Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával






Hozzászólás a témához  [ 58 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal 1, 2, 3  Következő
Szerző Üzenet
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2010 dec. 12, 9:04 
Tisztelt Fórumozók !

Jónéhány hozzászólás válaszadásra késztetet, de e topikban tudatosan megvártam a tegnapi MDOSZ elnükségi ülést, mely az utobbi évek legszakmaibb, valamint a közösségi munkát felvállaló értekezlete volt. Ez az értekezlet újból megerősített abban, hogy megfelelő hozzáállással, kellő mennyiségű akarattal lehet ténylegesen eredményeket elérni és felvázolni a jövőt. Azt nem mondom, hogy most már minden sinen van és eljött a madarászati kánaán, de az biztos, hogy aki ott résztvett a munkában az hitet tett arra, hogy támogatni fogja a közös célkitűzést, a madarászat hazai fejlesztését. E fajta hozzáállás megerősítet abban, (nemcsak engem) hogy a szövetség vezetőinek célja helyes irányba mutat és a korábbiakhoz képest sokkal több támogatást kap, vagy fog kapni akár a tisztségviselőktől akár az általuk képviselt egyesületi tagoktól. Ezért aztán az a véleményem, hogy nem igazán szükséges belebonyólódni a sehova nem vezető vitákba, hanem konkrétumok felmutatásával választ adni rá.
Egyik ilyen konkrétum, hogy tagjaink részéről jelenleg már 34 főre nőtt az MDOSZ- be regisztrált tagok száma. A tegnapi napon rendeztük a szövetség felé befizetendő egyesületi tagdíj és a regisztrációs díj (vagy minek nevezzük) arányos összegét. Ez mellett felvállaltuk az MDOSZ honlap anyagi, technikai bázisának megteremtését, valamint admin tevékenységének ellátását. Ezzel megteremtve a tájékoztatás egyik alapvető feltételét.
A másik segítség talán az, hogy a megalakult munkabizottságokba ténylegesen tevékenykedő tagokat delegálunk, és az IDRE vezetése részéről, segíteni is fogjuk őket a megbízatásuk végrehajtásában. Egyik fontos és sürgős a munkabizottságot támogató segítség az MDOSZ taglétszámának folyamatos nyílvántartása. Ehhez olyan internetes hozzáféréssel rendelkező személy/lyek önként jelentkezését kérjük aki a szövetségi taglétszám nyílvántartását felvállalná/k. (külön e-mail címet biztosítunk számukra)
Egyéb a szövetséget támogató munkánkról rendszeresen tájékoztatást fogunk adni.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Csatlakozott: 2008 jún. 19, 17:01
Hozzászólások: 249
   
Hozzászólás 2010 dec. 10, 13:10 
Tisztelt Vajó Sándor!
Az emberi tisztességnek nem fokmérője az ismertség. Őszintén kívánom, hogy a madarászatban legyen annyi öröme, örömed, mint amennyit én kaptam eddigi életemben. Sajnálom, hogy ezt a szép hobbyt megkeseríti a jelenleg tapasztalható becstelen háború.
Önnek, Neked és minden IDRE olvasónak kívánok áldott ünnepeket, és egészséggel eltöltött eredményes új madarászjövőt. Üdv. Lakó Antal
"Azt a jót, amit ma cselekszel, holnap elfelejtik.
Ha jót teszel, azt mások úgy tekintik majd, hogy hátsó szándék vezet.
A becsületesség, a tisztesség és az igazmondás támadhatóvá tesz."
NE TÖRŐDJ VELE! CSAK TEDD, AMI TŐLED TELIK!


 
Offline
Bronz fokozatú IDRE díjas
Avatar
Csatlakozott: 2006 dec. 24, 6:00
Hozzászólások: 605
Tartózkodási hely: Karcag
   
Hozzászólás 2010 dec. 9, 20:03 
Tisztelt Lakó Antal!!

