Sziasztok!
Köszi az érdeklödést

Nos elvannak a kis gyagyások, úgy érzem. Esznek, isznak, ugrálgatnak. Sajnos nem elég nagy a lakás, hogy úgy tegyem öket, hogy ne is hallják egymást. Délelött a pasit kirakom az erkélyre kicsit napozni. Mikor viszem kifelé át kell menni a szobámon ahol a hölgy van, és ilyenkor megkergülnek. Egymás hangjára is gerjednek, de ha meglátják egymást egy kis idöre is, a kurtizán máris hívja párzani: felveszi ezt a párzó pózt és úgy is ciripel, azon a hívó hangon. Míg kinn van az erkélyen, egymást hívják folyton, meg énekelnek duettet is, az nagyon vicces és szép. Asszem kezdik elfogadni a cölibátust. A csajszi sötétedéskor megint rákezdi és fújja, míg el nem alszik. A pasi a konyhában van sajnos nem elég magasan, és az a szoba sötétebb is, így ö anynira nem énekel csak mikor kinn van az erkélyen. Naponta párszor rájuk jön és nagy hevességgel szólongatják egymást, 2 ajtón is átmegy a hangjuk és így még jobban szenvednek szerintem hoyg tudják, hogy ott van a szex, a közelben, de mégse érhetik el a gyönyört.

Nem tudom jó ez ez a megoldás, mert látszik, hogy akarják egymást, de ha meg összetenném öket megint kezdödne a veszekedés. A tojó éneklése meggyöz engem, hogy jól érzi magát, a pasi biztos hiányoja a nagyobb teret... Reptethetném, de csak az én szobámban, ahol a csajszi van, nem tudom mi legyen. A csajszika tolla még nem újul, lehet kéne neki valami spec vitamin. A pasi úgy tünik még vedlik, vannak tollak a kalitka alján. A kanárimagon kívül zöldet szoktak kapni, meg almát, fürtös kölest amit nagyon szeretnek. Hát ez van most, nem tudom még mi legyen velük
Doromboló kérdésedre a válasz, hogy még nem láttam tojni, de már vagy 100x párzottak, és pappcsa is volt itt és ö nem szolt, hoyg 2 hím van együtt, bár nem is gondoltam még akkor erre. A csajszi kloákája körül nincs toll és egyértelmü, hogy nem cerkát látok

Ezzel a tollhibával nem tudom mi a teendö... ?
Margó, nagyon szép ez a madár! Jó lenne nekem egy ilyen mondjuk csajsziban kéne

Tényleg gyönyörüséges!