Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 jan. 26, 8:03 
Sziasztok!

Szia Mona! Mi van a madaraddal? Remélem jobban van. Az a helyzet, hogy ennyi táv leírásból elég nehéz segíteni. Ha a széklettel van baj, akkor nyilván emésztő rendszer erdetű. Ha a kaja rendben van, mert pl a többi is ugyan azt kapja, akkor egyedi a baj. Lehet akár bélhurut, vagy bármi ! Ezt ilyen messziről nem tudjuk megállapítani! Figyeld meg, hogy egyébként eszik, iszik-e?

A bulival kapcsolatban szeretném elmondani, hogy tárcsa lapon való flekken sütésben jó vagyok. Székelyföldről van egy receptem, amelynek a lényege, hogy a tarját sok hagymában és paradicsomban pácolom előtte. És amikor az enyhe füst keveredik a szilágysági szilva pálinka illatával, különleges élményben lesz részünk! És ha még hozzá jó radai fehérboros fröccsöt is ihatunk ( amely gyógyír a radai rossebre), akkor a hangulat a tetőfokára hág majd.
No de egy ilyen buliban nem is az evés-ivás a lényeg, hanem egy jó beszélgetés és hogy a valóságban is találkozzunk.

Addig is jó tenyésztést.

Hozzászólás 2008 jan. 25, 22:23 
Teljesen egyetértek Neco a bulival kapcsolatban! Kis idő múlva nem csak országos roller verseny lesz hanem országos rolleres hegyi buli is! :lol: Na de félre rakva a tréfát a rollerezés talán azért is a legjobb műfaj mert csak őszínte madárszerető emberek művelik és nem a szaporítók!
Hajrá Nyuzzi én is így vagyok!!!! :82:

Hozzászólás 2008 jan. 25, 22:10 
Mona!
Majd én megiszom a Te adagodat is! A harmadik kávéig azt sem tudom, hol vagyok! :D

Hozzászólás 2008 jan. 25, 21:54 
Drága Doromboló!

Semmi szakmai tanácsod nincsen?
Na gyerünk gyorsan a madárházba, madarakat figyelni, aki beindul, elrendezni! Szedte vette teremtette! :14:

Tudod, a kolbász nekem nem jó, mert nagyon megfekszi a gyomromat kora hajnalban :wink: ..... Más ötlet? :51:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 jan. 25, 21:37 
Kis kolbászkát talán !...A hűvös zalai völgyben az mindig jól eshet ?! :24:

Hozzászólás 2008 jan. 25, 20:16 
Sziasztok!

Hát, nem hiszem, hogy a lágyeleség az oka. Ugyanis még nem kaptak, ők idei kelésű fiatalok, abszolút nyugiban, így nem akartam őket egyenlőre spanolni a plusz fehérjével. Így más lehet a gond. De mi?

Köszi a gratulációt, ha megengeditek, én most többet fogok kérdezni, mert nagyon izgatott vagyok, és remélem mindent jól csinálok majd! Gondoljatok bele: életem első rollerei kelnek ki, ha minden okés lesz!!!
A gyűrűim elvileg a hónap végére készen lesznek, de Amaryl van olyan aranyos, hogy megnézi nekem, készen vannak-e már.

Ezt a bográcsozást még pontosítjuk, ha eljön az ideje, remélem többen is össze tudunk majd jönni! Tök jó ötlet! Ugye nem baj, hogy lecsaptam rá?

(Te, már csak az a bökkenő, hogy én nem kávézom reggel. Nekem akkor mit készítesz???)

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 jan. 25, 19:33 
Bezabált a lágy kajából. Tedd külön, és ne adj neki csak magot.

Az actionhoz gratulálok, szép dolog a szerelem, meg szükséges is a tenyésztéshez :40: !
Különben gyűrűid megvannak már? Mert 3 héten belül szükség lesz rá!

A Banya-völgyben meg tényleg bográcsozhatunk egyet, ha találunk olyan időpontot ami mindenkinek jó! (Különben ilyen nevű helyen lehet egyáltalán kanbulit tartani?! :shock: )

(Minden hajnalban felkelek, és főzök egy kávét nektek hogy jól induljon a napotok! :shaking2: :bounce: :drunken:)

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2008 jan. 25, 18:54 
Megint én vagyok, újabb hírekkel!
A beindult tojóm megfúrta a fészket, így ma este már kapott is fiút! Képzeljétek, a lány szépen begörbült, majd miután az action megvolt, a lány rákoppintott a fiú fejére. Utána tollászkodott, majd újabb action ugyanazzal a véggel, és a fiú, mint egy jól nevelt férj, elkezdte a kint lévő fészekanyagot behordani a fészekbe. Milyen aranyosak voltak! Node tudom a leckét, a fiú kikerült, a lány éjjelre egyedül marad. Aztán reggel folyt.köv. :D

Hozzászólás 2008 jan. 25, 17:57 
Sziasztok!

