Bizony Mona már én is sokszor találkoztam ilyen problémával, de szerintem nem zsizsik, hanem moly okozza. Ha jobban megnézed és látsz benn, olyan pókhálószerű valamit és esetleg döglött pici molylepkét is, akkor biztosan... A zsizsik pici sötétszürke, inkább feketés bogár, esetleg babnál láthattál ők jó nagy lyukat rágnak. Vigyázni kell a molyra a lisztnél, rizsnél, buzadaránál is előfordulhat sajnos bontatlan zacskónál is...
Én a vitaminrudaknál tapsztaltam még ilyesmit, azért nekik adtam, bajuk csak nem lesz tőle...
Nekem meg a mostani fénymag gyanús, mert nem csirázik, szerintem már régi és kiszáradt. Eléggé kiszórják és válogatják mostanában a keveréket, pedig már saját kezüleg kevertet is vettem a madarasnál, de abban meg sok a köles, amit nem esznek meg.. Persze nálam lassan fogy ennek a két madárnak, ezért nem tudom túl gyakran váltogani és mindig másik fajtát venni... Egyszerrre csak 1 vagy fél kilót veszek pedig..
Mindenkinek további jó hétvégét!

... A törzslapja szerint tavaly két fészekalja fiókának adott életet. Hogy ő nevelte-e fel, arről nem szól a fáma.
Gabesz, ez nagyon jó volt!!!!
, még nem kotlunk... de nem sok híja
. A kotlás majd odébb lesz 
újra kézbeveszed akkor fog látszani a kondició javulás és kb 2 hét múlva a piros p...i gyűrű !!!...
Látom Lajos nagyon elemedben vagy! (láttam ám az előző képet is!!!)