtöltést és eredményes versenyzést kívánok holnaputánra! Szívesen ott lennék, de most nem tehetem.

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2007 dec. 27, 0:17 
RollerRobi írta:
Jó reggelt! Pécsett 20 centi a hó. :rendeer:

Szeva Robi!

Csak beköszöntél Te is :wink: ?! Üdvözöllek a csapatban :D :08: !
Jössz Szegedre szombaton, vigyem le a verebeket, vagy feljössz értük a jövő héten?

A hó miatt meg piszokul irigyellek Téged, meg Gabeszt is! Hóval teljes a karácsony, sajnos ez a felénk lakóknak nem adatott meg....

Amaryl tényleg nem aprózza el... :D Komolyan kell venni a csajokat azt hiszem, de ez így van rendjén :D !

http://rollercanary.hupont.hu/

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 26, 17:59 
Gyerekek ! Katyúsa kapásból kibökte a középső serleget !...
Keményfarkú leány mit ne mondjak !...Mi lenne ha előre kitömetném a rollerjait, hogy ne kelljen ennyire reszketnitőle ! Katyyyyyy !....Tááámadáááááás !!!!!! :09:

Hozzászólás 2007 dec. 26, 16:48 
Húúúú de gyönyörű az a középső serleg!!!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 261  Következő