Lehet, hogy ezt jól "benéztem"- és akkor elnézést kérek-,de közöttünk az a különbség, hogy én ismerem, hogy Ön mit tett a madarászokért,- és ezért minden elismerésem,- viszont szerintem Ön nem tudja, hogy én ki vagyok, de elmondom: egy elkötelezett magyar madarász. Én soha nem kértem senkitől semmit, de mindíg adni szerettem volna, néha még akkor is, amikor a kézfogásra nyújtott kezemmel saját magamat vágtam orrba. És a következő alkalommal megint kezetnyújtottam. Persze egyszer minden "jónak" vége szakad.

Mégegyszer elnézést a "mellé lövésért".

Tenyésztő üdvözlettel: Vajó Sándor

_________________
Üdv: Vajó Sándor


 
Offline
Csatlakozott: 2008 jún. 19, 17:01
Hozzászólások: 249
   
Hozzászólás 2010 dec. 9, 18:01 
Tisztelt Vajó Sándor! Nem jól értette, értetted! Pontosan pozitív példaként említem és egyfajta kiálltásnak a felszólalását, felszólalásodat. Lajost igencsak régota ismerem, és amit az IDRE elért azt kevesen mondhatják el magukról. A kisebb egyesületeket soha nem bántanám, hiszen nekik a létük is eléggé sok anyagi megpróbáltatást jelenthet. Nem is várnám el, hogy 23 fő befizesse a 7000 Ft + 11500 Ft= 28500 Ft KÖZÖS KÖLTSÉGET. Ez még egy fillért sem tartalmaz az egyesületük, egyesületetek közös működésére. A mai megélhetés mellett, legalább 5000Ft-os tagdíjat kell, kellene személyenként beszedni, ezt én is sokallom, de a döntés az Önöké, a TiÉTÉK. Megéri, vagy nem és a közösség tényleg ettől lesz közösség? Más a helyzet az IDRÉVEL. Lajosék újságot szerkeztenek, müködtetnek egy aktív Internetes fórumot, kirándulásokat szakmai megmozdulásokat, bíróképzést szerveznek. Sokak helyett is teszik, ahogy a közért, mások szórakozására meghozzák áldozataikat, nincs összhangban egyetlen egyesülettel sem. Tehát majd Lajosék is döntenek, ahogy nekik is tetszik, de az mégis fúrcsa lenne, ha ÖK is alig több jogot szereznek, szerezhetnek, mint egy kisebb létszámú tagszervezet! Nem vagyok IDRE tag, így Őket csak avval tudom segíteni, hogy néha belekotyogok a fórumukba, ha valami felkellti ingerküszöbömet, és saját részemre megveszek mindig a megjelenő újságukból két példányt. Sajnálom, hogy a kettős tagság Őket is súlytja, vagy milyen egyéb belső ok jelenti mindazt, amit Lajos leirt. Sajnálom azokat a madarászokat is, akiknek dönteni kell, hogy mégis Lajosnál regisztrálnak, vagy inkább lakóhelyükön lévő egyesületüknél. Mi van ezekkel az un. anyaegyesületekkel, ha ennek következtében mondjuk náluk nincs meg a tíz regisztrált tag? Ök így valóban nem is lehetnének bejegyzett egyesület, vagy majd érdekük hogyan érvényesül? Nem folytatom, mert megigértem, a dolgok további menetébe illetlenség beleszólnom. Majd döntötök, döntenek azok akiknek dönteni kell. Mégegyszer tisztelem a kisebb egyesületek igyekezetét, nem ellenük beszéltem, csupán a magunk helyzetéből azt látom, hogy a cél a potenciális "nagyok" beleszólásának egyfajta korlátozása, pedig Lajos példája is igazolja, hogy a közös szekeret ezek húzhatnák igazán! Ez marad a véleményem, még akkor is, ha sokan nem értik, vagy nem akarják megérteni. Üdv. Lakó Antal


 
Offline
Bronz fokozatú IDRE díjas
Avatar
Csatlakozott: 2006 dec. 24, 6:00
Hozzászólások: 605
Tartózkodási hely: Karcag
   
