Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 261  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2008 feb. 7, 19:56 
Gabeszka !

Már piszkálni se szabad Mona - Lisát ??? hát ettől ......

óhajod parancs........kép kivéve....

égnek áll a hajam....

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2008 feb. 7, 20:27-kor.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2008 feb. 7, 19:43 
Kedves Lajos, Monát ne piszkáld :lol: ! Ő nagyon is jó kislány, csak eléggé elfoglalt az utóbbi időben...
Mona, mi van a beteg csibéddel? Jobban van már?

Hozzászólás 2008 feb. 7, 10:55 
:18:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2008 feb. 7, 20:25-kor.

Hozzászólás 2008 feb. 7, 9:55 
:65:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 feb. 7, 8:18 
FeMinPintyő !...Te meg mit heverészel itt !?... Várod már te is a párzási időt mi ?...
KIIINÓÓÓÓÓ ! Gyere mert az asszony unatkozik !...
Gabeszkirálynő !...Imátkoztál reggel ? He ?...Nem mi ?!...Na megálj ! Végighajtalak a tyúkudvarban !...És tudod mi lesz ha elérlek ?!... :25: :14:

Hozzászólás 2008 feb. 7, 1:30 
:09:

Hozzászólás 2008 feb. 7, 0:41 
Én ezt már délután olvastam!!!!!! :13:

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2008 feb. 6, 23:11 
Fütyfürütty madárkáim!

Ide süssetek mit hoztam nektek:
http://www.idre.hu/oktatas/a-kalcium.html

Fegyverneki Attila írása: A kalcium jelentősége, anyagforgalma, pótlása címmel...

Hozzászólás 2008 feb. 6, 22:52 
Gabesznak ::

:37:

Kép

Hozzászólás 2008 feb. 6, 22:41 
Na de mit is várhattunk volna az öreg Kincstől!? Hát hogy a feldobott labdát irigylésre méltóan leüti! PaFFFFF! :31: Persze hozzáteszem hogy gondolom senki nem merte volna rajta kívül! :86:

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2008 feb. 6, 22:10 
Kézcsókom királynőm !
:37:

Hozzászólás 2008 feb. 6, 21:38 
Akkor még egyszer:
Sziasztok, rollerosok!

Kedves Marcsika, csak gyógyulgass, tornáztasd a lábad. Addig kicsit pihennek a madaraid is és mire szépen elrendezkedtek az új házban, tökéletes formában lesznek :wink: és közel sincs vége a szerelemnek! Jó hír a "jövőre én is benevezek egy párral!" Úgy legyen! :D

Kedves Imola, ne keresd a kanáris elődjét. Itt mindent megtalálsz, mit tudnod kell. Mikor madarazni kezdtem, nem nagyon volt honnan okosodjak... Innen-onnan, szomszéd öreg galambász bácsitól, ilyen-olyan konyvből- bár nem volt nagy választék... Aztán lett a Net! És találtam madaras cimborákra. És keresgéltünk, szétnéztünk, megbeszéltünk, megvitattunk dolgokat. Ezért is tartom hasznosnak a fórumokat és kicsit sértőnek az ilyen megjegyzést, hogy "fórumokon nőtt fel..." (bár ezt szerencsére nem nekem mondták, de itt olvastam a "környéken" egy hozzászólásban) Úgyhogy, Imola, olvasd, ami szórakoztat és keresd, ami érdekel! Itt mindent megtalálsz!

Puszi nektek: Gabesz

Valódi név: Thomas

Hozzászólás 2008 feb. 6, 21:36 
Sziasztok !

Ezen az oldalon a világ legkisebb kanári tojása látható.

http://members.shaw.ca/drca/photo_galle ... allery.htm

Hozzászólás 2008 feb. 6, 20:57 
:23:
Azt a leborult szivarvégit ennek a citromszagú világnak!!! :96:

Nnna figyuzzatok!
Már voltam itt tyúk, kotlós, liba, tanító néni, boszorkány, házisárkány és Andro Méda is. És nem is bánom ezeket, bármelyik tudok lenni. De csak akkor és ott voltam tudjátok minek nevezve... mikor még egyetlen csajszi sem volt a környéken!!! Úgyhogy csak semmi királynőzés, mert valakinek leharapom a fejét!!! Ezen kívül bárhogy hívhattok. Tiszta?
:19:

Gabesz

Na jó...
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2008 feb. 6, 19:47 
Szép jó estét mindenkinek!

Régen jártam erre,volt is mit visszaolvasnom,szépen termeltetek..látom szinte mindenkinél beindult a költés szezon!! :55:

Engem most nagyon elfoglal a gyógytorna,és költözési láz,vasárnap hurcolkodunk,van elég dolgom!
Madárkáim csendben ,nálunk vége is a szerelem időszakának,és sajnos egyre kevesebbet fütyülnek.
Viszont az a félretojó csajom egy Hudini kanári!! A nagy kalitkája felső sarkában meglazult a forrasztás,észrevette,piszkálgatta,és ma addig ügyeskedett,hogy kijött,és nagyon boldogan odarepült a szekrényre ahol épp rámoltam!
:41:

Lesz még vele gondom,már látom.
Gabesz nagyon helyes az új kisképed,nemcsodálom,hogy te vagy itt a királynő!
Meghallgattam a Youtube-os kanáridalokat...na majd jövőre én is benevezek egy párra!!

Hozzászólás 2008 feb. 6, 18:57 
Kedves Mindenki!
Megérkeztek a tojások!!!!Amaryl igazad van! Valaki kincset sejtett a levélben. Nyilvánvalóan felbontva, alaposan összegyűrve, de szerencsére megérkezett. Ma. Már nem is vártam. Sajnos már nekem is volt rossz tapasztalatom. Tűnt már el egy-két dolog, amit küldtem, vagy nekem küldtek.
Nagyon szépen köszönöm! Átmegyek pozitívba: Örülök, hogy megvannak!

Kedves Gabesz! Azért jó, hogy általában a posta-szolgálat "rendeltetésszerűen működik". Olvasom a kanáris topikot, és látom, hogy annak is van elődje. Az hol található? Megnyugodtam: legkedvesebb Dorombolónk ott is összemosta a hozzászólókat. Margóka megkapta a festési tanácsokat, csakhát nem ő kérte:) Viszont neki is nagyon kedves megszólításokat kreált Kincsünk.

Kedves Mona! Mi újság? Üldögél a tojó szépen?

Hozzászólás 2008 feb. 6, 15:44 
No, ne szidjátok a postást :wink: !!!

Engem ma különösen megörvendeztetett :D !
Öcsém 3-án tette postára és ma már kezembe is tarthattam a januári DM számot...

Vitathatatlan a lap minősége: gyönyörű színekkel és különleges technikával hozza le a képeket, elhivatott madarászok tapasztalatait, életművét hozza a tartalom. A szerkesztői tévedések viszont rontják ezt a minőséget... Végre nyomtatott változatban olvashattam kedves madaras ismerősöm, Dr. Dezső Péter csicsörkéiről szóló cikket olyan képekkel illusztrálva, melyek az én madaras gyűjtemények- mappámban a 2005-ös évtől vannak datálva :wink: (Madárka, Berta, Alf, Momó, Mona, Mózi, de még a babszem is szerepel benne!!!), aztán Eszteró Lajos napóleon szövőmadarinak fotóit tartalmazza az ismertető szöveg kíséretében, melyeket testközelből volt alkalmam megfigyelni 8) ; és végül ama sokat emlegetett, de végre helyesen publikált, Neubrandt Gábor által szerkesztett írást, a Maróti Béláról és roller kanáris tevékenységéről szóló átfogó cikket, amit eddig csak az Idrenek köszönhetően volt lehetőségem elolvasni (többször is :D , és színesben!). De nem találom benne a decemberi nagy rolleros eseményről szóló beszámolót!!! Mégiscsak jól gondoltam... Záróra... Pedig :roll: ...

Gratulálok a szerzőknek és a benne szereplőknek egyaránt!

(Egyszer hol előrerohanok, máskor meg le vagyok maradva egy teljes hónappal :shock: ...
Gondoljátok, tiszta dili ez a nő! :lol: . Ez van.)

Na, mindenkit puszilok: Gabesz

Hozzászólás 2008 feb. 6, 14:20 
Bocs, doromboló, talán most sikerült! :oops:

Hozzászólás 2008 feb. 6, 12:48 
Ez a Magyar Posta amúgy is egy vicc!
Tűnt már el könyvem, CD-m, fontos levelem, mind ajánlva lett feladva. Sajnálják, ennyi...
Legutóbb egy állatmentő alapítványtól rendeltem naptárt, nem érkezett meg. Másodszorra, ajánlva ideért. Nagy összegben mernék fogadni, hogy a naptár mellett lévő csekkre egy fillért sem fizetett be a zöld ruhás rabló!!!!

Hozzászólás 2008 feb. 6, 11:06 
Imola! mivel nem ajánlva,hanem elsőbbségivel küldtem,nincs más bizonylatom,mint a számla......amivel mindkettőt feladtam!!! viszont a borítékra ragasztott valamit a csajszi a postán!!! a számlát keresem!!!! csak az a baj,hogy közben rendet tettem az íróasztalomon!!!! :03:
Kár volt!!!!
viszont ha nem találom meg,mert kilomtalanítottam,akkor nekem még van 6 db tojásom...felét elküldön helyette de azt értékként ajánlva biztosítással és minden amit lehet adom fel!!!! :61: Viszont azon röhögök,hogy a hülye postás,aki lenyúlta!!!!!kitapogatta,azt hitte aranytojás!! oszt csak műűűanyag!!!!!! :55:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 5220 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 261  Következő