Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2174 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Győző

Hozzászólás 2011 jún. 1, 13:47 
Sziasztok.Gratula mindenkinek a sok kis szépséghez. Képekkel ne spóroljatok. :!:

Hozzászólás 2011 jún. 1, 12:02 
Ricsi, örülök. hogy végre sikerült, és vannak fiókák! :D Színek lehetnek türkiz is, vagy lutino, ha a szülők hordozók, majd kiderül. Az én régebbi zöld-zöld párosomnak is volt előzőleg már sárga fiókája, mert a hím ino-örökítő.Kalikó,tényleg mi újság nálad? Lett-e olaj bébi??

Hozzászólás 2011 jún. 1, 0:10 
Sziasztok!

Attila, nagyon bejövős a banánzöld madarad:)
Ricsi gratula a kölykökhöz. Jövőre párban lesznek csapatban, vagy páronként elkülönítve? Nem volt számomra egyértelmű. Egyébként tudok én olyan helyről ahol zöldXzöld párnál vannak színes kölykök;)

Azt mondjátok meg, hogy mi az oka annak, hogy eddig nem jöttek össze a katik, most meg két párom nevel?
1éves korukban páronként voltak külön tartva semmit nem csináltak, max üres tojások voltak, meg az egyik párnál kölyök, de nem nevelték fel. Aztán csapatba téve újra sikertelen próbálkozások. Most már 2-3 éves madarak, csapatban vannak, annyi változott, hogy most pontosan párban vannak és a 3 párból 2 sikeresen költ. Annyi a gond, hogy mire ide eljutottunk kitojták magukat a tojók így nálam is összesen 6 kölyök van.

Valódi név: László

Hozzászólás 2011 máj. 31, 21:58 
Ricsi grat fiókákhoz.

Valódi név: Mózsi Attila

Hozzászólás 2011 máj. 31, 21:32 
Ez az ricsi :!: :55: :53:
Szerintem már nem lessz gond velük.
Én meg tegnap hoztam 1 új hímet majd csinálok képet:drunken: :drunken: :drunken:

Valódi név: Norbert

Hozzászólás 2011 máj. 31, 18:42 
Szia Ricsi!
Nem mertem rákérdezni, azt hittem, hogy nem alakultak jól nálad a dolgok. A hat fióka nagyon jó hír! Gratulálok! :mrgreen: Ha jól értettem az egyik kicsi elmaradt a fejlődésben. Nálam is volt hasonló az első költésnél, ott besegítettem az etetésnél különben elpusztult volna. Gyűrűzöd őket? Remélem képeket is kapunk majd! :D

Hozzászólás 2011 máj. 31, 17:39 
Szia Attila!Hát titkoltam(nemszeretem elkiabálni) de már most elárulom 6db fióka nevelődik.Az egyik zöld tojómnál 5 tojás meg a másik zöld tojómnál is 5 tojás volt.Szóval 10 toji volt mind szemes ebből 7 fióka kelt ki 3 tojás befulladt. Az egyik "páromnál" 3 ami nagyon szépen nevel a másik "páromnál" 4 kelt ki az nem olyan jól nevel de megvannak azért eteve a fiókák. Hozzáteszem mind a két tojó egyedül kezdett neveli mert a zöld hím felpározta mind a 3zöld tojómat és magukra hagyta innentől lesz ami lesz alapon.Na szóval ahol 3 fióka kelt ott a lutino hímem felvállalta a pótapuka szerepet és besegít a jól nevelő zöld tojómnak.Ott már elég szépek a kicsik és tutira kivannak tömve.A másiknál 4 kelt az egyiket kidobta a tojó de nemtudom miért így őnála is 3 maradt.Ő nemtömi meg annyira a kicsiket mint a másik.Közben kivettem a 3.zöld tojót közölük és láss csodát a hím is besegít az etetésben a gyengén etető tojónál.De így is elég elvan maradva, őt különtolják a másik kettő erősebb fiókától de nemtudom hogy miért szóval ő nembiztos hogy megmarad de mindig nézem és megvan etetve.Tudom nagy a kavarodás de máshogy nemtudtam leírni.Ezért jövőre tuti párosával lesznek.Én még csak most tapasztalom ki őket utánna már okosabb leszek mit hogy csináljak.De nagyon örülök hogy 6 kicsinek.Ha felnevelik őket nagyon megleszek elégedve velük.Az első fióka most a héten pénteken lesz 3 hetes.Extra színt nemvárok mert zöld X zöldből nemigazán lehet.Szerintem mind a 6 zöld lesz.Ennyi a történet. :D

Hozzászólás 2011 máj. 30, 22:09 
Köszi mindenkinek!!!!
Ricsi nállad?????
mona76 írta:
Fúúúúúúúú Attila,gyönyörű az a kis banán zöld!A kis inót kézzel nevelted,hogy olyan szelíd?
Gratula minden fiókához!

