Helló!!!
Jó lenne abba hagyni ezt stílust,- vagy stílustalanságot- mind a kettőtöknek. És az is jó lenne, ha az MDOSz.-t nem kevernéd bele Feri, a kis vitáitokba.Azt hiszem sokan tudjuk, hogy a Feri miért a "MÁSIK" oldal felé húz, de akkor miért nem azok fórumán vitatkozik.
És egy adalék: -elismerem, hogy a kanárisoknak a legjobb kiállítás az a "bizonyos" kiállítás, de én többször voltam kiállításnézőbe ott, és pl. nekem egzóta szempontból minősíthetetlen volt. (Na????) És adalék az is, hogy egy 100-szor akkora város, és még nem számolom a vonzáskörzetét.(???????) Gondolkozni is kéne, mielőtt valamit leírunk. Ja, és akkor azok "szabotálják" a magyar bajnokságot, akik azon részt vesznek. Tisztelet a kevés kivételnek.
Alapjaiban, azonban az egész madarásztársadalmunk "beteg", ez az igazság.(És szerintem erről nem is biztos, hogy maguk a madarászok tehetnek, mert egy-egy kiállítás több tízezer forintjába is kerülhet egy madarásznak.Arra meg, hogy kiállítóként kimenjen egy COM kiállításra nagyom keveseknek van pénze. Akinek meg van, az meg örüljön neki !!!!)
És most itt szépen be lett mutatva kicsiben, hogy milyenek is a magyarok, éljenek azok bárhol a világban.
A példa az szép, csak nem követendő.
MADARÁSZ üdvözlettel: VAJÓ SÁNDOR