Hozzászólás 2010 dec. 9, 16:48 
Tisztelt Lakó Antal!!!
Számomra a mondandójának egy része nem egészen világos. Ön arra gondol, hogy mi leakarunk "nyomni" egy 100 fős egyesületet??? Nos én csak arra szeretnék példát mutatni, hogy az egyesületek elnökei tekintsék szívügyüknek, hogy a tagságuk minél nagyobb mértékben vállaljon "szolidaritást" a szövetség mellett. Vannak akik mindíg azt hangoztatják, hogy mit ad nekünk a szövetség.(!!!) Én viszont , azt mondom: a SZÖVETSÉG MI vagyunk.(!!!!!) Én úgy gondolom, hogy az Ön által leírtakkal teljes mértékben azonosulni tudok, ennek ellenére a gondolatainak kifejtésében mégis valami disszonanciát érzékelek. Vagyis , mintha én nem lennék "teljesen normális". (Nekem így jött le!) Soha sem voltam a palotaforradalom híve, és ezután sem leszek, de vannak akik minden határon túlmennek, és ez a közösség rovására megy. Sok mindent megértek a "párbajozók" akarataiból, de az ilyetén megoldással- amik történtek- nem tudok, és nem is akarok azonosulni. Sajnos, hogy hazánkban minden területen az egymás lejáratását sportként űzik hazánk "fiai."
U.i.: Minden "NAGY" egyesület megnyugodhat, hogy egyetlen kis f.... egyesület nem fogja "eltaposni"!!!