Az egyik madaram narancssárgát kakil, ráadásul hígabb is, és mintha látnám is melyikük a "beteg", mert kissé fel van fújódva a tollazata, csapzottnak tűnik. Nem értem, mi ez most nála, hiszen ugyanazt eszi, mint a többiek. Szakik?

Hozzászólás 2008 jan. 25, 17:00 
Üdv Mindenkinek!

Neco ,Iker én nem vagyok semmi rossznak elrontója! Sokat járok ezeken a helyeken és szívesen vendégül látlak természetesen titeket! Főleg akkor ha jól alakul a madárház projektem akkor már talán nem kell majd annyira szégyenkeznem mert már nem csak egy zsebkendőnyi helyen lesznek a madaraim! Csaphatunk egy rolleres bulit! :04:

Hozzászólás 2008 jan. 25, 16:19 
Srácok!

A pincelátogatós buli csak amolyan "kan" buli lesz??? Mert képzeljétek el, véletlenül nagyon kedves ismerőseim laknak Galambokon, az ottani pincéjükben "nőttem" fel szinte, minden ősszel ott voltam a szüreteken, meg egyéb időszakokban is nagyon sokat. Hogy pontosan melyik részen, ne kérdezzétek, csak azt tudom, hogy merre kellett menni. Imádtam ott lenni!
Zalakaroson is van nekik házuk egyébként, akikhez jártunk a galamboki hegyre, és az utunk rendszeresen Nagyrada felé vitt oda! :wink:
Hú, de kicsi a világ!

Csabi, nekem most Amaryl megnézi a gyűrűimet, hogy elkészültek-e már, ha nem, akkor jelezhetem?

Adrienn, a Neco mindig hajnalban szól bele a fórumba, én már megfigyeltem. :lol: Viszont érdekelne, hogy miért? Kirúg a paplan az ágyból???

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2008 jan. 25, 14:38 
Halihó,

akiknek gondjaik vannak a gyűrű beszerzésében, vagy le van maradva, keressen!

Hozzászólás 2008 jan. 25, 12:02 
Nyuzi ! Ne ingerelj !... :01:

Hozzászólás 2008 jan. 25, 11:37 
Hát Te meg mit csinálsz itt hajnalok hajnalán???? :34:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2008 jan. 25, 4:16 
iker írta:

Kedves Kynyoo! A nyáron biztos találkozhatnánk a Kanizsa-Galambok-Nagyrada- tengelyen! Igaz Necó?

üdv:

:D Azt hiszem én is, lesz egy pincelátogtós-rolleres-bográcsos találkozó a Banya- völgyben.

(Csak hogy ne rébuszokban beszéljünk! Iker Ferinek Nagyradán nyaralóként funkcionál a nagyszülői birtok, nekem meg Galambok határában, a Banya-völgyben van szőlőskertem. Mindketten sűrűn megfordulunk a portánkon, és mindkettő 15-km.-nél közelebb van Kanizsához! :08: )

http://rollercanary.hupont.hu/

IDRE tag
Valódi név: Iker Ferenc

Hozzászólás 2008 jan. 24, 22:35 
Sziasztok!

Nemrég érkeztem haza és kiszívták az agyamat. De most már madarászok.
Fantasztikusan pörög a topik, 6 oldalt kellett végig olvasnom.

Kedves Kynyoo! A nyáron biztos találkozhatnánk a Kanizsa-Galambok-Nagyrada- tengelyen! Igaz Necó?

üdv:

Hozzászólás 2008 jan. 24, 21:24 
Igen főnök olvastam,és isten bizony nem pakoltam,húztam semmit sehova. :25:

Hozzászólás 2008 jan. 24, 20:40 
:60:

Hozzászólás 2008 jan. 24, 20:29 
Sziasztok!

:22: Doromboló, már indulhatsz is! (természetesen egy madárral a hónod alatt, hogy a kerítésem teljes sikerrel járjon :24: :wink: )

Hozzászólás 2008 jan. 24, 20:27 
Maris ! Azt ugye olvastad, hogy ha csak egy métert teszed arrébb a kalitkát, a tojó ott fogja hagyni a fészket !...Ugye nem rakosgattad ?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 261  Következő