Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával






Hozzászólás a témához  [ 88 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
Offline
Regionális Ezüstkoszorús Mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2009 júl. 5, 22:01
Hozzászólások: 551
Tartózkodási hely: Kóka(Pest megye)
Valódi név: Laczkó Tamás
   
Hozzászólás 2011 dec. 6, 13:07 
VladTepes írta:
gutiz írta:
Az utolsó MDOSZ gyűlésen történt valami érdemleges azonkívül, hogy jó páran lemondtak?

ez igen relatív kérdés... :mrgreen: , mert mi az, hogy érdemleges?
Reggel 10től este 6ig tartott. Sok mindenről szó esett, még több mindenről nem.
Ha azt kérdezed, történt-e valami meglepő, akkor arra azt kell mondja, szerintem nem.
Ha azt kérdezed, történt-e valami előremutató, akkor arra azt kell mondja, hogy a lemondások szerintem ilyennek tekinthetők.
Egyébként meg az MDOSZ összes elnökségi ülése nyilvános, miért nem jöttél el, avagy ha most nem értél rá, miért nem mész el egyre.
Ha utána is van kérdésed még, akkor uccu, irány az MDOSZ fórum, az elnökségi alfórum, ahol pl lett pár kérdezős topik.... pl kérdések az elnökséghez, vagy kérdések az elnökhöz.
http://www.mdosz.org/forum/viewforum.php?f=25

Lásd, ma este pl én kaptam hideget-meleget Pócsi Bélától az "Általános vita topik a Szövetséget illetően" című topikban :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Rögvest elolvasom, ennek a Pócsi Bélának az írását :mrgreen: !
Remélem azért állod a sarat :bom: !

_________________
Laczkó Tamás

www.gportal.hu/laczkotomi


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2009 aug. 12, 8:42
Hozzászólások: 269
Tartózkodási hely: Miskolc
   
Hozzászólás 2011 dec. 5, 20:53 
Az utolsó MDOSZ gyűlésen történt valami érdemleges azonkívül, hogy jó páran lemondtak?


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 dec. 23, 11:24 
Sziasztok,

az MDOSZ módosított alapszabályzata, illetve a küldöttgyűlések jegyzőkönyvei megtalálhatóak a következő helyen:

http://www.idre.hu/dok/2010aug07-jegyzokonyv.ZIP
http://www.idre.hu/dok/2010okt09-jegyzokonyv.ZIP
http://www.idre.hu/dok/mdosz-alapszabaly.ZIP


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 nov. 22, 12:03 
Sziasztok,

az MDOSZ fórumára kiraktam már, de hogy teljesebb tájékoztatást adjunk, ide is bemásolom:

Az idei COM világkiállítás 2011 Január 21-31-ig lesz megrendezve Franciaországban, Tours városában.
A hivatalos nevezési felhívást Szövetségünk még nem kapta meg, de az már bármelyik napon várható. Amint megérkezik, fordítva kiküldjük a tagegyesületek számára, illetve a honlapon is elérhetővé tesszük.

Addig is szeretnénk felhívni azon személyeket figyelmét, akik nevezni szeretnék madaraikat, készüljenek a megmérettetésre.
A Szövetség vállalja gépjárművel a madarak ingyenes kiszállítását és vissza hozatalát. A nevezés nincs kvalifikációhoz kötve. A nevezett madaraknak a COM állttal megkívánt azonosító jelzéssel rendelkeznie kell (gyűrű vagy chip).

Nevezési díj: 9+1Euró/madár
Kötelező katalógus vásárlási költség 12Euró/nevező személy.

Korlátozott létszámban lehetőség van önköltséges alapon a Szövetség delegációjában is részt venni, aki érdeklődik a személyes kijutás felől is, bővebb információért nálam vagy Tóth Sándornál jelentkezhet.

Szervezés alatt áll autóbuszos látogatás, melynek várható költsége 50ezerFt/fő
A díj tartalmazza:
- útiköltséget
- belépőjegyet
- utasbiztosítást
- szállást 2 éjszakára

Jelentkezés és bővebb információ szintén nálam vagy Tóth Sándornál kapható.