_________________
Üdv: Vajó Sándor


 
Offline
Csatlakozott: 2008 jún. 19, 17:01
Hozzászólások: 249
   
Hozzászólás 2010 dec. 9, 13:48 
Kibújik a szög a zsákból, avagy az a tagdíj nem tagdíj?
Tisztelt fórumokat olvasó madarászok, MDOSZ vezetők, AZ pártolók, acsarkodók!
Egyesületünk a H-40 HÁROM különböző fórumon közzé tette tájékoztató meghívóját a december 17.-i összejöveteléről. Azt hiszem igen tisztességesen kivártuk, hogy megfelelő információkat szerezzünk az MDOSZ terveiről, az AZ –vel kapcsolatos elképzelésekről. Szakmai programjaink mindig nyitottak mindenki előtt, függetlenül az előadó személyétől, vagy a téma kényes mégis nyilvánosság előtti felvállalásának kockázatától. A teljes madarász társadalom érdekében tettük a mai napig. Mindenki aki legalább annyit tett vagy tesz a közösségért, mint tettünk teszünk mi, az nyugodtan kritizálhat, de az ismeretlenségben semmittevők kezdjenek előbb bizonyítani. Sorolhatnám a programjainkat, ahol előadó lehetett sokak örömére Schmidt Egon Kossuth díjas író, vagy a jelenlévők szerezhettetek az európai fajokkal, kanárikkal, egzótákkal kapcsolatban igencsak több egyesületben hasznosítható tudást. Személy szerint én sem anyagi előnyökért írtam néhány írásomat, és azt sem, kérdeztem egyetlen látogatómtól sem, hogy melyik egyesület tagja. Rátérek a tagdíj kérdésére. Sajnálom, hogy sokan igen feledékenyek, amikor a fejem büdössége kerül szóba, vagy hazaárulóznak. Tessenek visszamenőleg elolvasni, hogy hány alkalommal szólaltam meg az anyagi bázis megteremtése érdekében. Azt pedig, hogy taglétszám után legyen a tagdíj, én javasoltam először. Micsoda felháborodást váltott ki. A fő ellenérv az volt, hogy a nagy egyesületek többet fizetnek be, mint ahány tagúk, van valójában. Ez a kérdés elvezetett ismételten a regisztráció kérdéséhez. Ugyanis evvel a befizetett összeggel jogosultság lehetne a szavazásra. Szeged befizet 100 ember után fejenként 300- 1000 Ft-ot melynek pontosítása a közgyűlés feladata, akkor elküldhet 10 küldöttet és kész. Igen ám de akkor a Pannónia is elküldött volna 10 embert, a H-50 is, és talán a H-40 is. Kedves madarászok akkor ebben nem az volt a fontos, hogy leegyszerűsödjön az örökös vita az igazolványról, és bevétel keletkezzen, hanem az, hogy CSALUNK! Így indítani valamit, hogy eleve feltételezzük a csalást, avval egységet soha nem teremt senki. Igazán szeretném tudni, hogy a kisebb egyesületek ebben milyen hátrányukra hivatkoztak. Nem volt szándékom az MDOSZ új vezetésének dolgát nehezíteni, amikor azt kértem, hogy az új vezetők mutatkozzanak be, vagy megkérdeztem mi lesz 2011-ben a tagdíj. 2009, 2010- ben semmire befizetett MDOSZ tagdíjunk talán még felhatalmaz arra, hogy legalább ennyit megkérdezhetek. Kérdésem csupán azt célozta, hogy megkönnyítse döntésünket a következő évekre, hiszen ezt az összeget a tagoktól kell elkérni, hasonlóan az AZ tagsági díjával együtt. A jól tájékozottakkal közlöm, hogy a döntés nálunk még nem született meg egyikről sem, és az összegről sem! Mellesleg nem is értem, hogy mi a kifogás az AZ ellen? Sem a COM, SEM az AZ nem magyar szervezet, de ETTŐL FÜGGETLENÜL mindkettő SZAKMAI előnyeit élvezhetné a teljes madarász társadalom. ANNAK ELLENÉRE, HOGY EBBEN A SZEMÉLYES RÉSZTVÉTEL IGENCSAK KEVESEKNEK ADATIK MEG. Az erről szóló vita a HŰLYESÉG HATÁRAIN IS TÚLLÉP. TUDTOMMAL A KEZDEMÉNYEZŐK, SZERVEZŐK EBBŐL A LEHETŐSÉGBŐL NEM ZÁRTAK KI SENKIT.
Visszatérek a szögre és a zsákra. Volt egy egyszerű kérdésem, hogy mennyi a tagdíj. Erre Csabától, aki az MDOSZ egyik alelnöke, kaptam egy tisztességes korrekt választ. Sajnálom, hogy más hozzászólásokból pedig az derült ki, hogy az annyi mégsem annyi. Megkérdezném, hogy akkor milyen alapszabály határozza meg a tagdíj mértékét, ha Ti sem tudjátok? Jó lenne, ha erről a kérdésről a mostani vezetőség egységes álláspontot képviselne. Az is egyenes beszéd, ha nyíltan leírnátok, hogy az alapdíj 7000 Ft és még 10 fő minimális regisztrálásával 5000 Ft, összesen 12000Ft minimum, vagy menjünk a fenébe! De ez aztán mindenkire kötelező és a nevezett egyesület csak így kap EGY szavazati lehetőséget! Mivel nem vagyok sértődős, így mostani mondandómat le is zárhatnám, de megdöbbentett Eszteró Lajos és Vajó Sándor hozzászólása. Olvassátok csak el néhányszor alaposan! Ez nem nekem vagy nekünk szólt. Ez kiáltás a teljes madarász közösségnek egyaránt nem nevezhető tömegnek. Nagyon nagy a baj! Vajó Üdv Lakó Antal Sándor, ha a teljes tagsággal regisztrál, kap két szavazati jogot. Eszteró Lajosnak az elmondása alapján tagjainak a kétharmada a tagsággal kapcsolatban vagy negatív, vagy nem döntött. Jelenlegi biztos alapon ugyanannyi szavazati joggal rendelkezik, mint Vajó Sándor!!!! Nem vagyok IDRE tag, ÍGY zárt információs anyagukat sem ismerhetem, de vezetői tapasztalatom alapján kijelentem, hogy a többség náluk is eljuthatott a teljes függetlenedés gondolatához. Szóval Lajos még kétszer ennyi tagot regisztrálj, mert aztán mehetsz Te is FEJETMOSNI! Lajos innentől csak egy lépés, egy haragos és máris megvádolnak, hogy a választások érdekében nektek is volt néhány „gidátok”, azaz Ti is CSALTATOK, mert nem is vagytok annyian. Lajos helyzeted így azonnal hasonlatossá válhat az enyémmel, és akkor mit teszel? Életed, életem munkáját lehet egy képtelenséggel azonnal megkérdőjelezni. Nyílván Te sem, így én sem magyarázkodom. Ígérem Nektek, hogy szervezeti kérdésekben, a továbbiakban nem fogok hozzászólni, és azt is fontolóra veszem, hogy a méltatlan helyzet következtében a szervezeti életet átadom másoknak. Jelen írásomat közös gondolkodásra ajánlom mind három fórum olvasóinak. Fiatalok oldjátok meg a megoldandót, akadályozzátok meg a teljes szétesést, mert mind ezt nem okozhatja 4-5 ember kibékíthetetlen gyűlölködése!


