Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 3963 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 199  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Ferenc

Hozzászólás 2011 jún. 6, 21:09 
Itlosz írta:
Sziasztok
Mona hullámosa tőlem származik és most összezavarodtam. :D :oops:
Én lutinónak hittem azt hittem a cremino fakóbb
Tudnátok képet küldeni, hogy mi a különbség a két szín között?

Lehet, hogy lutínó, elég világos a kép, élőben más lehet. Így képről nekem világosabbnak tűnik egy lutínónál. Nincs egy jobb kép?

Köszönöm Betty, századjára :mrgreen: .

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 jún. 6, 20:57 
Frici írta:
Kép

Frici, ez nem ér! Hogy neked a kecskék mellett milyen szépek a hulik is! :wink: Csak gratulálni tudok immár századjára :D

Valódi név: Rácz Zsolt

Hozzászólás 2011 jún. 6, 20:56 
mona76 írta:
Szia Mona!
A madarad egy creamino tojó. A tarkák valóban nem véletlenül jönnek létre, kell hozzá egy tarkaságot okozó gén is, ez lehet domináns vagy recesszív. A kis sárgatarkám recesszív tarka, egyik szülő sem volt tarka, csak mint kiderült hordozók voltak, így ő meglepetés volt. (Ezért érdekesebbek a recesszív gének, sose tudja az ember mikor kerül elő valami furcsaság :mrgreen: ). A többi tarkám egy dominánstarka tojótól van. Itt csak tarka szülőtől születhet tarka fióka, nincsenek hordozó madarak.

Köszönöm a válaszodat,tudtam ,hogy valaki okos,sokat tapasztalt tenyédztőt kell megkérdezni :thumleft: ,én lutinonak néztem,kis creminoval a végein :lol: '''!!!
Furcsa dolog ez a recesszív meg domináns(bár ezt talán egyszerűbb felfogni)öröklődés!De egy szó mint száz,nekem tarkából is van olyan amit nagyon szívesen magaménak tudnék,de "sima" huliból mint például alant dinoé,is tudnék szemezgetni!
Apropó,Tikó a hím hullámosunk azt hiszem le lett szerelve,a kis Lizy (lsd.kép)kedvesen bár,de rendre utasítja.Persze így is egész nap eteti(begygyulladás?),meg mindig kurkásszák egymást,de már nem hagyja magát megmászni .:oops: Így egyenlőre egy röpiben maradnak.Röpke 10 hónap és szabad a pálya! :lol:[/quote]

Sziasztok
Mona hullámosa tőlem származik és most összezavarodtam. :D :oops:
Én lutinónak hittem azt hittem a cremino fakóbb
Tudnátok képet küldeni, hogy mi a különbség a két szín között?

Hozzászólás 2011 jún. 6, 19:53 
mona76 írta:

Köszönöm a válaszodat,tudtam ,hogy valaki okos,sokat tapasztalt tenyédztőt kell megkérdezni :thumleft:

Ennek az okos sokat tapasztalt "tenyésztőnek" ez a második tenyészévada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :eye: . Messze vagyok én még a tenyésztőtől :cyclops: . A kis tojód majd ahogy idősödik szépen helyre rakja a hímet, nem kell félteni :D .

Valódi név: Mónika

Hozzászólás 2011 jún. 6, 19:37 
Szia Mona!
A madarad egy creamino tojó. A tarkák valóban nem véletlenül jönnek létre, kell hozzá egy tarkaságot okozó gén is, ez lehet domináns vagy recesszív. A kis sárgatarkám recesszív tarka, egyik szülő sem volt tarka, csak mint kiderült hordozók voltak, így ő meglepetés volt. (Ezért érdekesebbek a recesszív gének, sose tudja az ember mikor kerül elő valami furcsaság :mrgreen: ). A többi tarkám egy dominánstarka tojótól van. Itt csak tarka szülőtől születhet tarka fióka, nincsenek hordozó madarak.[/quote]

Köszönöm a válaszodat,tudtam ,hogy valaki okos,sokat tapasztalt tenyédztőt kell megkérdezni :thumleft: ,én lutinonak néztem,kis creminoval a végein :lol: '''!!!
Furcsa dolog ez a recesszív meg domináns(bár ezt talán egyszerűbb felfogni)öröklődés!De egy szó mint száz,nekem tarkából is van olyan amit nagyon szívesen magaménak tudnék,de "sima" huliból mint például alant dinoé,is tudnék szemezgetni!
Apropó,Tikó a hím hullámosunk azt hiszem le lett szerelve,a kis Lizy (lsd.kép)kedvesen bár,de rendre utasítja.Persze így is egész nap eteti(begygyulladás?),meg mindig kurkásszák egymást,de már nem hagyja magát megmászni .:oops: Így egyenlőre egy röpiben maradnak.Röpke 10 hónap és szabad a pálya! :lol:

Hozzászólás 2011 jún. 6, 18:48 
mona76 írta:
Sziasztok!
Szóval ő lenne a "kislány?",aki a héten jött,és 3 hete repült ki.Ha minden igaz látnotok kell! :D
Amúgy a tarkák hogy jönnek létre?Nem hiszem,hogy csak szerencse kérdése!Gratulálok! :mrgreen:

Szia Mona!
A madarad egy creamino tojó. A tarkák valóban nem véletlenül jönnek létre, kell hozzá egy tarkaságot okozó gén is, ez lehet domináns vagy recesszív. A kis sárgatarkám recesszív tarka, egyik szülő sem volt tarka, csak mint kiderült hordozók voltak, így ő meglepetés volt. (Ezért érdekesebbek a recesszív gének, sose tudja az ember mikor kerül elő valami furcsaság :mrgreen: ). A többi tarkám egy dominánstarka tojótól van. Itt csak tarka szülőtől születhet tarka fióka, nincsenek hordozó madarak.

