Kynyoo: " Jó hogy nálatok már így megy a nász nekem még egy hónap! Aztán majd én is állhatok értetlenül a dolgok előtt ti meg addigra talán már fiókákat nevelgettek! "
Amaryl: " majd ha eljön az ideje,akkor!!!! "
Kedves topiklakók!
Igen, tudom, lépéshosszal hamarabb indultam, mint ahogy itt fog a társaság... Az csak merő véletlen, hogy Mona is velem tart. Azt is tudom, hogy most nálatok teljesen más az aktualitás, mint az én "fészkes" helyzetem... Ezért kérlek, ne haragudjatok rám

! Néha felbukkannak dolgok, amiket viszont muszáj megkérdeznem, mert nem találom máshol és nagyon érdekel...
Imola, katt ide:
http://www.idre.hu/oktatas/index.html . Aztán lennebb gurulva rengeteg olvasnivalót találsz. A Tovább gombokra kattintva kinyílik a cikk teljes szövege, legalul pedig a További tartalom rengeteg hasznos infót tartalmaz.
Neco, belekukkintottam az "Egy Roller kanári életének kezdetei" cikksorozatba és mosolyt csalt az arcomra a befejezés

: " A következő alkalommal januárban jelentkezem, akkor majd beszámolok arról, milyen eredménnyel szerepeltek a madarak. Csak nem fognak csalódást okozni....?!" És tényleg jól szerepeltek!
Mona, drukkolok annak az egy szem tojinak

! Ha a hölygyeményed ette volna a tojást, akkor bizonyára ez az egy sem maradt volna meg... Nekem a nagyanyám mozsara van mindig elől a konyhában. Mindig van főtt és ropogósra szárított tojáshéj gyűjtve, azt a fiúkkal porrá dolgoztatom, majd burr bele a lágyeleségbe. A szépia folyamatosan előttük van.
Puszi nektek: Gabesz