 
Offline
Aranykoszorús mestertenyésztő
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 16, 17:49
Hozzászólások: 3356
Tartózkodási hely: Szeged
Valódi név: Eszteró Lajos
   
Hozzászólás 2010 szept. 10, 8:18 
Tisztelt IDRE egyesületi küldöttek !

Az MDOSZ következő küldöttgyűlése 2o1o, Október 9. - én lesz a megszokott helyen Törökbálinton.
Egyesületünket 1o fő képviselheti. A sikeres választások érdekében kérem, hogy ezen a napon is jelenjetek meg és támogassátok az egyesületünk jelöltjeit.

A jelőltekről külön e-mailban értesitünk benneteket.
Kérem, hogy amennyiben ezen a napon akadályozva lennétek azt legkésöbb szeptember 15 -ig jelezzétek az idtre@idre.hu email címre.

_________________
üdvözlettel : -el-


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2370
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
Hozzászólás 2010 júl. 9, 21:37 
Szia Csaba!
Köszi a választ! :)

_________________
Herczeg Zoltán
http://zottanmadar.hu/
H26 011


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
Hozzászólás 2010 júl. 9, 21:36 
Hali,

Nem csak neked nem jön be.
Sajnos technikai okok miatt nem működik jelenleg a szövetség honlapja, a probléma megoldása folyamatban van.

üdv:
Csaba


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2370
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
Hozzászólás 2010 júl. 9, 21:19 
Bocsánat, hogy ide írok, de csak nekem jön be az MDOSZ honlap/fórum vagy megszűnt? :o

_________________
Herczeg Zoltán
http://zottanmadar.hu/
H26 011


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 dec. 9, 13:28
Hozzászólások: 921
Tartózkodási hely: Nyírtura
   
Hozzászólás 2010 feb. 10, 12:19 
Az MDOSZ elnökségének soron következő elnökségi ülését, illetve az elnökségi üléssel egy időben a tagegyesületek vezetőinek elnöki értekezletét összehívom, melyre tisztelettel meghívom!


Helye: Budapest

Kozák téri Közösségi ház Gábor Áron u. 58/C

(Megközelíthető a Bosnyák térről a 124-es, a Mexikói úttól a 225-ös, Újpestről a 96-os, 296-os autóbusszal)





Ideje: 2010. február 20. szombat 10.00

Napirend:

1.A Szövetség 2009. évi feladatai, az elvégzett munkák, anyagi háttér
2.A regisztráció körüli problémák megvitatása
3.A 2010 áprilisi küldöttgyűlés előkészítése, munkabizottságok felállítása
4.A 2010 évi munkaterv összeállítása
5.Egyebek


Részvételére számítunk!




Üdvözlettel: Varga Sándor
elnök



Nyírtura, 2010.02.03

_________________
Varga Sándor
http://avikultura.blogspot.com/


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 dec. 9, 13:28
Hozzászólások: 921
Tartózkodási hely: Nyírtura
   
Hozzászólás 2010 feb. 7, 17:48 
Felhívás a Szövetség elnökségi tagjainak és a tagegyesületek vezetőinek részére

Az MDOSZ elnökségének soron következő elnökségi ülését, illetve az elnökségi üléssel egy időben a tagegyesületek vezetőinek elnöki értekezletét összehívom, melyre tisztelettel meghívom!