Valódi név: Mónika

Hozzászólás 2011 jún. 6, 7:13 
Kép

Sziasztok!
Szóval ő lenne a "kislány?",aki a héten jött,és 3 hete repült ki.Ha minden igaz látnotok kell! :D
Sajnos csak ezt az egy képet sikerül feltenni,nem tudom látszik-e rajta,hogy a szárnyai és farka vége egészen világos,krémszínű.(az ilyet hogy hívják?)
Frici,csodálatosak a madárkák,főleg amelyik egymagában pózol,az a kis hím!Amúgy a tarkák hogy jönnek létre?Nem hiszem,hogy csak szerencse kérdése!Gratulálok! :mrgreen:

Hozzászólás 2011 jún. 5, 21:42 
KépKépKépKépKépKépKépKép

Na megy ez :drunken: !

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 jún. 5, 20:43 
SzBSanyi írta:
szerettem volna képet is felrakni :( , de sajnos nem sikerül. Valami miatt nem engedi :03:

Nem működik a régi plugin. KÉt megoldás van. Egyik felteszewd a Postimage.org-ra és a kép alatt látható (Thumbnail fórumra (1)) linkre kattintasz. Azt a sort (linket, kódot.. nevezzük akárminek) bemásolod a hozzászólásba.... hát igen... a régi módszer egyszerűbb volt. Próbáljuk megoldani, de addig is ez van.

..vagy.. a hozzászólás alatt a Fájl kiválasztás, "Magyarázat" kitöltése, állomány hozzáadása, kép beillesztése a hozzászólásba.... ez is macerás. De ezek működnek csak jelenleg. :(

IDRE tag
Valódi név: Szabó B. Sándor

Hozzászólás 2011 jún. 5, 20:37 
Hello

ahogy látom pár nap és kijönnek az első idei hullámosaim :drunken:

szerettem volna képet is felrakni :( , de sajnos nem sikerül. Valami miatt nem engedi :03:

Valódi név: Czingiszer Tamás

Hozzászólás 2011 jún. 5, 10:06 
Tompe73 írta:
Norbi.... Húú de széééép ez a huli.

+1.
valóban gyönyörű... :D

Valódi név: László

Hozzászólás 2011 jún. 4, 22:28 
Norbi.... Húú de széééép ez a huli.

Valódi név: Norbert

Hozzászólás 2011 jún. 4, 20:08 
Kép

Hozzászólás 2011 jún. 4, 19:58 
Én se tudok képet feltölteni :eye:

Hozzászólás 2011 jún. 3, 22:52 
Egy megfelelő kondiban lévő hullámoson nem, vagy alig lehet észrevenni, hogy vedlik. Ennek semmi köze ahhoz, hogy lakásban van-e. Ásványi anyagok, kalcium forrás, vitaminok, napfény biztosítva?

Valódi név: Marton Márk

Hozzászólás 2011 jún. 3, 22:08 
Lehetséges az,hogy a lakásban tartott hullámosokat megviseseli a vedlés?
Aki tud az válaszoljon legyenszíves!!!

Hozzászólás 2011 jún. 3, 20:38 
Lehet felrakni képeket csak előbb feltöltöd http://postimage.org/, majd belinkeled. :wink:

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 jún. 3, 20:21 
Bár többnyire a Jákós fórumon vagyok, azért Picúrról, Pollyról sem felejtkeztem meg, sőt ! Már 4en vannak, ma vettem még két madárkát, hogy ha akarnak, akár családot is alapíthassanak...mellékelek képet róluk....

Sajnos úgy néz ki, hogy ide most nem sikerül feltölteni...az INDA-ra teszem fel őket...

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Valódi név: Krausz Norbert

Hozzászólás 2011 jún. 3, 16:39 
Cingiii írta:
xelgon írta:

Na ez engem is egyre jobban érdekel..... :D

Már én is tűkön ülök. :lol: :wink:

NE féljetek hozom, én is nagyon várom a végkifejletet,:P

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 jún. 3, 12:52 
mona76 írta:
Ja egyébként csináltam fotót is még az elkülönítőben!Javaslatotokat kérhetném?
Sajnos nem tudom a fotókat feltenni,mert nem engedi,de miért? :evil: :x

Pár napig nem megy most a fotó feltöltés. Talán hétvégére megjavul (bár lehet más lesz mint eddig).

Odút ne tegyél nekik, mert a pici még nagyon pici...

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 3963 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 199  Következő