dino írta:
Szia Jancsi!
Pedig ők négyen azok. Kint a napon fotóztam, így a képek nem adják vissza a valós színeket, pl. a sárga itt alig látszódik a szárnyakon.
Az újonnan vett ivarérett tojóid nem álltak még párba? Tehetnél fel képeket a kontyosakról.
Akkor valamit elnéztem. Kalikónak van egy hasonló színű madara mint amilyen rémlik, hogy volt nálad, majd megkérem,hogy rakjon fel róla fotót mert egyébként is érdekelne annak a színnek a neve. A hullámosokból volt itthon két felesleges hímem egy lutinó és egy albinó amik párbaálltak. Na most őket széltszedtem két külön röpdébe, hozzájuk hoztam volna a tojókat.A búbosakat is szétszedtem, a tojó ment a lutinó hímmel. A hím próbálkozott nála, de az első próbálkozásokat nem fogadta jól a tojó, amikor én láttam akkor a leverte a rúdról a hímet. De most már odúzik, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
A lutinó tojót ugyebár egy ismerősömnek hoztam, viszont amelyik ketrecbe betettem ott volt két standard jellegű hímem és 3 standard tojóm. Na ott az egyik standard pár letojt, a másik standard hím meg csak nézegeti a tojókat de nem szimpatizált velük, viszont a lutinóra egyből rávetette magát.....Most már szerintem tojás is van. Milyenek szoktak lenni a keverékek? A kreminó tojót akartam magamnak hagyni, de így az ment BePetinek. A másik két tojó amit hoztam még nem csinált semmit, az egyiknek ugye maradna az albinó hím a másiknak a búbos, de még párba se álltak. Egyébként az a hím amit ivarérettnek mondtak te meg fiatalnak valóban fiatal. De nem baj, majd jó lesz jövőre. Képeket csináltam tegnap, az egyik búbos rajtuk van, de nagyon gyatra képek.