Helye: Budapest

Kozák téri Közösségi ház Gábor Áron u. 58/C

(Megközelíthető a Bosnyák térről a 124-es, a Mexikói úttól a 225-ös, Újpestről a 96-os, 296-os autóbusszal)





Ideje: 2010. február 20. szombat 10.00

Napirend:

1.A Szövetség 2009. évi feladatai, az elvégzett munkák, anyagi háttér
2.A regisztráció körüli problémák megvitatása
3.A 2010 áprilisi küldöttgyűlés előkészítése, munkabizottságok felállítása
4.A 2010 évi munkaterv összeállítása
5.Egyebek


Varga Sándor

_________________
Varga Sándor
http://avikultura.blogspot.com/


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 26, 20:30 
Kedves forumozók,

a tagnapi napon megrendezett MDOSZ tisztújító választások után a szövetség vezetése a következőképpen alakúlt:

Elnök:
Varga Sándor

Alelnökök:
Dudás János
Fedor Vilmos
Tóth Sándor

Elnökségi Tagok:
Fülöp János
Gergácz Imre
Hamza Zoltán
Lakó Antal
Pákozdi Károly
Zóni Levente
Tóth István

Ellenőrző bizottság elnöke:
Eszteró Lajos

Ellenőrző bizottság tagjai:
Czinege István
Bak István

Ezúton is kívánunk nekik sok sikert, erős és kitartást a következő ciklushoz.


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 aug. 7, 13:39
Hozzászólások: 2370
Tartózkodási hely: Győr
Valódi név: Herczeg Zoltán
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 25, 19:13 
Na mi a helyzet?????!!! :?: :?: :?: :!: :!: :!: :idea: :roll:

_________________
Herczeg Zoltán
http://zottanmadar.hu/
H26 011


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 20, 21:58 
Kedves Sándor,

csak egy gondolatmenetet szeretnék még hozzáfűzni. Az elmúlt fél évben annyi fenyegetést és ordibálós telefont kaptam (kaptunk), amennyit előtte még soha. Már nem is számolom hogy mikor ki akarta a "fejemet" venni valamiért.
De kérdezem én hogy miért? Azért mer nap mint nap megpróbálok valamit letenni az asztalra! Azért mert időmet és energiámat nem sajnálva próbálom megoldani azokat a problémákat amik az utamba kerülnek! Nemutolsósorban pedig azért mert ezeket nem magamért teszem, hanem egy közösségért! A magyar madarászokért!

Szerintem is velem lehet a gond...


 
Offline
Bronz fokozatú IDRE díjas
Avatar
Csatlakozott: 2006 dec. 24, 6:00
Hozzászólások: 605
Tartózkodási hely: Karcag
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 20, 20:37 
Helló!!!

Én ehhez a témához nem tudok, de nem is akartam hozzászólni- főleg nem az MDOSz. honlapján,- de azt olvasava- oda nem ÍRVA- azon csodálkozom, hogy egyes embereknek saját maguktól még hogy nem lett hányingere. Amit ma a magyar madarászok -MADARÁSZ címszó alatt művelnek- az minden képzeletet felülmúl. Így aztán minden bizonnyal, csak a sok jelölt fog részt venni a küldött közgyűlésen. Talán nemsokára elérik, hogy lefelezik az MDOSz. tagegyesületeinek a számát. Csak nézegetek, hogy mennyi jártas, frofi tenyésztő van aki az "életét" is feltenné a magyar madarász társadalom fejlődésére.(!!!) És azt a mocskolódást amit egyesek megengednek maguknak,- sokszor nem is értem aggodalmukat, mikor nem is tagok(?!)- és nem veszik észre magukat, hogy pontosan ŐK azok, akik mindent megtesznek, hogy romboljanak. Szerintem ez jól fog sikerülni- bár ne úgy lenne(!!!)- és végleg sikerül mindent lerombolni. Mert ez olyan szép MAGYAROS!!!
Tudom, hogy ehhez maximum csak azok írnak akik utálnak, de én tudom, hogy sajnos sokan vagyunk akik így gondoljuk. Szégyen ami a háttérben aknamunka folyik, és egymás utálatára, gyűlöletére buzdítanak. (Na nekem meg ettől lett hányingerem.) Milyen jó lenne, ha egyszer nem azt a hülye magyar politikai elitet(!!!!) próbálná utánozni minden magyar ember, aki többet gondol magaról, mint amit valójában ér. Remélem, nem nekem lesz igazom, és én már megint csak u...tam!!!
Sajnálom, hogy ez a szervezet ide jutott. (Remélem, hogy most boldogok a "sírásók", de kivánom, hogy ettől nagyobb örömük soha ne legyen.)

