Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 14:44 
Albert tiszta Kakapo ;) Kakapot is naponta többször intenziven simogatni kell, de este elalvás előtt mindenképpen, ha nem simogatom finom csipkedéssel ösztönöz ;)

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 14:43 
evanagyi írta:
Tunderi Albert baba. :lol:
En is azt akartam mondani, hogy most elvezd ki, hogy ilyen baba Albert, mert mikor majd elkezd kamaszodni, mar nem lesz ennyire kezes, es a sajat akaratata MINDEN KORULMENYEK KOZOTT keresztul akarja vinni. Kimondhatatlanul akaratos, makacs madarak a jakok.
Csipuskaval most mar 2 napja gondjaim vannak, mert dolgom volt, es szuk1/2-1/2 napra egyedul hagytam.
Mindket nap, mikor hazajottem rettento boldogan fogadott, de kesobb ahogy csak alkalom adodott megcsipett mergeben. Persze mar nagyon ismerem, es altalaban nagyon nagyot nem tud csipni rajtam, de most mar kis csipesert is osszeveszunk, mert ,,nem szabad csipni".
Aztan szanta-banta a dolgot, jott, bujt egy ido utan, mikor mar kibekultunk, de errol nem tud leszokni, hogy megbuntet, ha neki rosszul esik valami. Masodik nap racsaptam, mikor betettem a kalitba, hat kepes volt visszatamadni. 7 1/2 eves, es nem tudja elfogadni, hogy en vagyok a fonok. :( Meg mindig probalkozik.
Talan az is szamit hogy fiu? Nem tudom.

Szerintem ez teljesen normális, hogy kicsiket csip , egyszerű kommunikáció. Kifejezi az érzéseit, a nagy fájdalmas csipést nem szabad hagyni a kicsiket tudomásul kell venni én ezt teszem Kakapoval.

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 10:34 
Tunderi Albert baba. :lol:
En is azt akartam mondani, hogy most elvezd ki, hogy ilyen baba Albert, mert mikor majd elkezd kamaszodni, mar nem lesz ennyire kezes, es a sajat akaratata MINDEN KORULMENYEK KOZOTT keresztul akarja vinni. Kimondhatatlanul akaratos, makacs madarak a jakok.
Csipuskaval most mar 2 napja gondjaim vannak, mert dolgom volt, es szuk1/2-1/2 napra egyedul hagytam.
Mindket nap, mikor hazajottem rettento boldogan fogadott, de kesobb ahogy csak alkalom adodott megcsipett mergeben. Persze mar nagyon ismerem, es altalaban nagyon nagyot nem tud csipni rajtam, de most mar kis csipesert is osszeveszunk, mert ,,nem szabad csipni".
Aztan szanta-banta a dolgot, jott, bujt egy ido utan, mikor mar kibekultunk, de errol nem tud leszokni, hogy megbuntet, ha neki rosszul esik valami. Masodik nap racsaptam, mikor betettem a kalitba, hat kepes volt visszatamadni. 7 1/2 eves, es nem tudja elfogadni, hogy en vagyok a fonok. :( Meg mindig probalkozik.
Talan az is szamit hogy fiu? Nem tudom.

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 8:29 
jákóbaby írta:
Albert különböző mutatványokat adott elő nekem ezzel is jelezvén, hogy most azonnal szeretne kijönni hozzám. Majd frászt kaptam, mert a felső legmesszebb levő rúdjáról repülve-ugorva megérkezett az ajtóhoz és ezt addig ismételgette míg ki nem engedtem.

Később majd acélozd meg a szíved, nehogy elkanászodjon. Következetesnek kell lenned, mert mire észbe kapsz már ő "idomít" téged és nem fordítva. :lol:

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 8:06 
africz írta:
Kakapo ül a vállamon finoman kopgtatja a fejemet mint aki apro puszikat ad , közben mondja 'Szépek vagyunk, nagyon szeretlek' :D