Üdvözlettel:
Küzmös Csaba


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2010 okt. 11, 9:50 
Bánfai István írta:
T. MDOSZ Vezetőség és Tagság!
Először is gratulálok a megválasztott tisztségviselőknek és eredményes munkát kívánok.
Sajnálom, hogy a közgyűlésen első alkalommal nem vettem részt, de megfáztam és légcsőhurutom miatt állandó köhögési inger gyötör.
Úgy gondoltam, hogy Eszteró Lajos Úr részére küldött tájékoztatásom elegendő, mivel azóta újabb jelölés nem érkezett bizottságunkhoz, ezért nem volt miről beszámolni. A jelölő bizottság részére egyértelművé vált, hogy jelölteket a helyszínen kívánnak állítani, így a bizottság munkájára a tagság nem tartott igényt. A közgyűlés munkáját távolmaradásunk nem hátráltatta, hiszen alapszabály szerint a helyszínen is lehet jelölteket állítani, erre készültek a jelen levők. A jelölő bizottság munkájához támogatást a megkérdezettektől igen kis mértékben kapott.
Bánfai István
MOE elnök


Szervusz István !

Egy kis helyreigazítás tennék a pirossal kiemelt megjegyzésedre és ezt nem azért teszem, hogy vitába szálljak, hanem azért,hogy lásd Te is, és másnak is tiszta legyen, hogy mi ebben a kérdésben az alaphelyzet.

1. Több hónappal ezelőtt személyesen kaptál az akkori MDOSZ elnökségtől egy megbízást, mely az új választások egyik legfontosabb teendőjére a tisztségviselők küldöttközgyűlésen való jelőlésére vonatkozott. Ezt a megbízást elfogadtad és egyesületed (MOE) másik két tagjával el is végezted a feladat első részét, ( ez még szerepel az Ellenőrző Bizottság közgyűlési jelentésében is) ezt követően az ismert okok miatti sikertelen küldöttgyűlésen már nem fejezhettétek be a munkát, mivel néhány egyesület küldötteinek távozása miatt határozatképtelenné vált a fórum. A szerepvállalásotok csúcspontja és értelme pont a küldöttközgyűlésen való jelőlés lett volna, de ez ugye akkor az előzőekben ismert okok miatt elmaradt. Munkátok befejezésére az újra összehívott szombati (október 9 .- i) fórumon nyílt lehetőség, mellyel a Jelőlő Bizottság egyetlen tagja sem élt. Neked, vagy valamely bizottsági tagnak itt kelett volna megtennie a személyekre szóló javaslatokat, hiszen hárman élvezhettétek a közösség bizalmát. Sajnos gyengélkedésed nem tette lehetővé a jelenlétedet, melyet őszíntén sajnálok, de azért megkérdezném mi volt a többi bizottsági taggal, hol is voltak a fórumról ? 63 személy várta a jelőléseteket, de hiába ! Valamint miért nem is küldtél egy hivatalos értesítést a távolmaradásotokról az ügyvezető személynek Varga Sándornak ?
De a lehetőség megvolt arra is, hogy a jelőlési határidő végével lezárjátok a a jelőlést és írásban kiértesítsétek a fórum szervezéséért felelős személyt, aki viszont intézkedett volna a jelőlés ismertetéséről. Mindez nem történt meg és megint ott állt a madarászok legfelső fóruma az egyetlen lehetősséggel a kezében a helyszíni jelőléssel. A magam és az IDRE egyesület küldötteinek nevében is köszönöm a fáradozásotokat, de a továbbiakban igy nem kérünk belőle.

2. Egy kicsit sántít a személyemre való hivatkozás hiszen Én hívatalosan az Ellenőrző Bizottság nevében még 2o1o. augusztusában jelentést kértem a Jelőlő Bzottságtól a megbizásotok teljesítésének állásáról, melynek az e-mailben adott válaszát az EB. beszámolójába be is építettünk, ez az e-mailben leadott jelentés viszont semmiképp sem hellyettesítheti a Jelőlő Bizottság küldöttközgyúlésen való megjelenését és az ott elvégzendő jelentési kötelezettséget, akár személyesen a bizottság valamely tagja által előterjesztve, vagy a bizottság elnöke által megbízott személy adja is azt elő. Ezt bizony nem lehet áthárítani senkire, ez személyes megbizás volt amint a példa is mutatja nem teljesült, ha nagyon dúrván fogalmaznám meg a véleményemet két szóben leírhatnám, de nem teszem, csak azt írom, ha egy kicsit is tiszteled/litek azt a 63 embert aki ott időt, fáradságot és nem utólsó sorban költséget nem kímélve megjelent, akkor nem így fejezed, vagy fejezitek be a megbízatásotok teljesítését.

