Warhawk írta:
Sziszi írta:
Bár itt úgy tűnik mintha senkinek nem lenne amazon papagája, de azért felteszek egy kérdést hátha valaki válaszol. (ez az utolsó próbálkozásom)
Megkezdődött Petike első vedlése. Hihhetetlen nyűgös. A kérdés az lenne hogy ezt a hisztit ki hogy szokta kezelni.
Elnéztem volna? Nem láttam ezt a kérdést korábban
Szóval nálunk a vedlés első "hulláma" most ért véget. Amíg tartott többet fürdött (nyugtatja a viszkető bőrt), ha hagyta magát simogatni, akkor a tarkóját és a feje búbját simogattam (ott tudja a legnehezebben vakargatni magának). Ha pedig kerülte a simit, akkor nem erőltettem. Igaz Lizzy nem amazon, de velük is ugyanígy célszerű bánni ilyenkor (illetve "adja magát"). A fizikai kontaktus ha nagyon csípős hangulatban van nem kell erőltetni ilyenkor

Nem nézted el. Ezt nem kérdeztem még. Csak tudod az hogy az amazonosok valahogy nem akarnak velem kommunikálni

Pedig sokszor jól jönne hogy a tipikus amazonos viselkedésekkel ki mit szokott tenni. Knek mi vált be.
De te nagyon cuki vagy mert mindíg válaszolsz. Ezt nagyon-nagyon köszönöm.
Kicsit úgy viselkedik Peti, hogy ha van sapka az a baj ha nincs sapka az a baj.
Ha simogatom az a baj, ha nem akkor az. Ha vele vagyok akkor támad, ha otthagyom akkor kiabál hogy miért mentem el. Kicsit nehéz de túl lessz rajta.
Szokott zuhanyozni és spricniből is szokott kapni. Attól függ mihez van kedve.