:D De édes Kakapo!!!!
Tegnap mikor hazamentem Albert különböző mutatványokat adott elő nekem ezzel is jelezvén, hogy most azonnal szeretne kijönni hozzám. Majd frászt kaptam, mert a felső legmesszebb levő rúdjáról repülve-ugorva megérkezett az ajtóhoz és ezt addig ismételgette míg ki nem engedtem. Rögtön rápattant a kezemre és a karomon kiszaladt hozzám és odabújt. :D Annyira cuki volt!!!! Aztán azt hittem majd repkedni akar, úgyhogy letelepedtünk a földre, de ő csak odaállt szorosan mellém és lehajtotta a fejét, a csőrét letámasztotta a földre és jelezte, hogy őt most bizony simogatni kell. Amint picit abbahagytam utánanyúlt a kezemnek és finoman visszahúzta és visszaállt a csőrletámasztós pózba. Ez így ment vagy 40 percen keresztül. Én csak simogattam, simogattam, ő meg nagyon élvezte és talán a puszi "hangját" utánozta. Annyira édes ez a madár, hogy hihetetlen!!!! :oops: :D A simogatás után egyszercsak elkezdett csapkodni a szárnyával és képzeljétek el felemelkedett és rendesen repült!!!! :lol: Persze el kellett kapnom, mert eljutott egy ajtóig és mint a kolibri egyhelyben csapkodott, de nem tudott megfordulni és leszállni sem sehova. Szerencsére nem lett baj, elkaptam és nagyon megdicsértem, ő meg hozzám bújt. Nagyon szeretem ezt a kis tollpamacsot!!!! :40: :74: :88:

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 2:34 
evanagyi írta:
Attila, azert 2 ilyen pompas feleseg mellett en a helyedben a szarnyatlanra szavaznek. :08: :27:

:D szarnyatlan mindig kedvesebb , Kakapo csak neha. :lol:

Hozzászólás 2011 ápr. 22, 0:08 
Attila, azert 2 ilyen pompas feleseg mellett en a helyedben a szarnyatlanra szavaznek. :08: :27:

Hozzászólás 2011 ápr. 21, 21:29 
evanagyi írta:
Ugy gondolom, hogy neha Kakapo pipike kedvesebb, mint a masik feleseged. :P :P

:D szerencsére igy van ;)

Hozzászólás 2011 ápr. 21, 20:50 
Ugy gondolom, hogy neha Kakapo pipike kedvesebb, mint a masik feleseged. :P :P

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 ápr. 21, 19:41 
africz írta:
Kakapo ül a vállamon finoman kopgtatja a fejemet mint aki apro puszikat ad , közben mondja 'Szépek vagyunk, nagyon szeretlek' :D

:D

Hozzászólás 2011 ápr. 21, 13:06 

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 ápr. 19, 9:25 
Amit egyszer megtanult nehezen felejti el. Egy ausztrál fehérbóbitás kakadu (bizonyítottan idősebb 50 évesnél) az útépítő munkások "szókincsét" idézte, mert első gazdája ott dolgozott. Az utolsó tulaj igencsak elcsodálkozott, hogy honnan veszi ezeket a szavakat (és tájszólást) a madár. :lol:

Hozzászólás 2011 ápr. 19, 9:09 
Betty írta:
Ne keseredj el, hogy Albert majd egy-egy kedvenc szót egy ideig elhagy. Attól, hogy nem használja, még emlékszik rá és előbb-utóbb elő fogja venni :) Nálunk volt olyan szó amit Gyurcsi kb 8 hónapig nem használt és egyszer csak előszedte :)

A repülést jópofán sajátítják el és tényleg édesek ahogy keverik maguk körül a levegőt. Szerintem ez minden bébinek tetszik, hisz milyen élmény lehet felfedezni, hogy azok a szárnyacskák mi mindenre képesek :)

:D

IDRE tag

Hozzászólás 2011 ápr. 19, 8:51 
Ne keseredj el, hogy Albert majd egy-egy kedvenc szót egy ideig elhagy. Attól, hogy nem használja, még emlékszik rá és előbb-utóbb elő fogja venni :) Nálunk volt olyan szó amit Gyurcsi kb 8 hónapig nem használt és egyszer csak előszedte :)

A repülést jópofán sajátítják el és tényleg édesek ahogy keverik maguk körül a levegőt. Szerintem ez minden bébinek tetszik, hisz milyen élmény lehet felfedezni, hogy azok a szárnyacskák mi mindenre képesek :)

