molnarl.g írta:
Sziasztok!
Totyiról a Sárgahasú gallérosról tettem fel képet, az ő fórumába, ide pedig most teszek fel Zénóról.
Sajnos még nem beszél pedig már 7 hónapos.
Egyébként nekem van egy Karthauzi cicám is már, de tökéletesen össze szoktak a madarakkal...Totyi mikor szabadon van figyeli a macskát, és fürgébb mint a cica, és persze a repülés...3D-s mozgás...
Picúr szintén, Zénót pedig nem meri bántani, a törpenyuszikon pedig átnéz Szöszi cica, mintha ott sem lennének...
Laci
Totyiról a Sárgahasú gallérosról tettem fel képet, az ő fórumába, ide pedig most teszek fel Zénóról.
Sajnos még nem beszél pedig már 7 hónapos.
Egyébként nekem van egy Karthauzi cicám is már, de tökéletesen össze szoktak a madarakkal...Totyi mikor szabadon van figyeli a macskát, és fürgébb mint a cica, és persze a repülés...3D-s mozgás...
Picúr szintén, Zénót pedig nem meri bántani, a törpenyuszikon pedig átnéz Szöszi cica, mintha ott sem lennének...
Laci
Sokat beszélj a jákohoz és figyeld mit mond először, biztos vmi halandzsa lesz , keres hozzá hasonló szót és azt gyakran mondd neki. Kakapo így lett kakapo... vmi kaka.. erőltetett

Ne add meg neki rögtön amit szeretne pl enni akkor kénytelen kommunikálni mutatni vagy mondani vagy utánozni hangokat ami a vágyott tárgy közelében van. Ez most is müködik Kakaponál nem szaladok azonnal ha enni vagy inni kér mondja is már. gyere konyha , kérsz , ilyet kérsz , éhes papka vagyok . persze rosszalkodással indit , és ha nem megy akkor már mondja
Kakapo folyamatosan rajtam csüng naponta egyszer veszekszünk is de utánna rögtön kibékülünk.