Igen én neveltem,elvettem mert nagyon le volt maradva,meg még 2-2 db-ot a másik 2 pártol is :wink:
Ha már nevelek tök mindeggy,hogy 1-et vagy 5-öt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hozzászólás 2011 máj. 30, 16:24 
Attila, igazán különleges színűek lettek a kicsik, gratulálok én is!Ebből a banánzöldből gondolom, nem sok lehet még.
Többiek, mi újság ? Mi ez a hallgatás? :D

Hozzászólás 2011 máj. 30, 15:08 
Attila gratula!Tényleg nagyon szépek! :31:

Valódi név: Norbert

Hozzászólás 2011 máj. 30, 9:54 
Attila69 írta:
Kép

Gyönyörűek ezek a szürkeszárnyúak! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Valódi név: Mónika

Hozzászólás 2011 máj. 30, 7:23 
Fúúúúúúúú Attila,gyönyörű az a kis banán zöld!A kis inót kézzel nevelted,hogy olyan szelíd?
Gratula minden fiókához!

Hozzászólás 2011 máj. 29, 22:21 
Hali!
Itt az igért képek :!:
Kép

Kép
és a kis inó
Kép

Kép

Kép

Hozzászólás 2011 máj. 29, 17:25 
Akkor lessz ott még fias :wink: :drunken:
Várj még 3-4 napot :!:

Hozzászólás 2011 máj. 28, 23:26 
Attila69 írta:
Na ez jó hír ,3 fias toji :31:
Én elszoktam venni az üres tojásokat,így jobban tudják melegíteni a fiasokat :wink:
Holnap csinálok képeket ha el nem felejtem.

Köszi :D Remélem, hogy azért sötétek, mert fiasak!!Mivel sajnos nem számoztam meg a tojáskákat, így nem tudni, melyik az 1. és melyik a 7. várok még pár napot, mert az utolsó még csak három napos.

Hozzászólás 2011 máj. 28, 22:33 
Navy írta:
Attila69 írta:
Sziasztok!
Navy mi a helyzet eresednek a tojások :!:

Szia! Meglámpáztam őket, 2 sötét volt, 1 olyan pirosas sötétes, a többi világos, benne jól látszott a sárgája.
Maradt 7 a létszám. A tojót nem is látni, csak reggel egy percre jön ki. A hím eszik, bohóckodik, létrán mászkál, bemegy az oduba etetni, fürdik, szóval éli világát :D Eddig ez a helyzet. Nálad hogy vannak a kicsik? Milyen lett az a banánzöld?Szép lehet!

Hali!
Na ez jó hír ,3 fias toji :31:
Én elszoktam venni az üres tojásokat,így jobban tudják melegíteni a fiasokat :wink:
Holnap csinálok képeket ha el nem felejtem.

Hozzászólás 2011 máj. 28, 21:41 
Attila69 írta:
Sziasztok!

Szia! Meglámpáztam őket, 2 sötét volt, 1 olyan pirosas sötétes, a többi világos, benne jól látszott a sárgája.
Maradt 7 a létszám. A tojót nem is látni, csak reggel egy percre jön ki. A hím eszik, bohóckodik, létrán mászkál, bemegy az oduba etetni, fürdik, szóval éli világát :D Eddig ez a helyzet. Nálad hogy vannak a kicsik? Milyen lett az a banánzöld?Szép lehet!

Hozzászólás 2011 máj. 27, 21:45 
Sziasztok!

Hozzászólás 2011 máj. 25, 20:34 
Idézet:
Apám, ezt te csináltad! :53:
Még,hogy a magyar nem leleményes!Tele van frappáns megoldásokkal,és gondolom az ára is emberközeli!Mekkora lett,és hány madárkát tartasz benne?

80x 40 az alapterület, 1 méter magas. A két pyrrhura lakik benne. Nekik tökéletes.Az a jó, hogy tényleg nagyon egyszerű volt az elkészítése, csavar is csak a kihúzható tálcákhoz kellett. Sajnos nincs több helyem, ha lenne a katiknak is csinálnék nagyobb kalitkát. Néha ha a pyrrhurák kijönnek, ők bemennek a helyükre szomszédolni, kíváncsiak nagyon.

Ja, az ára nem volt egészen 10 e ft.

Valódi név: Mónika

Hozzászólás 2011 máj. 25, 11:45 
málna írta:
A kalitkával kapcsolatban megint csak tudok segíteni, a pyrrhurák kalitkáját egyedül készítettem . Az alapja lapra szerelt polc ,erre feszítettem a pont hegesztett hálót, műanyag gyors kötözővel.

https://picasaweb.google.com/metikus/Kalitka#

Apám, ezt te csináltad! :53:
Még,hogy a magyar nem leleményes!Tele van frappáns megoldásokkal,és gondolom az ára is emberközeli!Mekkora lett,és hány madárkát tartasz benne?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Warhawk 2011 máj. 25, 12:34-kor.
Idézet szöveg beillesztésének javítása

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2174 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 109  Következő