Hozzászólás 2011 ápr. 19, 7:56 
Tegnap Albert megint a szárnyát próbálgatta a földön és már annyira erősen csapkodott, hogy szinte elemelkedett. Na emiatt megindult a kövön és mint egy felhúzós játék haladt ide-oda, ami mondanom sem kell neki is nagyon tetszett, de mi is szakadtunk a nevetéstől. Annyit tud idétlenkedni, hogy az hihetetlen!!!! :lol:
Sajnos mostanában a hellot nélkülözi, mert nagyon megtetszett neki a szekrény nyikorgása és egyfolytában azt nyomatja. :(
Na mindegy, remélem majd visszatér a hellozás is!

Hozzászólás 2011 ápr. 19, 7:50 
Betty írta:
Képzeljétek tegnap megint volt egy jó beszólása Gyurcsinak :D Már nem hiszem el, hogy ez tudatos, inkább csak nagyon tetszik neki az adott szó :shock:

Szóval, ha Gyurira nem figyelek oda, úgy hívja fel magára a figyelmet, hogy áll az etetőtál szélén és "rezdületlen pillanattal, pislogás nélkül" belenyúl a tálba és kiszórja a magot. Közbe néz rám, hogy mit fogok reagálni. Ilyenkor rákiabálok, hogy mit csinálsz, nem szabad!

Tegnap megint ezt csinálta és Kincső erre már ugrik és rászól helyettem....Gyuri meg rávágta neki, hogy dugó van és szórta tovább a magot :D
Olyan jól jött ki ez az egész, hogy csak nevettem rajtuk.
Szerintetek ez tudatos?

Hát ez szenzációs!!!! :thumright: :mrgreen:

Hozzászólás 2011 ápr. 18, 19:56 
molnarl.g írta:
Köszönöm a jópofa történeteket!
Ezek tartják bennem a lelket, ameddig nem lesz újra Jákóm!
Jókat nevetek mikor olvasom!

Laci

Örülök, hogy legalább ezzel segíthetünk , ha mással nem sikerült.

Tegnap nálunk , nagy harc volt egy 'hitvesi' pofon is elcsattant :oops: Kakapo napok óta velem együtt nézte a TV-t este elalvás előtt az ágyon, elég sok időt töltött a takaró alatt úgyhogy szorosan átöleltem . A feleségem a földön alszik már régóta , most TV nézni sem jött fel. Tegnap amikor feljött a feleségem az ágyra, Kakapo rá támadt, amit persze nem hagytam. Harmadik támadás után kapott egy pofont Kakapo , támadás abba maradt, megsértődött hátat fordított nekem és a következő félorában minden közeledést elháritott :lol: Nem akartam igy lefeküdni aludni, tovább probálkoztam aztán kibékültünk amikor a feleségem már nem volt az ágyon :lol: :lol: nehéz az ember dolga két 'feleséggel' :lol:

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 ápr. 18, 19:38 
Köszönöm a jópofa történeteket!
Ezek tartják bennem a lelket, ameddig nem lesz újra Jákóm!
Jókat nevetek mikor olvasom!

Laci

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Hozzászólás 2011 ápr. 18, 15:48 
Betty írta:
Képzeljétek tegnap megint volt egy jó beszólása Gyurcsinak :D Már nem hiszem el, hogy ez tudatos, inkább csak nagyon tetszik neki az adott szó :shock:

Szóval, ha Gyurira nem figyelek oda, úgy hívja fel magára a figyelmet, hogy áll az etetőtál szélén és "rezdületlen pillanattal, pislogás nélkül" belenyúl a tálba és kiszórja a magot. Közbe néz rám, hogy mit fogok reagálni. Ilyenkor rákiabálok, hogy mit csinálsz, nem szabad!

Tegnap megint ezt csinálta és Kincső erre már ugrik és rászól helyettem....Gyuri meg rávágta neki, hogy dugó van és szórta tovább a magot :D
Szerintetek ez tudatos?

Tudatos, figyeld majd meg az osszes beszolas 90% pontosan az ami. NAGYON JÓÓ!

IDRE tag

Hozzászólás 2011 ápr. 18, 15:15 

Szerintetek ez tudatos?

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 401 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Következő