Végül is a kollektív bölcsesség azért felül kerekedett és mégis lett jelölés, igaz más alapszabályi pont alapján, de megtörtént a választás, rendben közakarattal, és egy csomó tanulsággal, melyet a késöbbiekben figyelembe veszünk a munkánk során. Én legalábbis ezen leszek, ezt megígérhetem.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 okt. 11, 8:22 
Kedves István,

mint megválasztott új alelnök, valamilyen szinten kötelességnek érzem hogy reagáljak a hozzászólásodra, de pálcát nem fogok törni a fejed felett. Azt majd megteszi a közösség!
Elvállaltál egy feladatot, melynek teljesítését/befejezését a szombaton jelenlévő 63 küldött előtt kellet volna megtenned. Akadályoztatásod esetén számos lehetőség lett volna számodra annak befejezéséről, de többek közt ezért is állt a bizottság 3 főből.
Az ellenőrző bizottságnak elküldött illetve az MDOSz fórumán közölt tájékoztatást augusztus 5-én tetted meg, még a normál küldött közgyűlés előtt. Azóta eltelt 2 hónap, így joggal lehetne feltételezni hogy újabb információkkal szolgálhatsz a küldöttek számára. De mivel semmilyen információ nem állt helyben rendelkezésre, a jelölések tekintetében nagy bizonytalanság keletkezett.

A továbbiakban jobbulást kívánok, bár ahogy láttam tegnap a monori friss levegő és napsütés meghozta ezt számodra.

Üdvözlettel:
Küzmös Csaba


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2370
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 21:55 
Igen, Marcsi, te pl. az IDRÉnél.

_________________
Herczeg Zoltán
http://zottanmadar.hu/
H26 011


 
Offline
Csatlakozott: 2008 szept. 9, 18:05
Hozzászólások: 3
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 21:29 
T. MDOSZ Vezetőség és Tagság!
Először is gratulálok a megválasztott tisztségviselőknek és eredményes munkát kívánok.
Sajnálom, hogy a közgyűlésen első alkalommal nem vettem részt, de megfáztam és légcsőhurutom miatt állandó köhögési inger gyötör.
Úgy gondoltam, hogy Eszteró Lajos Úr részére küldött tájékoztatásom elegendő, mivel azóta
újabb jelölés nem érkezett bizottságunkhoz, ezért nem volt miről beszámolni. A jelölő bizottság részére egyértelművé vált, hogy jelölteket a helyszínen kívánnak állítani, így a bizottság munkájára a tagság nem tartott igényt. A közgyűlés munkáját távolmaradásunk nem hátráltatta, hiszen alapszabály szerint a helyszínen is lehet jelölteket állítani, erre készültek a jelen levők. A jelölő bizottság munkájához támogatást a megkérdezettektől igen kis mértékben kapott.
Bánfai István
MOE elnök


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 21:01 
eszterolajos írta:

Így igaz, hogy nem szakadna bele egyetlen tag sem az 5oo,- Ft-ba. Mert a szövetségi küldöttgyűlés határozata szerint van változás mégpedig a regisztrációs díj 5oo,-Ft. lesz 2o11-től.