_________________
Üdv: Vajó Sándor


 
Offline
IDRE tag
Avatar
Csatlakozott: 2006 okt. 15, 22:04
Hozzászólások: 3579
Tartózkodási hely: Budapest
Valódi név: Küzmös Csaba
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 20, 7:48 
Szia Feri,

Az MDOSZ honlapján a következő található, ha esetleg még nem olvastad volna:

MDOSZ tisztújító közgyűlés, Törökbálint 2009. április 25. 10.00.

Tisztelt tagok, madárbarátok!

A Magyar Díszmadártenyésztők Országos Szövetsége tisztújító közgyűlést tart április 25.-én, 10 órakkor (Törökbálint, Művelődési Ház, Munkácsy u. 83., parkolás a Munkácsy u. 71. alatt).
Az április 4.-én megtartott közgyűlésünk sajnos határozatképtelennek bizonyult, így az újból összehívott közgyűlés a küldöttek számától függetlenül határozatképes lesz. Ezért arra kérünk minden egyesületet, az alábbiakban összesített lista alapján delegálják küldötteiket lehetőleg minél nagyobb számban.

Az alábbiakban az egyesületek neve mellett a maximálisan küldhető küldöttek számát tüntetjük fel:
H-01. Budapest 6
H-02. Csorna 3
H-03. Békés megyei csoport 4
H-04. Siroki Zoltán Díszmadártenyésztő Egyesület 3
H-07. Békés városi egyesület 1
H-08. Bácsalmás 2
H-09. Kiskőrös 3
H-10. Karcag 3
H-11. Kecskemét 2
H-12. Miskolci Díszmadár Egyesület 2
H-13. Nyíregyháza 4
H-15. Díszmadártenyésztők és Természetvédők Egyesülete 2
H-17. Díszmadár és Díszállattenyésztők Zala Megyei Egyesülete 3
H-18. Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesülete 3
H-19. Szombathely 2
H-20. Tatabánya 3
H-21. Szeged 5
H-22. Sopron 1
H-25. Savaria Szombathely 1
H-26 Arrabona Díszmadár- és Kisállattenyésztő Egyesület Győr 2
H-27. Ifjú Díszmadártenyésztők és Term. védők Regionális Egyesülete 7
H-28. Díszmadártenyésztők Veszprém Megyei Egyesülete 2
H-31. Madárbarátok Móri Egyesülete 3
H-37. Rákóczifalvi Madárbarát és Természetvédelmi Kör 1
H-38. Madárbarátok Országos Egyesülete 1
H-39. Szentesi Díszmadártenyésztők Közhasznú Egyesülete 1
H-56. Szolnok 2
H-82. Díszmadártenyésztők Nyúli Egyesülete 1
H-89. Monorkörnyéki Díszmadár és Kisállat Tenyésztő Egyesület 3
H-96. Madárbarátok Törökbálinti Egyesülete 3
H-99. Fertőd 4
H-MNK Roller Kanári Szakcsoport 2
+ elnökség 11 fő


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 nov. 6, 10:30
Hozzászólások: 872
Tartózkodási hely: Budapest-Marosvásárhely
Valódi név: Nyíri Ferenc
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 20, 6:33 
Igen,Kuvik teljesen egyetértek veled,de ezt tudod te is,hogy tisztánlátom a dolgokat.

