mona76 írta:
Szia Málna!
Jópofa madaraid lehetnek!
Légyszíves mérd már le a sátor alapterületét,mert szeretnék egyet csinálni én is!
Amúgy az ember engedélyezte a második kalitkám megépítését fából,de még nem tudja,hogy szeretnék egy fémet is csinálni,nagyobb papinak.Egy kicsit azért még várok azzal,mert még azt sem tudom,hogy miből szoktál azt gyártani!Láttam már zártszelvényből,meg vasbeton huzalból? is.
Mindenesetre hegeszteni nem tudok,csak olyan technológia jöhet szóba amit itthon meg tudok csinálni!Akinek van tapasztalata segíthetne!
Jópofa madaraid lehetnek!

Légyszíves mérd már le a sátor alapterületét,mert szeretnék egyet csinálni én is!
Amúgy az ember engedélyezte a második kalitkám megépítését fából,de még nem tudja,hogy szeretnék egy fémet is csinálni,nagyobb papinak.Egy kicsit azért még várok azzal,mert még azt sem tudom,hogy miből szoktál azt gyártani!Láttam már zártszelvényből,meg vasbeton huzalból? is.
Mindenesetre hegeszteni nem tudok,csak olyan technológia jöhet szóba amit itthon meg tudok csinálni!Akinek van tapasztalata segíthetne!

Szia! A sátor mérete 15x23 (alapterület), a magassága 10 cm. Kettő van nekik, ez a nagyobb, a kicsiben is jól megvannak, imádnak kis helyekre bebújni, mint pl. nadrágszár, póló ujja, stb.
A kalitkával kapcsolatban megint csak tudok segíteni, a pyrrhurák kalitkáját egyedül készítettem . Az alapja lapra szerelt polc ,erre feszítettem a pont hegesztett hálót, műanyag gyors kötözővel.
https://picasaweb.google.com/metikus/Kalitka#