Egy picit "szerencsétlen" megfogalmazás a regisztrációs tagdíj ebben az esetben, ugyanis nem egy egyszeri díjról van szó, hanem éves tagdíjról, melyet regisztráció előz meg. Pontosabban ez az 500 Ft a "tenyésztők" éves tagdíja az MDOSz felé.
Ezzel a módszerrel súlyozva van az egyesületek anyagi támogatásának mértéke is, amit Gyepes Imre is szeretett volna.
Vagyis például egy 100 fős egyesületnek ezentúl összesen 57000Ft tagdíjat kell fizetni, míg egy 20 fősnek csak 17000Ft-ot.
Az hogy ez az 500 Ft elegendő e vagy sem, más kérdés. Egyenlőre több mint a semmi, túlzó összeg meghatározása esetén nem maradna senki csak a tagegyesületek... Az aranyközépút meghatározása jelen pillanatban nehézkes és merész vállalkozás lenne! (Szerintem)


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 20:21 
Sziasztok,

köszönöm szépen a gratulációkat, de lehet hogy inkább részvét kellet volna? :)
Sokan megkérdezték normális vagyok e, nem tudom! Ki az a mai világban? Aki társadalmi munkában szerepet vállal, vagy aki fittyet hány az egészre? (Csak költői kérdés volt! :D)

Minden esetre nagyon sok tennivaló és megoldásra váró feladat van, amiből ha csak az elnökség veszi ki a részét, akkor igencsak nyögvenyelős lesz!
Remélem az új vezetőség gyorsan rendezni tudja sorait és utána a tagegyesületek segítségét is igénybe tudja venni bizonyos feladatok végrehajtásakor, megoldásakor.
Addig is személy szerint én is, de biztos vagyok benne hogy a többi vezetőségi tag is, szívesen látja a tagegyesületektől, magánszemélyektől a felajánlásokat, az együttműködési pontok javaslatait!


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2370
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 19:56 
Én is gratulálok a megválasztott tisztségviselőknek és örülök, hogy végre egy kulturált közgyűlésen vehettem részt.

_________________
Herczeg Zoltán
http://zottanmadar.hu/
H26 011


 
Offline
Csatlakozott: 2010 júl. 25, 10:41
Hozzászólások: 10
Valódi név: Marlok János
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 19:23 
A MDOSZ. megválasztott tisztségviselőinek, szívböl gratulálok remélem a munkájuk eredményes és sikeres lesz lesz.
Jó lenne ha végre a madarakrol is szolna a történet.

Marlok János


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 11:21 
feketemarcsi írta:
Szia Lajos!

Látom, hogy te is befutottál. Neked is egy nagy gratula!



Köszönöm !

Kaptam is érte itthon....meg szerintem más is....

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 10:56 
feketemarcsi írta:
Egyébkét azon gondolkodtam, hogy Vladinak igaza van, kicsit változtatni kellett volna a tagdíj rendszeren.

Most minden egyesület/csoport 7000 Ft-ot fiztet, függetlenül attól, hogy hány tagja van. Ha mondjuk 500, vagy 1000 Ft/tag lenne (ebbe egyetlen madarász nem szakadna bele) akkor is sokkal több bevétele lenne a szövetségnek.



Szia !
Így igaz, hogy nem szakadna bele egyetlen tag sem az 5oo,- Ft-ba. Mert a szövetségi küldöttgyűlés határozata szerint van változás mégpedig a regisztrációs díj 5oo,-Ft. lesz 2o11-től.
Viszont eldöntheti az egyesület, hogy a tagoktól szedi - e be ezt az összeget, vagy tagi kedvezményképpen azt egyesületi kasszából fizeti ki a tagjainak.
Ez viszont erősen befolyásolja a regisztrációs létszámot a szövetségnél. Abban az esetben, ha a tag fizeti a reg.díjat a tag maga döntheti el, hogy kíván - e szövetségi tag lenni és ez máris eltérést okoz az egyesületi taglétszám és a szövetségnél regisztrált létszám között, ami viszont minden esetben vita kérdése lehet a küldötti mandátum kiszámolásánál.