Senki nem tud semmi infót az elnökválasztásról???
Mikor,hol és kik a jelöltek,stb???

_________________
Üdv:Nyíri Ferenc


 
Offline
Bronz fokozatú IDRE díjas
Avatar
Csatlakozott: 2006 dec. 24, 6:00
Hozzászólások: 605
Tartózkodási hely: Karcag
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 5, 19:38 
Helló Feri!!!

Csak úgy látom, hogy mindenki elfelejti, hogy az MDOSz.-t a tagszervezetek "tartják el", és onnan csak annyi pénz vehető ki, amennyi befolyik. Szerintem ez a pályázatosdi, egy "országnyomorító pénzherdálás." Ez arra jó, hogy akik közel ülnek a tűzhöz, jó sokat tudjanak lopni, és persze valamit kell csurgatni "népnek is". Alapvetően úgy érzem, hogy a társadalmunk még a civilszerveződéshez nem nőtt fel, és sajnos a "főcsapás vonalnak" is az a jó, ha minél később nő fel. (Addig is jó sok pénzt el lehet tüntetni!!!)
És sajnos -vagy nem-(???), de ebben az országban a káosz minősül a rendnek. Ez nem csak a madarászokra a jellemző, hanem általában a magyar civil szerveződésekre. Nálam- és remélem, hogy nem vagyok egyedül- a madarászat a madárról, és a barátságokról szól. Itt azonban csak azt látom, hogy mindíg azon a rohadt pénzen megy a vita. Pedig hidd el nekem, hogy lehet ezt másként is csinálni. (Nem akarok példát felhozni.)
Ezt a hozzászólásomat is neked szántam- nyíltan- és senkivel nem fogok róla vitatkozni, és nem fogom megvitatni a véleményem.
én úgy gondolom, hogy az történt ami hol kicsiben, hol nagyobban be szokott következni.
A többit majd talán egyszer személyesen.

Tenyésztői üdvözlettel: V.S.

_________________
Üdv: Vajó Sándor


 
Offline
Avatar
Csatlakozott: 2007 nov. 6, 10:30
Hozzászólások: 872
Tartózkodási hely: Budapest-Marosvásárhely
Valódi név: Nyíri Ferenc
   
 
Hozzászólás 2009 ápr. 4, 23:03 
ckuzmos írta:
Kedves fórumozók, IDRE tagok.

a mai napon megrendezett MDOSZ küldöttgyűlés kevés küldött megjelenése miatt határozatképtelen volt. A gyűlés megismétlésére 2-3 hét múlva lehet számítani, akkor azonban már bármennyi küldött s jelenik meg, az határozatképesnek fog minősülni.

Részletek gondolom majd később a Szövetség honlapján lesz olvasható.

Üdvözlettel:
Küzmös Csaba



Sajnos én azt látom,hogy a szabályzatok miatt megint a madarászok iszák a levét,amit nem is olyan egyszerű megváltoztatni,lehet itt papolni,fűt fát,az igazság az rejtély,szomorú de ezek a tények.

Papolnak itt össze vissza,hogy így a C.O.M meg felendűlés de szerintem nagyon sokan elvannak így a csendesben,ahogy érzem nem nagyon érdekli,hogy van egy része a madarászoknak akik nemzetközi szinten is megméretettnék magukat,de jó lenne ha az M.D.O.Sz. is állna valamit az anyagiakból és nem csak igéreteket:
Nagyon sajnálom,hogy azok a sportásak akik ma potyára mentek el a közgyűlésre(reménykedve) és utaztak több kilómétert,felesleges költség volt számukra és azok akik nem vették a fáradságot hát ......
De ez is csak egy saját vélemény.

_________________
Üdv:Nyíri Ferenc


 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 58 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő



Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés ebben a témában:
Ugrás:  

Pontos idő: 2024 márc. 28, 14:14
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO