Sziasztok!
Imola, az én történetem annyi, hogy amikor megkaptam Doromboló champion madarát, nagy örömömben ki is engedtem másnap, szürkületkor, hadd repdessen egyet. Persze akkor még nem tudtam, hogy csak úgy szabad ezt megtenni, ha nem ég máshol a villany, mert a madár a fény felé fog repülni. Nos, az étkezőben égve maradt a villany, és a madár ezerrel húzott is ki! Persze a hirtelen nagy fénytől megrészegülve, nem figyelve semmire egyenesen az ablaknak repült! Nagy koppanás, én meg csörtetek, hogy vajon hova esett szegényke, természetesen beesett a hűtőszekrény mögé, ahol ugye a hűtőrács meleg.... Meg is kapaszkodott a kis lábaival a tetején, és hálásan pislogott, amikor leemeltem onnan. A szívbaj kerülgetett!
Azóta is eléggé ficánka maradt, ma reggel miközben betettem neki az eleséget, a kezem mellett akart kihúzni, csak a másik kezem meg ott volt, így a feje pont a tenyerembe érkezett. Kivettem, kicsit megszidtam, hogy nem szabad így viselkedni, és betettem a helyére vissza.
Egyébként most nagyon be van indulva, folyamatosan énekel, még a besütő holdnak is este 10-kor.
A másik még mindig nem énekel egyáltalán, semmi jelét sem mutatja ennek. Kézbevéve sem tudom eldönteni, hogy milye van, a lányokkal és a hímmel is jól kijön.
Hogy miért kell a kettő hím? Biztosan a vérvonal miatt, ez természetesnek tűnik nekem is. Meg egy fiúra 4 lány azért nem kevés, szegény madár idő előtt elbúcsúzik tőlem, ha túlhajszolom.
Kati, nem kaptam pü-t, talán ma este leszek skype-on, majd figyellek.
Doromboló, most akkor Kynyooné??? És ki az a Gabi? A menyasszonya, vagy a mi Gabeszünk???
Én már megrendeltem a gyűrűket, de azok után, amit a Kati írt, nem biztos, hogy a fickó vette az adást! Igyekszem rákérdezni tőle, mert az egyik tojóm már tuti fiút kíván.