A tegnap nagyon elmélyült szakmai eszmecserét folytattunk Monával a madarak szaporító szerveiről, a madarak anatómiájáról, de főként a tojásfejlődésről . Gondolhatjátok, milyen magasröptű beszélgetés folyt az éteren át
Géntechnológia, Madárgenetika, A madarak kezelése, megfogása, Madárfészkek készítése, A madarak gyűrűzéséről, A kalitka berendezése, Az elhelyezés lehetőségei, Ivarmeghatározás, Az egészséges madár jellemzői, A madár kiválasztása, Madarunk beszerzése és elhelyezése, A madarak anatómiája, A madarak tollazata, A madarak testfelépítése, Rendszertan és Evolúció.
így tenyészszezon kezdetén mindenikünkben nagyon sok kérdés merül fel- kinél rendes időben, kinél meg hamarabb
Én személy szerint egy könyvet vezetek a meglévő madaraim adataival kezdve, és külön lapokon készítek jegyzetet magamnak különböző témákkal. Ezáltal nem kell minden egyes dolgot újból előásnom innen a Netről, hanem ott van kéznél rögtön az alsó polcon
Amaryl, nekem is háncskosárkáim vannak már több éve a tenyészkalitokban, de le lehet azért azokat is szépen pucolni, fertőtleníteni. Én ezt azért szeretem, mert először is term. anyagból van, mérete tökéletesen megfelel a kanáriknak (10 cm az átmérője, mélysége 6-7 cm). Ha meg ki kell dobni, akkor aránylag olcsón lehet másikat venni helyette.
Imola, ha a képfeltöltéssel gondod van- vagy bárkinek-, úgy az én címemre is elküldheted mint csatolt fájl: teutschgékukacsötöbö , van programom hozzá mivel le tudom csökkenteni a méretét- ha ez lenne a gond, és nagyon szívesen felteszem ide a topikra
Rollerbird, a székely ember elsősorban humoráról híres. Persze, nem mindenki van kellőképpen megáldva ezzel az isteni adottsággal, jó esetben meg pozitív hatást kelt az önirónia- apropó a vegyes bolt cégtáblája, mit elhoztál a gyönyörű hegyvidéki látkép mellé. Épp a szomszéd utcában van egy kocsma, minek neve "Botlasztó", aztán van a másik sarkon a "Veri bár"
Neco, örülök, hogy előkerültél! Mesélj! Hol jártál? Mit láttál?
Puszi nektek: Gabesz
Úúúú, bocsi.