Ha az egyesület fizeti be a reg. díjat akkor minden egyes tagnak járna a szövetségi regisztráció, igy példáúl nálunk akár 5o eFt- al is többet kellene fizetni, mint amit más egyesület fizet, viszont a szövetségben kapott kedvezmények nem fedezik a többletkiadást. Ezt a többletköltséget meg az egydesületi közgyűlésnek minden évben jóvá kell hagyni, ami viszont tagjainknál okoz esetleg ellen érzést. Jővőre a tagdíj alapból emelkedni fog 5oo,-Ft al. Remélem nem lesz ez miatt megint tömeges kilépés !!! Igaz Mi a tagdíjért adunk is némi pluszt tagjainknak, ilyen az ingyenes szaklap, a Német minőségű gyűrű 17o,- Ft. átlag helyett az önköltségi kb 1oo,-Ft os beszerzése, Ingyenes bíróképzés, jóminőségű önköltséges takarmánybeszerzés, egyes kisállatkereskedésekkel kötött megállapodás szerinti tagi vásárlási kedvezmény, mostanában kialakuló előzetes helyfoglalás rendszere a Monori börzén, az ingyenes hírdetési lehetőség a honlapon, az önköltséges börze, és tenyésztő látogatások és nem utolsó sorban az ingyenes oktatási rendszer kialakulása, mely nem csak tagjainknak, de leendő tagjainknak is nyújt a madarászatba betekintést, még sok más is van, ami ugyan nem érint mindenkor mindenkit, de létezik és élhetnek a tagjaink vele.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2009 dec. 15, 12:44
Hozzászólások: 6198
Tartózkodási hely: Érd
Valódi név: Malmarits Tamás
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 9:52 
Szerintem a két legfontosabb dolog a fegyelmi szabályzat kidolgozása (erre sajnos láthatóan szükség van) és a kedvezményrendszer kidolgozása. Ez utóbbi a tagdíjkérdést is megoldja, mert ha valaki fizet évente 1.000 Ft-ot, de cserébe kap kedvezményt mag, gyógyszer vásárlásnál, egészségügyi szolgáltatásnál, stb, akkor hamar belátja, hogy hosszú távon kifizetődő az az 1.000 Ft. -os beruházás.

_________________
It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.
Charles R. Darwin


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2010 okt. 10, 5:13 
Az Ellenőrző Bizottság nevében és a magam nevében is ezúton köszönöm meg minden egyesületi küldöttnek azt a bizalmat, mellyel a tegnapi küldöttközgyűlésen feljogosítottak bennünket a szövetségi munka ellenőrzésére, segítésére.
A megelőllegezett bizalmat a rendszeres, pártatlan és átfogó ellenőrzési munkavégzéssel, valamint az egyesületi vezetők, és rajtuk keresztűl a tagság tájékoztatásával kívánjuk végezni.

Közeljövő E.B. feladatai :

- a 2o1o.-évi E.B. beszámolóban elhangzott hiányosságok kijavításának utóellenőrzése, javaslattétel az elnökség felé a hiánnyosságok kijavítására,

- a szövetség közvetlen írányítása alá tartozó szakcsoportok jogi, pénzügyi tevékenységének 2oo7.- év január 1.- ig való visszamenőleges ellenőrzése, javaslattétel a feltárt hiányosságok megszüntetésére,

- 2o11.- évi E. B. munkaterv elkészítése, elfogadása.


Ami a helyszíni közvetítésből kimaradt .....

Persze nem a teljesség igényével írom, hiszen akkor nagyon hosszan kellene ecsetelni a történéseket.

Amit személy szerint fontosnak itelek meg :

- végre a küldöttgyűlés tiszta képet kapott arról, hogy, mely egyesületek támogatják a szövetséget és mely egyesületek nem tartják szükségesnek egy fontos döntéseket hozó testületi ülésen való képviseletet, ezzel együtt a szövetség munkájának támogatását.
Részemre megdöbbentő volt, hogy egy a regnáló elnökség által megbizott bizottság - a "Jelőlő Bizottság" vezetője, sem egyetlen tagja, nem jelenik meg a szövetség legfelső fórumán, de még szóban, vagy írásban sem jelezte senkinek, hogy elvégezte - e a rábízott feladatot, vagy sem. Van - e javaslata a tisztségviselőkre vagy nem kívánnak jelőlést tenni, de azt hiszem nemcsak én voltam ezzel így, hanem a jelenlevők közűl mások is. Nem kívánok pálcát törni e bizottság cselekedete felett, de részemre továbbra is csak a kiszámíthatatlanágot és a gáncsoskodást bizonyították.

- a megjelent egyesületi küldöttek szavazataikkal kinyílvánították a szövetségben való tevékenység támogatását, közösségi munkájában való tevékeny részvételt, mely egyben azt is jelentheti, hogy a bizalmuk mellett a támogatásukat is élvezni fogja az ujjáválasztott elnökség,

- a 2 évi rombolás után a bizalom újra helyreállhat és végre madarászkodhatunk egy kicsit,
minden esetre az új elnökségi felállás ezt sugalja. Az sem volt számomra meglepő, hogy a frissen megbízott tisztségviselők, nem frakciózni kedtek, hanem a küldöttgyűlés után közössen és azonnal megtárgyalták a legfontosabb tennivalókat,

Többek között :

- a COM kapcsolatok rendezését, a világkiállításon való részvétel sürgős tennivalóit

- a hazai regionális minősítő kiállítások újra kezdeményezését,

- a pénzügyi stabilitás legfontosabb teendőit,

- a szabályzatok sürgős elkészítését, benne az SZMSz és a fegyelmi szabályzatét is,

- a szövetségi vezetés és az egyesületi vezetés, benne a tagság közötti kommunikáció fejlesztésének kérdését is stb.....


Mindezek arra utalnak, hogy a szövetség vezetésében végre megtörtént a szellemi változás és olyan személyek vállaltak tisztséget, akik közössen kívánnak a madarászatért tevékenykedni és nem az egyénieskedés a legfőbb szempontjuk.

Persze nagyon sok tennivaló van, de a remény és az akarat is megvan a változtatásra.
Öszintén őrülök annak, hogy a rosta a közösségi munkát tartotta fenn, mint legföbb feladatot és végül is a küldöttek józan itélőképessége kerekedett felűl ebben a kérdésben.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 feb. 6, 21:10
Hozzászólások: 437
Tartózkodási hely: Kisújszállás
   
Hozzászólás 2010 okt. 9, 20:42 
Itt is szeretnék gratulálni a megválasztott elnökségnek!
A közgyűlés után jó volt együtt látni azt a kis csapatot, amely most már teljes egyetértésben az MDOSZ felvirágoztatásán fog fáradozni a jövőben! Még egyszer szeretném megköszönni az elnökségi tag pozícióra való jelölésemet. Úgy gondolom, hogy az elkövetkező időkben olyan emberekre van szükség az elnökségben, akik kellő szabadidővel rendelkeznek, melyet az egyesületi munkára fordíthatnak! Sajnos jelen helyzetemben úgy látom, hogy megválasztásom esetén nem tudtam volna elég időt fordítani az egyesületi teendőkre, így nem fogadhattam el ezt a jelölést sem. De ismételten jól esett, hogy ilyen bizalmat kaptam. További eredményes munkát és sok sikert kívánok az elnökségnek!

Üdvözlettel,
Vida József
H-10
Karcag

_________________
Vida József - freeportal.hu/siralyka


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2008 okt. 18, 23:30
Hozzászólások: 292
Tartózkodási hely: Szabadka
Valódi név: Tomek Róbert
   
Hozzászólás 2010 okt. 9, 18:02 
Gratulálok a megválasztott csapatnak és eredményes munkát kivánok neki !!!

Külön gratula Küzminek :31: .

üdv ROBY


 
Offline
Bronz fokozatú IDRE díjas
Avatar
Csatlakozott: 2006 dec. 24, 6:00
Hozzászólások: 605
Tartózkodási hely: Karcag
   
Hozzászólás 2010 okt. 9, 18:00 
Helló!!!

András, légyszives az "állnevemet" ne ragaszd másra, mert még ebből is "káosz" lessssssz!!! :14:

_________________
Üdv: Vajó Sándor


 
Offline
Csatlakozott: 2009 jan. 13, 21:31
Hozzászólások: 188
Tartózkodási hely: Budapest +36-20-337-6666 +36-30-749-7400
Valódi név: Csiszár István
   
Hozzászólás 2010 okt. 9, 14:42 
Teljesen megdöbbentő ez a ruppótlanság. Jól mondod. Csak most hiszem el , h nem volt még postára sem pénz!! Monori okádásodból kimaradt az esetleges eladási variens is.
Persze van megoldás . Most van lehetőség rá!! Vasszigorral.
Szegény én akkor most mint H 50-39 akkor én hol vagyok :91:


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 88 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő



Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  

Pontos idő: 2024 márc. 28, 14:34
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO