Egy alap PL gép nem sokkal drágább, de jobban hőszigetel, nem hiszem, hogy többet fogyasztana. És jóval több tojás fér bele. Ok, hogy nincs rá szükség, de ki tudja, lehet 2 év múlva nagyipari fürjkeltetésbe kezdenél majd:)
Máris írok egy privátot hullámos ügyben.
madaras86 írta:
Szia Dujuor!
Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül egy ilyen keltetőgép?
Eddig még nem hallottam róla, most rákerestem, de nincs magyar találat. Miért jobb,mint egy PL gép, olcsóbb?
A hullámosokról van képed? Illetve mi az áruk? Lehet kellene egy tojó, ha kihozod őket Monorra, de még nem tudom 100%-ra mondani. Illetve nem tudom, hogy Bernáttal mire jutottatok, van eladó vadas kakasom, ha érdekel. De nem akarok bekavarni!
Szia Madaras!
Itthon még nem találtam ilyen keltetőt, én E-bay-ről fogok majd rendelni. Sajnos nagyon nem olcsók a manuális 18000 körül mozog, a digitális tojásfordítós (ha kifogsz egy szerencsés aukciót), akkor kb. 35000. Amiért én mégis ezt szeretném:
12 db törpefürj tojás fér bele (8 normál méretű). Nekem ez bőven elég, mivel mást nem keltetek. És nem foglal sok helyet. Ha több időm és fürjem lehetne akkor én sem ezt választanám. De nem szeretném, ha a mennyiség a minőség rovására menne. Ezt még tudom vállalni.
Hullámos: ha Bernát nem "randiképes", akkor szőr a szőrén elcserélhetjük. De nem szeretnék a két kapott hullámoson kívül hullámost tavaszra. Vagy maximum még 1 párat. Fénykép akkor lesz, ha kimegyek csinálni. készítsek?
dujuor